Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 12:17

Achtung_Juden написа:
Кировец написа:
Achtung_Juden написа:Aбе клоун, миналата година трябваше да ви извадят 10 пъти за мучене срещу негри ама не ви и глобяваха даже. За нахлуването в Мездра и кражбата на телефони от момчетата, които гонеха топките какво наказание ви донесе? Точно вие, безсрамници долни, недейте да говорите. И за спонсори недей да говориш, че ако не беше държавата да ви продава в комплект с кремиковци и с концесията за боклука на София одавна щеше да сте затрити от футболната карта. Как не ви е срам поне малко бе?

Хахаха, репресиран, по-спокойно. Погледни си краварника и после ми говори за срам бе!

Кой ти говори за репресии па на тебе бе? Казвам ти, че нямате срам да ни сочите с пръст за неща, които самите вие правите. За трошенето на БФС какво ви наказаха бе? Или то беше цивилно, нищо общо с феновете на аматьорското четирибуквие, а?

За какво да ме е срам бе? Че ЦСКА е в 9-та глуха ли? Толкоз ли си сляп и глух, та продължаваш да сравняваш политическия гръб, който е бутал и продължава да бута Левски с безхаберното затриване на ЦСКА?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 дек 2015 12:23

Кировец написа:За какво да ме е срам бе? Че ЦСКА е в 9-та глуха ли? Толкоз ли си сляп и глух, та продължаваш да сравняваш политическия гръб, който е бутал и продължава да бута Левски с безхаберното затриване на ЦСКА?

ЦСКА е в 9-та глуха заради грешките на ръководството и собствениците през годините. Държавата и Левски не са виновни за затриването на ЦСКА. Сърдете се сами на себе си, защото приемахте и продължавате да приемате всякакви мутри в управата си. Другото е Гошо Атанасовски бръщолевици.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 17 дек 2015 12:23

Всичко е един долен сценарий,за да се случи така,че най бързо чорбарите да имат отбор в "А" група и това да стане най евтино.И заради тези чорбари Ловеч скоро няма да има отбор в елита.Макар,че това може да се окаже и много по добре за отбора като отбор и за града,ако изцяло се измъкне от лапите на Ганчев.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 дек 2015 12:25

Комата в която е футболът ни е лесно обяснима.
Заради 2 отбора се стигна до положение, в което футболните "ръководители" нямат правилен ход. Каквото и да направят те ще сгрешат. Ще сгрешат заради милионите компромиси, които се правеха в името на Левски и ЦСКА да стават шампиони, да съществуват, да "хващат" съдиите, да промиват мозъците на хората.
Форматът на първенството също е сбъркат тотално. Взехме формата от най-неравностойното първенство в света-Шотландия. А колко по-интересно бе с 16 отбора...
Дано всичко си дойде на мястото, защото това, което се случва е пародия.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 дек 2015 12:26

loko1 написа:Прав си, обаче знаем, че "Левски" са отбора на властта в момента и отказването само ще ги улесни.

Да, прав е, обаче ти не си прав. Левски не е отбор на властта. Годината е 2015, а не 1948.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 12:28

talpata написа:Всичко е един долен сценарий,за да се случи така,че най бързо чорбарите да имат отбор в "А" група и това да стане най евтино.И заради тези чорбари Ловеч скоро няма да има отбор в елита.Макар,че това може да се окаже и много по добре за отбора като отбор и за града,ако изцяло се измъкне от лапите на Ганчев.

Кажи сега, каква е схемата, че най-бързо ЦСКА да е в "А" група?
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 12:28

koisa написа:
Кировец написа:За какво да ме е срам бе? Че ЦСКА е в 9-та глуха ли? Толкоз ли си сляп и глух, та продължаваш да сравняваш политическия гръб, който е бутал и продължава да бута Левски с безхаберното затриване на ЦСКА?

ЦСКА е в 9-та глуха заради грешките на ръководството и собствениците през годините. Държавата и Левски не са виновни за затриването на ЦСКА. Сърдете се сами на себе си, защото приемахте и продължавате да приемате всякакви мутри в управата си. Другото е Гошо Атанасовски бръщолевици.

А аз никъде не съм казал, че Левски са виновни на нас, че сме в девета глуха! Аз казвам, че те днес са в борбата за титлата благодарение на КОЙ! :lol:
Ти можеш да си бръщолевиш колкото си щеш, слепецо!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 дек 2015 12:40

Кировец написа:
koisa написа:

А аз никъде не съм казал, че Левски са виновни на нас, че сме в девета глуха! Аз казвам, че те днес са в борбата за титлата благодарение на КОЙ! :lol:
Ти можеш да си бръщолевиш колкото си щеш, слепецо!

Всевиждащото око ли го играеш? Всички са слепци, само ти виждаш. :lol: Вие някога ще бъдете ли виновни за нещо? Все някой ви е длъжен. Хаха
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 дек 2015 12:42

Господи, прибери вересиите, които си пуснал на Земята, като анти-левскари, време е!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dimushi
Контакти:

Мнениеот dimushi » 17 дек 2015 12:42

А КОГА ЦСКА ще си плати дълговете?

Върни се в “Литекс”