phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Що? Берое кое смачкаха? Днес?! Тази вечер!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Nikita1313 написа:валкареджио написа:Nikita1313 написа:kireto2 написа::shock:
Много ясно! Сега уреждаме щерката на Платини с наше момче, и почваме да мачкаме и в ЕКТ!
Ще мачкате ама на сън само...Литекс ви чака!?
не се занимавай с глупости,ами ходи в централния да занесеш цигари на идола си от микре,че е закъсал.
Гришата е велик..той никога няма да бъде там.....
Nikita1313 написа:korteneca написа:Ако става дума за сблъсъка между Йоргачевич и Делев ще кажа само![]()
Всички го видяхме,е нЕма нужда...
korteneca написа:Санди се оказа най-големия мъж сред феновете на Берое.
ralka_levskarka написа:phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
phaeton написа:ralka_levskarka написа:phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Kogato ostanaha s chovek po-malko,ne vi li machkaha???Samia komentator si go kaza:)))Dobre che biahte trima sreshtu edin Beroc ta da vkarate:)))))E,ne stana ot purvia put,ama posle na prazna ako ne biahte vkaralii:)))))))
S edna duma,SUPER ZLE STE:))))))))))
ralka_levskarka написа:phaeton написа:ralka_levskarka написа:phaeton написа:По смешен и трагичен обор на Лефски не бях виждал:))))Не знам на какво се радват,но никаква игра.Били мачкали,какво мачкате бе?
Kogato ostanaha s chovek po-malko,ne vi li machkaha???Samia komentator si go kaza:)))Dobre che biahte trima sreshtu edin Beroc ta da vkarate:)))))E,ne stana ot purvia put,ama posle na prazna ako ne biahte vkaralii:)))))))
S edna duma,SUPER ZLE STE:))))))))))
И колко удара имаха с човек по- малко, мега, гига великите Берое?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта