Език мой - враг мой...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Език мой - враг мой...
За Батков трябва да се отвори отделната тема. 

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Странджата
- Контакти:
Re: nghcvth
Обща - с темата за Лупи.
само за Батков и Лупи може да се издадат по 3 тома избрани съчинения
- Captain Stottlemeyer
angelco77 написа:Поздрав на старшината за хубавата тема.
Благодаря най-сърдечно за повишението!

П.П. Напълно съм съгласен с оформящото се мнение, че титани като Батков и Лупи заслужават отделна тема...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 авг 2015 19:44, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:angelco77 написа:Поздрав на старшината за хубавата тема.
Благодаря най-сърдечно за повишението!Преди години един мой познат - Никола Радлев стана старшина заради един решителен гол. Сега на мен ми трябваше много по-малко...
П.П. Напълно съм съгласен с оформящото се мнение, че титани като Батков и Лупи заслужават отделна тема...
Със заглавие"Поразяващата уста"
- Странджата
- Контакти:
Адвокат и вицепремиер - кой може да им излезе насреща! Как нашата импотентна журналистика не ги събра? Ако бръснатата глава беше журналисст, досега да беше ги поканил - ще строши рейтинга 
А може нашият форум да ги покани - да отговарят на въпроси, които си задават един на друг - ние само ще точкуваме

А може нашият форум да ги покани - да отговарят на въпроси, които си задават един на друг - ние само ще точкуваме

Пеле е известен с неточните си прогнози ,даже имаше призив залагай обратно на това което казва и ще печелиш.
Собственикът на Космос Ню Йорк след като събира най-известните попреминали зенита си звезди на световния футбол/Пеле,Неескенс/ в отбора ,гледайки първия мач казва на треньора :"кажи на оная шваба да не се мота отзад а да отива да вкарва голове защо съм дал 1 милион долара за него".Откъде за знае човека ,че Бекенбауер е защитник.
Собственикът на Космос Ню Йорк след като събира най-известните попреминали зенита си звезди на световния футбол/Пеле,Неескенс/ в отбора ,гледайки първия мач казва на треньора :"кажи на оная шваба да не се мота отзад а да отива да вкарва голове защо съм дал 1 милион долара за него".Откъде за знае човека ,че Бекенбауер е защитник.
Последна промяна от amoros на 19 авг 2015 20:06, променено общо 1 път.
Re: nghcvth
Странджата написа:Обща - с темата за Лупи.
"Една седмица ходих с 5 лева в джоба, за да давам пари тук!"

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Captain Stottlemeyer
Александър Бранеков през март т.г.:
„Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване (срещу "Ботев") !Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bran ... ram-320508
Четири месеца по-късно:
„Щастлив съм, че се връщам тук. Мисля, че връщането ми в този труден момент и в долните дивизии е показателно. Доста хора ме питаха защо се връщам. Аз знам защо идвам и знам къде идвам. Това е, което искам аз“, коментира Бранеков.
„Това е ЦСКА, няма значение в коя група...”
Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2015-07-01/sasho ... va-e-tsska
„Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване (срещу "Ботев") !Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bran ... ram-320508
Четири месеца по-късно:
„Щастлив съм, че се връщам тук. Мисля, че връщането ми в този труден момент и в долните дивизии е показателно. Доста хора ме питаха защо се връщам. Аз знам защо идвам и знам къде идвам. Това е, което искам аз“, коментира Бранеков.
„Това е ЦСКА, няма значение в коя група...”
Прочети още на: http://www.gol.bg/cska/2015-07-01/sasho ... va-e-tsska
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
От тази тема разбирам само,че сини и червени си мерят провалите...по-големи,най-големи.