Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно море (Варна) / 19:45 / Петък
Последно-за кого да е дузпата?Че нещо и двамата за различни неща говорите.Единия 0-1 а другия 29.08.2014???Аз пък не си спомням въобще дузпа за Ч.море срещу Левски!?
Ееех Българийо!
Hearts_on_Fire написа:Ivanov_95 написа:Hearts_on_Fire написа:Някой допуска ли 0:1 с гол от дузпа за Черно море в 90 и n-тата минута? Защото обратното сме го виждали и няма да е изненада.
Скоро ли го видя т'ва или ? Че аз май доколкото си спомням,тая година дузпа за Левски не е имало.
Не бе, не беше скоро! Чак през "далечния" 29-ти август 2014г.![]()
Когато нещо не ви отърва, тогава амнезията ви е верен съюзник.
Ти ми говориш за дузпата срещу Черно Море преди една година,която беше 100 процентова,ти не знам от к'во се оплакваш.Другото е,че тоя сезон ние дузпа не сме получавали,а ако си има нарушение в 90 минута не виждам какъв е проблема пак да я даде ?
golemia написа:Последно-за кого да е дузпата?Че нещо и двамата за различни неща говорите.Единия 0-1 а другия 29.08.2014???Аз пък не си спомням въобще дузпа за Ч.море срещу Левски!?
Колегата явно имаше предвид,дузпата за Левски срещу Черно Море миналата година.Нищо,че си имаше де.
- trokadero_
- Контакти:
1:2...... Курьор и Бакари знаят как. 

- Заклет Левскар
2:0
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Hearts_on_Fire написа:Някой допуска ли 0:1 с гол от дузпа за Черно море в 90 и n-тата минута? Защото обратното сме го виждали и няма да е изненада.
Ако има дузпа - нека да си я свирят, както я свириха за Пирин.... Или си "ляляш" по дифолт?
action66 написа:korteneca написа:Очаквам доста труден мач и се надявам на победа от сорта на 1:0/2:1 просто, защото очаквам Черно море да се затворят и да играят на контра, а ние сме доста зле срещу подобни съперници.
Само Левски!
Най-добрите ни футболисти са предимно офанзивни.Дефанзивните ни са слаби.Или по-скоро не са класа.С изключение на вратарите.И тримата са СУПЕР! Но офанзивните ни футболисти са ОК.Мисля,че в мач с ясен край,Спасов трябва да даде шанс на Вальо Йосков и Мартин Костадинов.Много способни наши юноши.Така и така ще паднем,нека тези момчета се доказват и "очукват".....
Че Йосков е способен момък , способен е , но е рожба на ДЮШ на Черноморец Бургас.
Иначе за мача - с много зор 1-0.
-
- Контакти:
В подхода им към мач като този ще може да се види психологията на Черно море - дали искат да се развиват и да излязат от калъпа на "средняшки" отбор. Например, биха могли да си кажат: "Е, и да паднем, голяма работа - нали и след 5 години хората още ще си спомнят как бихме Левски с 10 човека за Купата!" Това обаче е пораженческо мислене. По-позитивният подход би бил, ако разсъдят така: "Ние сме на 4 точки от върха - бием и скъсяваме разликата на 1 точка!" Безсмислено е да се гледа в миналото и да се лежи на стари лаври. В края на краищата, ако перифразираме тенис-легендата Андре Агаси: "Най-важният мач е следващият" (той беше казал "точка").