Честит празник приятели и приятелки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Re: Честит празник приятели и приятелки

Мнениеот Fester » 02 фев 2016 13:27

Captain Stottlemeyer написа:
kiril.a.d написа:...Еле па другаря капитан, Стотелмайер, как с е...засегнал от поздрава - направо смях! :lol: :lol: :lol: - другарю капитан, трябва да знаеш кога, само да се усмихнеш, а не веднага да се хващаш за кобура ;)...

Кирчо, преди време ти беше написал това: "Господин Табаков, благодаря Ви за отговора...На някой в медията ви, предположимо админо-модератор, не му харесва, че и аз прекрасно боравя със сарказма и иронията."... 8-)
Малкият, но съществен проблем, Кире е, че моето и твоето разбиране за сарказъм и ирония доста се различават. Сарказмът и иронията, с които ти "прекрасно боравиш", са сарказмът и иронията на селяндур, излязъл от село (само че то си останало в него). В това отношение сте си лика-прилика с "обичащия Пирин". Съжалявам, че изгубих ценно време да просвещавам клоун като теб. Все пак, доброто възпитание изисква да ти пожелая хубав ден: Хубав ден, Кирчо. :)

Кептън, мани го тоя изкуфял дърт пергиш - Киро Селянина! Ако си спомняш още от форума на Спортни.бг, лицето Кирил Аспарухов Димитров се гордееше със своята съпричастност към службите от комунистическо време, а всички знаем кои тогава бяха агентите - най-тъпите парчета, с най-загладен мозък, които за друго не ставаха. Не съм чел посланието му към Табаков тук, но ако наистина го е написал това, само показва колко още по-тъп е станал с времето. Ако Киро може да си служи с ирония и сарказъм, то аз съм Трамвай 5. Тоя дебил е толкова плосък и кух, но с такова високо самомнение, че е просто смешен.
Колкото до селяндура от Симитли, който е автор на темата, ще му кажа следното: Петльовден е един страхотен български празник и това, че вкарваш задявки за гейски глупости в него, само издава колко е сбъркана собствената ти сексуална ориентация. От писанията ти досега съм установил, че наистина не знаеш по резани или само по черни големи... мамби си падаш. Или и по двете. За мен, селянино от Симитли, ти си доказан гей, но не мърси българските празници с обърканото си съзнание. Съветвам те да го отбелязваш занапред в деня, в който за първи път си усетил мъжка ласка. Можеш да се похвалиш тук кой е той, а ние от добро сърце ще се погрижим да ти осигурим една визита до циганската махала на Симитли, за да я усетиш отново...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 02 фев 2016 13:35

Мани ,мани-всички са селяни ,само тия от подуяне и герена са граждани :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:

Мнениеот Странджата » 02 фев 2016 13:41

Някога това беше ден, в който се задявахме със старите курвари и им подарявахме такива кравайчета.
[wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-d-do-z0vAZg/Vho3cBqFWiI/AAAAAAAAFrA/EBOjn9Mmt8A/s1600/P1018248.jpg[/wrapimg]

Сега като гледам в този форум са останали предимно клиентки на онези мъже, на които им давахме кравайчета, но нямахме нищо против и ние да бъдем
по подобен начин "санкционирани и класифицирани :),
Та със спомена от онези дни честит празник - 2 февруари, Ден на старите к..вари!
А на недораслеци като Обичам–пирин, Тео и други - да им подарим на 14 февруари по една по-оформена близалка - нека и те да видят на празника си блачко :)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 фев 2016 13:49

Емиле коли един петел и ти идваме на гости :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 фев 2016 13:52

Fester написа:
Captain Stottlemeyer написа:...Кептън, мани го тоя изкуфял дърт пергиш - Киро Селянина! Ако си спомняш още от форума на Спортни.бг, лицето Кирил Аспарухов Димитров се гордееше със своята съпричастност към службите от комунистическо време, а всички знаем кои тогава бяха агентите - най-тъпите парчета, с най-загладен мозък, които за друго не ставаха. Не съм чел посланието му към Табаков тук, но ако наистина го е написал това, само показва колко още по-тъп е станал с времето. Ако Киро може да си служи с ирония и сарказъм, то аз съм Трамвай 5. Тоя дебил е толкова плосък и кух, но с такова високо самомнение, че е просто смешен...

Да, спомням си го от форума на Спортни.бг. :lol: И архивите на "Гонг" с творчеството на Кирето са на разположение: "Господин Табаков, благодаря Ви за отговора. Очаквах да е по-духовит, като чудесните репортерски статии за мачове, на които много съм се смял - прекрасно боравите с иронията и сарказма! Е, в отговора Ви ще приема за духовитост, уверението че Гонг.бг е демократична медия ;)... Въпросът ми беше свързан точно с това, че тази медия малко куца от към демократичност и се доближава до цензурата от времето на Тодор Живков - никът ми е изобщо спрян за коментари под статии, именно, защото си позволявам да пиша истини за отбори, собственици, управленци - политически и футболни, които явно не са удобни за медията Ви! - не са в тон на "налаганата линия", което ми прилича на "партийната линия" от "онова време". Както и да възпирам, огромната част от злобни, лъжливи и пренеприятни индивиди, пищещи едни и същи коментари, ежедневно. На някой в медията ви, предположимо админо-модератор, не му харесва, че и аз прекрасно боравя със сарказма и иронията ;)... И сега, аз естествено мога да регистрирам нов ник и да коментирам, но това ми прилича на играта "жумичка", а тази игра се играе от деца. И като така, защо трябва да се занимаваме с детинщини?"
Съжалявам, че се отклонявам от празничната част, но хлебарките трябва да се мачкат... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 02 фев 2016 14:17

Captain Stottlemeyer написа:
Fester написа:
Captain Stottlemeyer написа:...Кептън, мани го тоя изкуфял дърт пергиш - Киро Селянина! Ако си спомняш още от форума на Спортни.бг, лицето Кирил Аспарухов Димитров се гордееше със своята съпричастност към службите от комунистическо време, а всички знаем кои тогава бяха агентите - най-тъпите парчета, с най-загладен мозък, които за друго не ставаха. Не съм чел посланието му към Табаков тук, но ако наистина го е написал това, само показва колко още по-тъп е станал с времето. Ако Киро може да си служи с ирония и сарказъм, то аз съм Трамвай 5. Тоя дебил е толкова плосък и кух, но с такова високо самомнение, че е просто смешен...

Да, спомням си го от форума на Спортни.бг. :lol: И архивите на "Гонг" с творчеството на Кирето са на разположение: "Господин Табаков, благодаря Ви за отговора. Очаквах да е по-духовит, като чудесните репортерски статии за мачове, на които много съм се смял - прекрасно боравите с иронията и сарказма! Е, в отговора Ви ще приема за духовитост, уверението че Гонг.бг е демократична медия ;)... Въпросът ми беше свързан точно с това, че тази медия малко куца от към демократичност и се доближава до цензурата от времето на Тодор Живков - никът ми е изобщо спрян за коментари под статии, именно, защото си позволявам да пиша истини за отбори, собственици, управленци - политически и футболни, които явно не са удобни за медията Ви! - не са в тон на "налаганата линия", което ми прилича на "партийната линия" от "онова време". Както и да възпирам, огромната част от злобни, лъжливи и пренеприятни индивиди, пищещи едни и същи коментари, ежедневно. На някой в медията ви, предположимо админо-модератор, не му харесва, че и аз прекрасно боравя със сарказма и иронията ;)... И сега, аз естествено мога да регистрирам нов ник и да коментирам, но това ми прилича на играта "жумичка", а тази игра се играе от деца. И като така, защо трябва да се занимаваме с детинщини?"
Съжалявам, че се отклонявам от празничната част, но хлебарките трябва да се мачкат... 8-)

Мухахахахахахахахха, с глас се смея!!! :D :D :D Е не е възможно да е толкова тъп Кирето! Хахахахахахахаххахахаха :D :D :D Е това ми оправи деня :D :D :D

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 фев 2016 15:32

kiril.a.d написа:
obi4am_pirin написа:Наздраве на празнуващите!А именно пенсионера-капитан,санди,вечния и всичките сини знайни и незнайни другарки!Да илядите!Поздравявам ви с днешния християнски празник Сретение господне...да не сте си помислили друго.Ако сте си няма да ви пренебрегна и ви поздравявам и за него.

:lol: :lol: :lol: разсмя ме с този поздрав...
Но още по-смешна е реакцията на поздравените! - алоооу, бе поне игнорирайте...затрайте си, а не с коментарите си да потвърждавате поздрава ;)
Еле па другаря капитан, Стотелмайер, как с е...засегнал от поздрава - направо смях! :lol: - другарю капитан, трябва да знаеш кога, само да се усмихнеш, а не веднага да се хващаш за кобура ;)...

За кобура, братче :lol: :lol: :lol: Това беше добро ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 фев 2016 19:13

авторчето пак се е дрогирало
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 фев 2016 20:56

Teo написа:Днес синята орда празнува! :lol:

Така ли?
http://www.sportal.bg/news.php?news=147238
Честит празник на тебе и на автора на темата!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 02 фев 2016 21:07

Red joker написа:Мани ,мани-всички са селяни ,само тия от подуяне и герена са граждани :lol:

Не "са", а "сте".
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”