Радане, верно ли е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Радане, верно ли е?

Мнениеот Corwin » 12 ное 2015 22:28

W84me написа:
Corwin написа:Разликата между хората, които бихме предпочели да подкрепим Радан пред който и да е друг български политик и всички останали е, че на нас не ни пука каква е сексуалната му ориентация. Пука ни какво говори и прави в парламента (и си го наливаме спокойно, като се дъни честичко там). Толкова по въпроса.
А това той какво трябва да доказва - нищо. Даже е радващо, че му наскачаха за пореден път - явно много бърка плановете на някое (пост-)социалистическо олихархче.

Какво прави тоя в Парламента? Що ме караш да се смея сега? Тоя е най-жалкото недоразумение в историята!

Това е за друга тема (да кажем - 'Политика - България'). Питай там.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 22:30

Corwin написа:Разликата между хората, които бихме предпочели да подкрепим Радан пред който и да е друг български политик и всички останали е, че на нас не ни пука каква е сексуалната му ориентация. Пука ни какво говори и прави в парламента (и си го наливаме спокойно, като се дъни честичко там). Толкова по въпроса.
А това той какво трябва да доказва - нищо. Даже е радващо, че му наскачаха за пореден път - явно много бърка плановете на някое (пост-)социалистическо олихархче.

Честно казано, на мен от РБ тоз ми е единствения симпатичен, макар да имам едно наум за подкрепата му за прайда. Отделно в София гласувах за Лилков, но кел файда. И на балотажа в района подкрепих РБ-то, но пак кел файда.
Лошо няма да е гей, но да излезе и каже мъжки-така и така, това е. Ще го разберем-майната му, и аз имам познати такива.
Това не е проблем, но ако е верно-защо не го направи?
А инак на къс пас и по терлици : пишмандемократите, хулещи друг политик преди две седмици без доказателства, факти и без да познават случая, издадоха категорична присъда. Днес същите правят точно обратното. Двойно стандартче, гузна съвест или липса на такава, а?
Ако това са демократичните и евроценностите, да се изпикам на тях!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 ное 2015 22:33

sin4ec написа: Лошо няма да е гей, но да излезе и каже мъжки-така и така, това е. Ще го разберем-майната му, и аз имам познати такива.
А инак на къс пас и по терлици : пишмандемократите, хулещи друг политик преди две седмици без доказателства, факти и без да познават случая, издадоха категорична присъда. Днес същите правят точно обратното. Двойно стандартче, гузна съвест или липса на такава, а?

Още на първата страница от тази тема има опровержение от самия човек. За нещо, което засяга само него, от това не страда държавата. Следователно няма кво да се обясняваме повече.

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 12 ное 2015 22:42

Въпреки че отрича на мен ми прилича на педал.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2015 22:43

Corwin написа:
sin4ec написа: Лошо няма да е гей, но да излезе и каже мъжки-така и така, това е. Ще го разберем-майната му, и аз имам познати такива.

Още на първата страница от тази тема има опровержение от самия човек. За нещо, което засяга само него, от това не страда държавата. Следователно няма кво да се обясняваме повече.

Как да не страда държавата? Страда точно от такива, като него!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 12 ное 2015 22:48

Жалка работа сте политическите пропагандатори в тоя форум. Поне да можехте елегантно някакси, някакси умно... а то.... 40 и кусур годишен металист, комунист и левскар обвинява политик, че е гей със статия от медия на Пеевски. Еми, е** му ма******!!!!!!! (по принцип, не на потребителя в камуфлаж).

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 22:48

Corwin написа:

Дали е от него или не, ще видим. Но да, държавата не страда от това дали има в управлението 20-30 обратни или ги няма. Държавата не страда и от това дали един народен представител е влязъл в държавно учреждение вечер с право или без право, но за това бе организиран грандиозен цирк, нали? Аз просто стрелям с камъните, с които бе стреляно съвсем наскоро. Прилагам същите прийоми и даже съм по-толерантен от онези тогава. Защо това да е проблем, след като онова не беше? Капиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 12 ное 2015 22:50

W84me написа:

Какво прави тоя в Парламента? Що ме караш да се смея сега? Тоя е най-жалкото недоразумение в историята!

А колко "доразумения" намираш? Спомняш ли си лозунгите от "зимата на народното недоволство"?: "Да изметем старите муцуни!" Е, кого изметохме? Боко, Миков, Волен, Цецо, Местан, Делян - КОГО? Те са се окопали, няма измитане. Не и ако си траем. Знам, че не харесвате Дългия, аз също не питая особени чувства. Но начинанието му заслужава подкрепа. Можеше и друг да го направи, но не го направи! Съгласни-несъгласни, трябва да се подписваме. Засега само да се подписваме, а после... Нали видяхте как "народните представители" окастриха референдума. Че и казаха #Как# да не се гласува (в Бурса гласуваха под 100 души при "нормална" активност 100 000...)

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 12 ное 2015 22:53

Като си гей, поне не се дръж като педал.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 12 ное 2015 22:54

Радане, кажи им, те ще те разберат :lol:
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”