Георги Божилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Re: Георги Божилов

Мнениеот petarivanov1985 » 23 авг 2015 20:14

Уникалния, междугалактическия, невероятния Георги Божилов има 22 гола и цели 9( ДЕВЕТ) асистенции за 9 сезона в А група. http://www.sportal.bg/statistics_player.php?season=145&champ=1&team=2&player=1441 Че той Иванков навремето беше по-резултатен от кошмара на всички защитници в България - Георги Божилов

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 23 авг 2015 21:03

ti4a70 написа:Искам да провокирам феновете на Берое да си кажат мнението за Георги Божилов. Веднага уточнявам, че аз съм един от тези, които го защитаваха когато бе на Тича. Много стойностен футболист, с изключителна работоспособност и голям фронт на игра. Божилов може да играе по абсолютно целия терен! От вратарското поле да върха на атаката. При центрирания е абсолютен господар във въздуха. Добър поглед има върху цялостното разположение на съотборниците си. Виждал съм от него брилянтни пасове, скоростни включвания, удари от всяка дистанция. Още доста суперлативи мога да кажа за него. Искам обаче да споделя и слабостите му. Преди да дойде в Черно море не съм обръщал особено внимание на играта му и за това не мога да коментирам как е бил в Черноморец и Локо Пд. Но при нас изкара повече от 5 години и забелязах, че е със страшно лабилна психика. Като се "закучи" играта му може и цял сезон да не намери себе си. Струва ми се прекалено чувствителен и раним. А в днешния футбол успяват "пердетата". Но за мен лично Божилов е много добър, поне за България, футболист и Берое направи удар с привличането му. Дано имате късмет да развие напълно потенциала си в Стара Загора!

Всичко което е написано е вярно.Аз съм си мислил защо с тази физика не е централен нападател ,но явно с тази психика е точно за местото зад централния нападател.Подобна е играта му като тази на Бербатов ! Успешен трансфер ! :) :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 авг 2015 21:26

Помня го от времето, когато игра в Нафтекс и Черноморец.
Когато заигра в Черноморец направи много добри мачове в Б група.
След това Херо продължи да разчита на него в А група, но или започваше
мача и биваше сменян или влизаше, като резерва. Херо не криеше симпатиите си
към него и му предричаше светло бъдеще. Когато той отиде в Русия и Саудитска арабия,
а Балъка го замени, Гошо беше сред първите освободени от отбора. Години по-
късно, когато Херо пак се завърна се опита да върне Божилов, но нещата се разсъхнаха.
Аз лично го харесвах много. Беше млад, повратлив и имаше страхотна физика за крехката си
тогава възраст. Пазеше много добре топката...Впоследствие получи тежка контузия, която го извади
от игра за дълго време. После се оказа, че тази контузия в коляното се превърна в хронична и за мен
тя повлия на развитието му.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 23 авг 2015 21:30

[quote stefani на 23 Авг 2015 16:14
Много по добър от него е КОСТАДИНОВ за моя радост :lol:][/quote]
Това е футболен форум и се обсъждат футболисти. Има си агрофоруми, където може да си обсъждате овошки, дървета и телета.
Божилов е най-класния футболист на Берое в момента. Освен психика му липсва и усета в играта с едно докосване. Във всеки мач прави поне едно уникално, магическо докосване заради което си струва да се ходи на стадионите.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 23 авг 2015 21:37

Божилов до момента е кръгла НУЛА, бяга за здраве!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 23 авг 2015 22:21

Божилов е много работоспособен, но в момента имам чувството че не може да влезе в ритъм (като много други). Ако е дошъл в Берое по убеждение му пожелавам успешна кариера. Момчето се старае и не се скатава на терена.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 23 авг 2015 22:24

greenlandia написа:Божилов до момента е кръгла НУЛА, бяга за здраве!

Най-качественият футболист в Берое в момента е Георги Божилов. Щом той според теб бяга за здраве, то другите ходят за здраве.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 авг 2015 22:28

greenlandia написа:Божилов до момента е кръгла НУЛА, бяга за здраве!

Сещам се как тази НУЛА ви домъкна цели три точки. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Mirosvel
Контакти:

Re: ГЕОРГИ БОЖИЛОВ

Мнениеот Mirosvel » 23 авг 2015 22:30

ekspert написа:Държавният отбор ни го гепа, за да ни отслаби. Страхотен футболист, нашите заради едни 1000 лв по-голяма заплата не остана при нас, момчето не искаше в Берое, но се принуди.

Момчето не е за едни хиляда лева. Просто искаше да играе в по-голям отбор. Ч.Море са от години утвърден средняк, който не поаза никакви амбиции. Те един кирлив терен не оправиха толкова години. Стадионът им е рутина, ако изобщо това игрище може да се нарече стадион. ТИМ многократно показаха , че ще носят на гръб отбора, но за резултати и постижения ги боли оная работа. Ето затова Г. Божилов си хвана пътя!!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 авг 2015 22:55

Божилов е можещ и техничен футболист за съжаление обаче макар и в напреднала възраст страхът у него надделява :!: Приближаването му до вратата когато е с топката го панира трудно взема решения /повечето грешни / рядко стреля , върти се като пумпал и се чуди на кого да подаде за да не сбърка .В никакъв случай нападател зад нападателя да пак казвам техничен е и не веднъж е измъквал отбора :!: Няма да се промени това е той . Аз бях един от защитниците му /той не беше много харесван във Варна/ и мога да кажа , че той даде за отбора не малко за тези 5 години и въпреки усвиркванията остана в отбора цели 5 години .

Върни се в “Берое”