Борисов:Столицата ще е приоритет на правителството ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: Борисов:Столицата ще е приоритет на правителството ?

Мнениеот стичо » 31 юли 2009 01:24

Цялата страна се захранва от столицата! И това трябва да се спре! Данъците които плащат софиянци, се преразпределят в провинцията! Не са виновни Софиянци за ситоацията в държавата! Цялото селско братство се изсипва в София, да търси работа. Не ме разбирайте погрешно, просто трябва да се възроди живота на село.Да се организира иначе спокойният живот на село. София е задръстена от хора от провинцията.И това е нормално.Като не ти е осигурено препитанието в родния град, си търсиш алтернатива. И именно заради тези неща, София се нуждае от свежи пари! Пари които са си на София! За да може градът да преодолее "селската криза"!!!

Ще помоля хората от провинцията да не се обиждат! Просто това е истината!!! :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 юли 2009 07:30

от стичо на 31 Юли 2009 01:24

Цялата страна се захранва от столицата! И това трябва да се спре! Данъците които плащат софиянци, се преразпределят в провинцията! Не са виновни Софиянци за ситоацията в държавата! Цялото селско братство се изсипва в София, да търси работа. Не ме разбирайте погрешно, просто трябва да се възроди живота на село.Да се организира иначе спокойният живот на село. София е задръстена от хора от провинцията.И това е нормално.Като не ти е осигурено препитанието в родния град, си търсиш алтернатива. И именно заради тези неща, София се нуждае от свежи пари! Пари които са си на София! За да може градът да преодолее "селската криза"!!!

Ще помоля хората от провинцията да не се обиждат! Просто това е истината!!!
стичо

Лично съобщение

Че аз нали същото обяснявам!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 10 авг 2009 16:54

сега поне ше имате оправдание като емигрирате тука,че искате да сте в приоритетния град :lol:

ми нормално е да е приоритет Столицата като от 7-милионна България близо 3млн. са в София (с учещите и работещите през деня)...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 авг 2009 11:10

Има много готини хора дошли от провинцията в София, които са по-възпитани и можещи от доста `граждани`,но за съжаление по голямата част са абсолютна измет,говоря най-вече за учиниците и по-младата част от обществото.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 авг 2009 13:14

Бижутера написа:Виновни са селяндурите,които идват тук да работят!
Ми като си си роден в Ямбол работи си в Ямбол, като си от Пазарджик учи си там и си живей.

Само че тъпите ученици и студенти от село на настаниха по софийските учебни заведения,по-дъртите дойдоха тука сервитьорки и строители...а пък събота и неделя за село.... :twisted: :twisted:

Ай по-полека с Ямбол,ааа- :lol: :lol: :lol:

Сега сериозно-ами честно да ти кажа,не съм съгласен с тебе.Какво значи "тъпите ученици и студенти от село на настаниха по софийските учебни заведения"-е къде да уча бе брат-при положение,че единственият свестен университет по моята специалност е в София- :shock: :shock: :shock: :shock:
Да не мислиш,че много ми се идва в София-ама нямам избор-в Ямбол университети няма-и ако ти разбирам логиката трябва да стоя без образование или какво.А за другите,ами сори,ама ако живееш в град с максимална заплата 400лв-нормално е да избягаш в София,нали?
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 авг 2009 15:23

Ямбол го давам като пример щото съм ходил там и е прекрасен град :P
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”