/контрола/ ЛЕВСКИ- Александрия | FT 3-2

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: /контрола, 26.01.2015, 17:30/ ЛЕВСКИ- Александрия

Мнениеот korteneca » 26 яну 2016 14:26

КАН написа:Орачев не трябва да е в Левски въобще !

Трябва все някой да допълва групата. :) Сега ще го пускат в контролите, ама после в първенството не вярвам да запише кой знае колко игрово време. 8-) Дали ще е в отбора или не явно няма да има голяма разлика. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

blue_bluet

Re: /контрола, 26.01.2015, 17:30/ ЛЕВСКИ- Александрия

Мнениеот blue_bluet » 26 яну 2016 14:30

korteneca написа:
КАН написа:Орачев не трябва да е в Левски въобще !

Трябва все някой да допълва групата. :) Сега ще го пускат в контролите, ама после в първенството не вярвам да запише кой знае колко игрово време. 8-) Дали ще е в отбора или не явно няма да има голяма разлика. :lol:

Спокойно лятото ще вземем и ляв бек и вратар 2-ри и още един нападател,ако приемем че сега взимаме един централен.
Соления въздух,води до фатално оглупяване! A при еклерите до вмирисване!

Serafim
Контакти:

Re: /контрола, 26.01.2016, 17:30/ ЛЕВСКИ- Александрия

Мнениеот Serafim » 26 яну 2016 14:35

Е да, не казвам, че трябва да са сработени от ден първи, именно за това ще има конроли и гафове.

Колкото до тактиката - формацията е примерна. Сложил съм Бедоя най-отпред, понеже един-два пъти игра, като фалшива 9ка, а с Бурабия казах, че не съм запознат. Съфорумници споделиха, че попринцип е вътрешен халф и не ми се връзва, на базата само на това, Стоев да го сложи фалшива 9ка. Виж, ако е играл и преди така (примерно като юноша, може). Може пък и да се въртят, знам ли.

С писанията за Сашко няма как да се съглася. Дрибъл може да има. Тоест ако има празно пространство, да я води напред, но Левски не е отбор, който се възползва от празните пространства. Сравненията между него и Живко са неуместни, нищо общо в прецизността на отиграванията им. С интерес ще го наблюдавам днес, за да видим как ще играе и дали наистина ще прояви този си дрибъл и добро взаимодействие с Роман.
Иначе не твърдя, че не играе със желание, напротив. Нито твърдя, че е най-слабия бек, който Левски е имал.
Предпочитам го пред Мики.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2016 14:43

Serafim написа:Е да, не казвам, че трябва да са сработени от ден първи, именно за това ще има конроли и гафове.

Колкото до тактиката - формацията е примерна. Сложил съм Бедоя най-отпред, понеже един-два пъти игра, като фалшива 9ка, а с Бурабия казах, че не съм запознат. Съфорумници споделиха, че попринцип е вътрешен халф и не ми се връзва, на базата само на това, Стоев да го сложи фалшива 9ка. Виж, ако е играл и преди така (примерно като юноша, може). Може пък и да се въртят, знам ли.

С писанията за Сашко няма как да се съглася. Дрибъл може да има. Тоест ако има празно пространство, да я води напред, но Левски не е отбор, който се възползва от празните пространства. Сравненията между него и Живко са неуместни, нищо общо в прецизността на отиграванията им. С интерес ще го наблюдавам днес, за да видим как ще играе и дали наистина ще прояви този си дрибъл и добро взаимодействие с Роман.
Иначе не твърдя, че не играе със желание, напротив. Нито твърдя, че е най-слабия бек, който Левски е имал.
Предпочитам го пред Мики.

Ако ще има "фалшиви девятки" Бурабия,поне,е по-снажен от Бедоя.Но смятам,че нито единият,нито другият ще играят "забити" отпред.
С интерес ще го наблюдавам днес, за да видим как ще играе и дали наистина ще прояви този си дрибъл и добро взаимодействие с Роман.

Ами,че той ги показа. В контролата срещу Тобол. ;)
Последна промяна от blue avalanche на 26 яну 2016 15:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 яну 2016 15:21

Kакви фалшиви деветки :shock: Нар на върха на атаката Бурабия зад него, Бедоя на левия фланг, вдясно Роман ;) Нормално е Стоев да пробва различни схеми в търсене на най-добрата ротация в нападение. Скоро едва ли ще дойде нападател, така че се търси най-удачния вариант.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2016 15:31

bilyaletdinov написа:Kакви фалшиви деветки :shock: Нар на върха на атаката Бурабия зад него, Бедоя на левия фланг, вдясно Роман ;) Нормално е Стоев да пробва различни схеми в търсене на най-добрата ротация в нападение. Скоро едва ли ще дойде нападател, така че се търси най-удачния вариант.

Понеже Нар е 100% девятка.Хич не е "фалшива". :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 яну 2016 15:38

blue avalanche написа:Понеже Нар е 100% девятка.Хич не е "фалшива". :mrgreen:

Абе играе си като нападател за чешкия тим. Ние го мъчим за крило, ама...Стоев може да го ползва като Кишада в Лудогорец. Те затова и ще ги пробват и двамата цветнокожи на върха на атаката. А според мен, ако Сашо Алвеша "захапе" на бека, няма да вземем и нападател и ще играем с Нар, Менголо и Гном на върха на атаката.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2016 15:39

bilyaletdinov написа:
blue avalanche написа:Понеже Нар е 100% девятка.Хич не е "фалшива". :mrgreen:

Абе играе си като нападател за чешкия тим. Ние го мъчим за крило, ама...Стоев може да го ползва като Кишада в Лудогорец. Те затова и ще ги пробват и двамата цветнокожи на върха на атаката. А според мен, ако Сашо Алвеша "захапе" на бека, няма да вземем и нападател и ще играем с Нар, Менголо и Гном на върха на атаката.

На там вървят нещата.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 яну 2016 15:40

Ако ще и Ибрахимович в тандем със Суарес и подпомагани от Неймар, Роналдо и Меси в титулярните 11... при положение, че недоразумение като Мики Маус, пардон- Орачев, ще ти проваля защитата... Сме обречени от всякъде....

п.п. Нгом не го виждам да остане при нас през пролетта...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 яну 2016 15:44

Откъде е тоя хейт по Орачев? Момчето си има доста прилична техника. Не става за крило, ама за бек си е ок. Трябва да подобри играта си в защита само.

Върни се в “Левски”