Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот petko.h.markov » 08 окт 2015 15:30

plamenst7 написа:Аз до тук не видях някой да защитава Пеевски, но то болните мозъци затова са болни, защото им се привиждат разни неща и се опитват да убедят нормалните хора в неща които не съществуват. Само празни приказки и нищо друго. Нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо в Левски. Ами щом живеенето в заблуда ви кара да се чувствате по-добре, продължавайте да си живеете в заблуда.

А ти какви доказателства искаш?Как ще издържат Левски,като декларираните доходи са малки.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 окт 2015 15:52

veselinsk написа:Ако приемем че има две страни на барикадата - от едната е Василев, а от другата Пеевски вече е доста видно защо му е на Пеевски синия отбор 8-)

Той каза само следното: БТК от 650 на 160 (за милиони говорим)!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 окт 2015 15:53

Заклет Левскар написа:Милия той, мамин златен Мустачко. Още ли се крие у Белградо?
Айде да си идва, че ще му изстине мястото у централния.

Не съм адвокат на мустака, но кажи в какво го обвиняваш и за какво биха го прибрали в панделата ??? Той каза още преди година, че в БГ никой не му гарантира че ще остане жив, затова е там където е. Второто нещо е че КОЙ не го иска тук, защото е опасно да се говори истината за кражбата. Убеден съм че ще има разстрели, все пък става въпрос за милиарди. Боцко и той е до гуша в лайната, няма да му се размине. Много въпросителни има, много хора трябва да дават обяснения, Дянков, Искров, Лешникарски, ЧОбанов и вся остальная сволоч замесена в съсипването на банката, което си е чист удар по държавата. КОЙ реши че КТБ трябва да фалира а ПИБ да бъде спасена ??? Не пишете разни глупости, четете повече и тогава ще взимате думата. Хиляди редове се изписаха, ама в тази държава когато кажат че сестра ти е *****, ходи доказвай че нямаш сестра. И понеже виждам че си заклет левскар, бъди благодарен че баскетболния Левски съществуваше понеже КТБ даваше пари, поне капка благодарност и признателност, ако не друго. А за сегашния футболен Левски, ще разбереме в скоро време живот и здраве.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 окт 2015 16:01

vayk написа:Там е работата, че не са само медиите на Пеевски. Да сте видели в сайта на Дарик нещо по темата? Няма и да видите. Всички са оплетени като свински черва. Нали отскоро ги купи "Нова", та и те си налягат парцалите. Иначе трябваше да цитират думите на Кулезич, че "Нова" е несвободна медия, а шефът Дидие Щосел е приятел с Пеевски. Такива неща няма как да се появят тук. В това отношение, колкото и да не ги харесвам, чест им прави на "Дневник", че са пуснали материал за интервюто, въпреки, че Василев говори за кръга "Капитал". Иначе е добре да се преговори кои са свинските медии и трябва да се избягват на всяка цена: Под прекия контрол на Пеевски са: Канал 3, вестниците Меридиан Мач, Монитор, Телеграф, Уикенд. Косвено през доверени лица контролира сайта БЛИЦ, вестниците Стандарт, Шоу, Труд. Въпреки, че няма видимо участие, упражнява силно влияние във в-к 24 часа и в сайтовете ПИК и Всеки ден. Чрез определени водещи и продуценти Пеевски е в състояние да спира неудобни за него теми в предавания на БТВ, Нова ТВ, че даже и в БНТ, които по принцип са насрани от шубе и не смеят да шукнат в страни от "правилната" линия, т.е. да лижат задника на всеки, който в момента е на власт. Положението с медиите е драматично, меко казано...

Много си прав vayk, проблема е че агентурата цвят няма, тя е силно привличана от едно единствено нещо , хартийки с цифри и починали президенти. А , пардон , сбърках, има цвят и той е лай.ян. Всички са в кюпа, колкото и клиширано да звучи. Разни измислени мадам В-та, Гочеви и Блъскови помияри, за тях е важно само пари да има, а какво ще се пише в парцалите, няма никакво значение. Вижте само какъв е бил тиража на въпросните вестници и след поемането им от горе посочените персони, за какъв срив става въпрос. За да си журналист, днес трябва само да може да храчиш яко, а думите чест, морал, достойнство и борба за истиност, остават скрити някъде далеч. Аз лично, не купувам вестници от години, ТВ освен мачове и някое научно предаване, друго не смея да гледам. Имам нулев толеранс към гнусотия и ми се драйфа на секундата. Лично аз се надявам да излезе истината, да видим всичките "герои" от ДС/БКП и производните им ДС, Атака, Герб итн итн как ще се оправдават за съсипването на държавата. Иначе, моля ви не купувайте контрбандни стоки, че парите от БТ отиват към Сирия и са много нужни в момента. Пфуууу на такава държава !

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 окт 2015 16:08

Tommi написа:
peliforewer написа:Не знам дали е случайно но основно сините фенове говорят против Цв.Василев,това е черна неблагодарност от тяхна страна,нека попитат техния гуру Тити Папазов колко години Цв.Василев наливаше милиони в баскетболния отбор и ако не беше банкера дали щяха да детронират от шампионската позиция Лукойл,нека попитат Тити колко пари даде Цв.Василев за юбилея им.Аз не защитавам банкера,само ми прави впечатление че много от нещата които казва се потвърждават и са реални,защо държавата даде едни 800 мил.лв. на ПИБ за да не фалира,като не се знае дали някога ще бъдат върнати,а отказа да помогне на КТБ,ако беше дала заем 1милиард лв.,банката едва ли щеше да фалира,но управляващите решиха че е по-добре да платят после 3 милиарда лв. за фалита,явно целта беше банката да се фалира умишлено,защото ако не беше фалирала, Пеевски и компания щяха да бъдат отстранени от там.

Значи сините пишат против, а червените и жълтите пишат обективно? Още от заглавието на темата лъха една изключителна обективност. :lol:
А разликата между КТБ и ПИБ е разяснявана много пъти, но вие сте си хванали една песен и си я пеете нея.

Разлика няма ! Имаше един списък преди години, където бяха посочени всичките кухи банки в БГ, на първо място беше ПИБ, следваха ЦКБ,СИбанк,КТБ и още 1-2 по малки банки. Важното в случая и лошото е, че държавата не направи абсолютно нищо. НУЛА ! Дали ще е една или друга банка, няма значение, важен е подхода на властта към проблема. А проблема е голям, Д(п)С са стиснали магнолията за топ.ките и ТОЙ не може да гъкне. Само пие кафе варено на пясък и хапва баклавички , обаче само когато го поканят.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 окт 2015 16:09

Вал написа:
veselinsk написа:Ако приемем че има две страни на барикадата - от едната е Василев, а от другата Пеевски вече е доста видно защо му е на Пеевски синия отбор 8-)

Точните му думи май бяха 450-500 мил.евро,а се предлага за 150мил. евро,остатъкът или голяма част от него за брокерите.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 окт 2015 16:21

Е, какво сега? Касиера на Групировката го изхвърлиха, той продължава да сипва на успелия млад ПР на същата тая Групировка......... а публиката симпатизира на единия или другия и се делка на лагери.

У нас нещата са такива, каквито са, по една единствена причина: народецът така и не разбра, че това не е някакъв Биг Брадър, не е Левски-ЦСКА (или ги заменете там с каквито отбори искате). ТОВА Е НАШИЯТ ЖИВОТ И ТОЗИ НА РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НИ. Виртуално и реално нещо съвсем се смесиха в пълна бълвоч.

Разбирате ли, колеги? От това кой ще е шампион и кой ще спечели някое тв състезание не зависи по никакъв начин реалният ви живот. От врътките и "бизнеса" на Пеевски, Доган, Ц. Василев, настоящи и бивши депутати и министри зависи ВСИЧКО ОКОЛО ВАС. Дали ще ви лъжат по телевизията, дали ще ви павират улицата, дали ще ви приемат на детска градина, дали ще ви оперират без рушвет в болницата, дали ще имате пари за закуска утре.

KOKO_1912
Контакти:

Мнениеот KOKO_1912 » 08 окт 2015 16:22

Неутрален написа:
Заклет Левскар написа:Милия той, мамин златен Мустачко. Още ли се крие у Белградо?
Айде да си идва, че ще му изстине мястото у централния.

Не съм адвокат на мустака, но кажи в какво го обвиняваш и за какво биха го прибрали в панделата ??? Той каза още преди година, че в БГ никой не му гарантира че ще остане жив, затова е там където е. Второто нещо е че КОЙ не го иска тук, защото е опасно да се говори истината за кражбата. Убеден съм че ще има разстрели, все пък става въпрос за милиарди. Боцко и той е до гуша в лайната, няма да му се размине. Много въпросителни има, много хора трябва да дават обяснения, Дянков, Искров, Лешникарски, ЧОбанов и вся остальная сволоч замесена в съсипването на банката, което си е чист удар по държавата. КОЙ реши че КТБ трябва да фалира а ПИБ да бъде спасена ??? Не пишете разни глупости, четете повече и тогава ще взимате думата. Хиляди редове се изписаха, ама в тази държава когато кажат че сестра ти е *****, ходи доказвай че нямаш сестра. И понеже виждам че си заклет левскар, бъди благодарен че баскетболния Левски съществуваше понеже КТБ даваше пари, поне капка благодарност и признателност, ако не друго. А за сегашния футболен Левски, ще разбереме в скоро време живот и здраве.

Няма какво да разбираш то е ясно като бял ден спонсорите са ,,помолени,, да спонсорират сините.Въпросът е кой дърпа конците повече дп или премиерът слънце?Може само единия да е ангажиран с клуба но е ясно кой събори банката и кой гледаше безучастно но защо ли!?Този гледащия безучастно ми се вижда да е ангажирания със сините въпреки че всички ги бъзикаме за другия който пък по документи си е левскар от всякъде.Рано или късно премиерът ще си пати от началникът на пълничкия но ще е късно а бяха времена / http://www.vbox7.com/play:831e9356?p=fa ... id=1042880 след 50 секунда / когато друго говореше и заблуди хората повярвали му/ в това число и мен/.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 окт 2015 16:24

peliforewer написа:
Вал написа:

Точните му думи май бяха 450-500 мил.евро,а се предлага за 150мил. евро,остатъкът или голяма част от него за брокерите.

Да, 650 бяха миналата година.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 окт 2015 16:28

Tommi написа:
peliforewer написа:Не знам дали е случайно но основно сините фенове говорят против Цв.Василев,това е черна неблагодарност от тяхна страна,нека попитат техния гуру Тити Папазов колко години Цв.Василев наливаше милиони в баскетболния отбор и ако не беше банкера дали щяха да детронират от шампионската позиция Лукойл,нека попитат Тити колко пари даде Цв.Василев за юбилея им.Аз не защитавам банкера,само ми прави впечатление че много от нещата които казва се потвърждават и са реални,защо държавата даде едни 800 мил.лв. на ПИБ за да не фалира,като не се знае дали някога ще бъдат върнати,а отказа да помогне на КТБ,ако беше дала заем 1милиард лв.,банката едва ли щеше да фалира,но управляващите решиха че е по-добре да платят после 3 милиарда лв. за фалита,явно целта беше банката да се фалира умишлено,защото ако не беше фалирала, Пеевски и компания щяха да бъдат отстранени от там.

Значи сините пишат против, а червените и жълтите пишат обективно? Още от заглавието на темата лъха една изключителна обективност. :lol:
А разликата между КТБ и ПИБ е разяснявана много пъти, но вие сте си хванали една песен и си я пеете нея.

Заглавието е изключиетелно обективно. Не-обекнивно би било следното заглавие: "Отборът на Пеевски в шах!"

Върни се в “Свободна зона”