Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 20:00
Имам предчувствие че в тоя мач ще нанесем погром на Берое. Прогнозата ми е 4:0 за Левски и киселяка Хубчев след мача ще откаже за пореден път интервю на журналята . 

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Левски е абсолютен фаворит.. играем на Герена ( минимум 10 000 ще сме в неделя), имаме по - добри индивидуалности и все пак ни гостува провинциално отборче, което като повечето гости на "Долината на глинените гърнета" се затваря с 10 души зад топката. Ако не правим глупости и внимаваме с контрите им - мача си отива на 1ХК!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- blue avalanche
- Контакти:
Линел Киткабяла
ще пори беройчета!
Няма да е лошо феновете да спрат да носят глоби на отбора и да трошат чужди стадиони.
Ако не ги затруднява,де...

Няма да е лошо феновете да спрат да носят глоби на отбора и да трошат чужди стадиони.
Исмаил Иса вече е играч на Берое.За мен е абсолютна загадка,имате ли някакви впечатления от играта му 

blue avalanche написа:chrisurumis написа:2-0 за Левски.Чудя се защо тренера не смени Орачев още след първия жълт картон,като през целия си престой правеше грешка след грешка !?
Аз се чудя защо изобщо го пусна.
Щото Краев не играе нищо ни от ляво ни от дясно , правилен ход на полувреме като се има предвид състава. Това, че няма кой друг да се пусне освен Краев е друг въпрос
blue avalanche написа:chrisurumis написа:2-0 за Левски.Чудя се защо тренера не смени Орачев още след първия жълт картон,като през целия си престой правеше грешка след грешка !?
Аз се чудя защо изобщо го пусна.
Защото тренерът е папагал ! Още ли не сте го разбрали? И най-вероятно още след мача с Берое ще пише оставката. А след мача с Ботев ще я даде!
Пръсваме ги тия.
Сектор Б се забавлява !
Сектор Б се забавлява !

[center]1914[/center]
ehh написа:Бах аз това "няма твое, няма мое, всичко е Берое"Вярно ли от 2013 не сме ги били?
Доста сме занижили нивото.
Да, и тогава 2013 последната победата беше след един измислен червен картон на Пламен Крумов, който още беше в Берое. Добре че оня боклук Станислав Тодоров ни подпря тогава, но после миналата година ни взе обратно всичко с вересиите. Двата ни гола бяха от една тънка засада първия и Карвалльо го вкара втория с гъз, падайки без и той да разбере как!
blue avalanche написа:Линел Киткабяла![]()
ще пори беройчета!
Киткабяла