Мислите ли, че това с нещо ще промени нагласите у нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MAXHOB

Re: МИслите ли, че това с нещо ще промени нагласите у нас

Мнениеот MAXHOB » 26 окт 2015 09:21

sirius123 написа:След известно време , Европа ще бъде изправена пред гражданска война и апокалипсис , като следствие на миграционната вълна. Това е явлението.

На теб ти е известно?

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 окт 2015 09:27

Намерил кой да даваш за пример- Полша ! Поляците през цялата си история са били между две империи-Русия и Германия,които винаги са искали да я завладеят.
И поляците винаги са давали отпор.И на двете.Може да са губили войните,ама имат топки.Имали са не-по лека историческа съдба от нас.Мачкани са не по малко от нас от враговете си.Те са истински националисти и мразят и двамата си врагове и Русия и Германия.А нашите "националисти" са или русофили или американофлили. Смях! На светлинни години сме от манталитета на поляците.Ако малко се доближим до тях,ще е добре. Ама надали.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 26 окт 2015 09:32

Балкански Орел написа:В България няма нормалнa анти-европейска партия за която да гласуваме.Вярвам, че 70-80% от НЕгласуващите не ообряваме ЕС и сме патриоти и това ми дава надежда.

Тук си прав!
За съжаление в България нямаме качествени политици като Владимир Путин или Виктор Орбан например!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 09:40

WPWW написа:За сметка на това у нас печели издънката на БКП - ГЕРБ. Искам да кажа на всички герберасти, че гласуваха за партия, подкрепяща ИДИЛ и световния тероризъм, играчка в ръцете на ционистко-масонската чума, която цели да превърне етническите българи в малцинство.

Простотията ви струва скъпо и окопава във властта едно безхарактерно протеже на световната еврейска мафия - с две думи, вие сте идиоти.

Я ми разтълкувай това словосъчетание: ционистко-масонската чума,

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 окт 2015 10:10

Както казват руснаците - Поживьом - увидим!
п.п. Ако не съм го написал правилно, русофилите да ме поправят. Все пак руският не ми е от любимите езици.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 окт 2015 10:13

Не вярвам или поне се надявам да не последваме примера на Полша. Единственото положително от тези избори е че БСП потъва. Мисля си, че както се появи ГЕРБ, така може и трябва да се появи и левият му еквивалент - нова лява партия, която да привлече гласовете на разочарованите от БСП, на една голяма част от негласуващите, а също и на разочарованите гласували за ГЕРБ, които не са с десни убеждения, но са считали партията за най-малко зло или наивно са вярвали, че с нещо е по-различна от ДПС. Важно е обаче в този нов проект да няма бивши партийни членове. Не ми се струва сериозно Първанов, Румен Петков и Дончева да спечелят доверието на отвратените или да наложат нов морал.

Каквито и глупости да прави Волен, планът "Сидеров" за мен е без алтернатива - визирам дейностите, заложени в него. Програмата на БСП отпреди 2 години и половина максимално се доближаваше до него. Но идвайки на власт БСП не само се изплюха, те се изходиха в лицето на избирателите си, като не приложиха почти нищо от него и затова заслужено ги изпращаме в клоаката на историята. Това обаче не променя факта, че имаме нужда от реализацията на този план. За щастие или за съжаление Волен трудно може да спечели доверието на отвратените, макар че не виждам кой друг е "по-малко зло" от него в момента. Затова има нужда от нова партия и то такава, която да се цели в спечелване на изборите. Партия, която да въведе прогресивно данъчно облагане, наистина гъвкава външна политика, която да не е коленичеща напред или назад спрямо Брюксел и Вашингтон, с категорична антибежанска позиция, с антихуманно отношение спрямо мафиотите, нарушителите и престъпниците, с решителни мерки спрямо демографската катастрофа и неграмотността, с голям държавен бюджет, запълнен от парите на престъпниците и от държавни предприятия, функциониращи на голяма печалба и изразходван за безплатни учебници, дотации на лекарства и лечения, достойни учителски заплати и пенсии.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 окт 2015 10:22

botevist_75 написа:Намерил кой да даваш за пример- Полша ! Поляците през цялата си история са били между две империи-Русия и Германия,които винаги са искали да я завладеят.
И поляците винаги са давали отпор.И на двете.Може да са губили войните,ама имат топки.Имали са не-по лека историческа съдба от нас.Мачкани са не по малко от нас от враговете си.Те са истински националисти и мразят и двамата си врагове и Русия и Германия.А нашите "националисти" са или русофили или американофлили. Смях! На светлинни години сме от манталитета на поляците.Ако малко се доближим до тях,ще е добре. Ама надали.

Мхм... затова хвърчаха оставки след излезлите подслушани разговори в които се чу "Правим свирки без пари на Щатите". И га ядоха Чехословакия не риваха, сига риват. Поляците винаги са си били курвенска нация, това е публична тайна в Европа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 окт 2015 10:31

Странджата написа:"За първи път в посткомунистическата история (на Полша б.а) нито една лява политическа сила не успява да събере достатъчно гласове за парламентарно представителство".
Дали това, което става в Полша - според не един страната, дала най-голям тласък на промените след 89 и в която осем години управлява либерална явно проеропейска партия (ПО), е показателно за промените на нагласите в постсоциалистически страни или този факт е релевантен само в нейните граници?

В България вчера имаше избори , посткомунистическите партии - БСП,ГЕРБ и ДПС печелят общо около 57 % от гласовете , мислиш ли ,че е възможно скоро да се изгубят от политическата карта :?:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 окт 2015 10:40

В темата уж трябва да се говори за десни и леви партии, но в България няма леви и десни партии. Нито ГЕРБ са десни още по-малко пък
БСП/ АБВ леви! В България управлява политико-икономическото задкулисие което прави каквото му е угодно за да печели повече пари.
Инструментът (политическата партия стояща отпред ДПС/ НДСВ/ ГЕРБ/ БСП или друга) е без значение! Тук се пише закон и се гласува
в парламента за 3 дни за да се узакони далаверата за някой вие си мислите че се сблъскват идеали (леви или десни).
В момента негласуващите са най-голямото мнозинство и ако 35 %-та от тях гласуват за някой нов "проект" то той ще спечели
парламентарни избори!
По темата. Какви са точно нагласите у нас?
Какво ще се промени ако БСП и АБВ примерно не минат 4 %-та на следващите избори?
Не знам какво е било положението на предни избори но сега дават 30 %-та от хората на 65 г. да са гласували за ГЕРБ докато за БСП
25 %-та. Мислите ли че някой от пенсионерите гласува за управляващата партия защото е доволен от социалната политика на управляващите?
У нас индивидът има един много главен проблем със самия себе си! Как гласува той за този който е модерен, симпатичен, говори ми просто,
говори ми на турски, говори ми с езика на расовата омраза и най- голямата глупост гласува за най-малкото зло!!!
Как трябва да глсува ли еми всеки според това което му се е случило на него и обкръжението му. Над 65 г. са недоволни от пенсията
си, цената на тока, мизерията в кварталите в които живеят! Еми как ще гласуваш за същите които ти дават това!
Отдавна съм го казал няма да гласувам за никой който не се е опитал дори да поправи част от това което имам в главата си като визия за
държава, град в който живетя, квартал в който ми е къщата, улици по които си чупя колата или ходейки по тротоара се случва инцидент и т.н.т.
Надявам се всички гласували на тези избори да са доволни от това което става в кварталите им, градовете им и в държавата като цяло.
Надявам се но силно се съмнявам че е така!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 окт 2015 10:48

james написа:
Странджата написа:"За първи път в посткомунистическата история (на Полша б.а) нито една лява политическа сила не успява да събере достатъчно гласове за парламентарно представителство".
Дали това, което става в Полша - според не един страната, дала най-голям тласък на промените след 89 и в която осем години управлява либерална явно проеропейска партия (ПО), е показателно за промените на нагласите в постсоциалистически страни или този факт е релевантен само в нейните граници?

В България вчера имаше избори , посткомунистическите партии - БСП,ГЕРБ и ДПС печелят общо около 57 % от гласовете , мислиш ли ,че е възможно скоро да се изгубят от политическата карта :?:

Посочените партии нито са леви, нито са националисти. Това са либерастки парии.

Върни се в “Свободна зона”