Крушарски- лекът за черно-белите болежки?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Крушарски- лекът за черно-белите болежки?

Мнениеот Пловдив1926 » 20 окт 2015 16:47

kalinek написа:Непрочетено мнениеот Пловдив1926 на 20 Окт 2015 15:41

kalinek написа:
Момчета, не съм фен нито на единия от двата "отбора" ама искам да попитам нещо- Защо когато Локото вкараха головете лумпените слязоха на терена?- искаха да поритат ли? или са дрогирани?
Защо къртят огражденията? това на война прилича.Така ли е в Италия, Испания, Германия, Сърбия, Словакия и т.н.????
Аз имам дете, как да го доведа на стадиона да изгледаме някой мач?
Ако това беше в някоя цивилизована държава тия фенове- лумпени и наркомани щяха да за със доживотна забрана да ходят на мачове
А нашето БФС какво прави- 12000лв. глоба- много яко нали????

Слезнали са долу да прегърнат играчите. Не са дрогирани. Както виждаш, се прибраха.

Отвори се едно пано от оградата и се затвори. Така е и в Италия и по други места, спокойно, не си бил, има Youtube.com търси, гледай.

Няма голям шанс да имаш дете, предвид мозъчния ти капацитет до тук. Иначе, взимаш детето, влизаш на стадиона, сядаш, показваш на детето терена, обясняваш му какво правят тия с екипите, после взимаш детето прибираш в у вас и така. Хиляди хора го правят всяка седмица. За по-детайлно опътване допълнително ще ми трябва време.

Много обичам такива калници като тебе да говорят за лумпени и наркомани. Къде ги видя, взе ли им кръвна проба или с дрегер измери нарк0тика? Виждам си запознат много със законодателството, пък не си виждал по другите страни падащи огради.

Глобата на БФС за жълтурите е малка, съгласен съм.

Мерси за въпросите. А ти на кой отбор си фен? За един приятел питам.

Ами като питаш ще ти отговоря- поне за 10 човека от тия гарантирам че са такива(малко работата ми е свързана с тях)Сещай се какво работя - нали си УМЕН;)
А иначе дете си имам, не ме мисли, ти вземи да си направиш ако можеш
А колкото до прегръщането на фенове и футболисти по време на мач- тва сигурно си го гледал в Италия или Германия или някъде другаде????
примерно на някое дерби ????
И как да водя детето?- май на един фен ръката пострада( дано да се оправи)
И още нещо- в коя държава преди мач се отцепват улиците на половината град за да минат феновете към стадиона????

Гарантираш, не гарантираш, не си длъжностно лице, нито си заловил някой в подобно състояние, че да гарантираш каквото и да е било. Браво за детето, ако имаш проблем с воденето му на мач, кажи ще помагаме както можем. Пострадалия фен е добре, благодарим, ще направим всичко за да му помогнем да преодолее този шок. Нито едно дете не е било застрашено преди повреме или след инцидента.

Във всяка държава с големи дербита отцепват улиците. В Италия на големи мачове в определени градове дори стоварват контейнери за кораби за да блокират улиците за да може безопастно да се предвижат гостите.

Официалната фейсбук страница на Локомотив: https://www.facebook.com/lokomotivplovdiv?ref=bookmarks

След всеки мач се качват снимки, може да видиш колко жени и деца присъстват на всеки мач. Глупостите с лумнпените са изтъркани. С новата трибуна, още повече ще намалее дори и евентуалния риск за някой нормален фен да пострада.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kalinek
Контакти:

Мнениеот kalinek » 20 окт 2015 16:56

Пловдив1926
Незнам за кои държави говориш .
Живял съм в Гърция, Германия и Англия - такова нещо НЯМА
Ходил съм на мач на Ман. юн срещу Арсенал- такова нещо няма(отцепвания, блокади, лумпени и т.н.)
Сигурно вашето дерби е по- голямо???????????????????????????????
И футболен съдия бях, колко мога да ти разправям какви неща съм виждал с очите си ама не е мястото тук

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 окт 2015 16:58

kalinek написа:Пловдив1926
Незнам за кои дуржави говориш .
Живял съм в Гърция, Германия и Англия - такова нещо НЯМА
Ходил съм на мач на Ман. юн срещу Арсенал- такова нещо няма(отцепвания, блокади и т.н.)
Сигурно вашето дерби е по- голямо???????????????????????????????
И футболен съдия бях, колко мога да ти разправям какви неща съм виждал с очите си ама не е мястото тук

Не знам в кое село си живял, но във всяка една от тези държави шествията са с по хиляди души.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kalinek
Контакти:

Мнениеот kalinek » 20 окт 2015 17:03

Пловдив1926
земи малко да попътуваш и да видиш, в Германия само за гей- парада затварят
майсторче си
успех на отбора и дано да прогресира
лека
не ми се спори за глупости
а иначе в Лондон съм живял

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 окт 2015 17:12

kalinek написа:Пловдив1926
земи малко да попътуваш и да видиш, в Германия само за гей- парада затварят
майсторче си
успех на отбора и дано да прогресира
лека
не ми се спори за глупости
а иначе в Лондон съм живял

За гей парада не знам, ти ще ни разкажеш. За ултрасите си ходят от преди нас хората.

Изображение

kalinek
Контакти:

Мнениеот kalinek » 20 окт 2015 23:40

Пловдив1926

Пак ти казвам- вземи малко да се образоваш, да попътъваш да видииш мако свят и тогава ще спорим
Излез малко от кочината в която живееш и ще видиш че си доста заблуден и не е точно така както си мислиш
Тия форуми от които черпиш умствена сила и се мислиш за безсмъртен и много знаещ са пунта- мара
само дървени философи като теб са тука
айде със здраве

NAPOLI_86
Контакти:

Мнениеот NAPOLI_86 » 20 окт 2015 23:47

Още колко клипа искаш да видиш,то бива да си неадекватен,ама чак пък такива глупости да говориш.... https://www.youtube.com/watch?v=kOLcAopLeBk

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2015 07:50

Леле, форумния милиционер вече ме е разследвал знае, че живея в кочина и не съм излизал извън съраната :) хъхъхъ

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 25 окт 2015 05:51

Когато се спори с лицето пловдив 1926, трябва да се има впредвид някои особености в позициите му. Той е неделчовист, второ, искаше да пенсионира Камбуров, трето заяви, че , цитирам- нямаме Ръководство, това по повод сегашното ни Ръководство, превърнало нещата за Локомотив в приказка, започнахме да мечтаем ...

Стане ли въпрос за важни неща това лице неизменно е с грешна позиция, това съм го разследвал и е лесно доказуемо, просто култовите му мнения стоят...

Върни се в “Локо Пловдив”