Локомотив София ще го има

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

izumrud
Контакти:

Re: Локомотив София ще го има

Мнениеот izumrud » 18 авг 2015 21:08

Феновете на Локо София ще се изложат доста, ако тръгнат да подкрепят някакви нови Локомотиви, докато истинският и оригинален клуб си съществува и си играе. Независимо какво е състоянието му, това е Локо София, какъвто и да е като клуб
Четох интервюто на Валери Дамянов досегашния треньор и като се замисля казва истините: тия хора дето бяха край Гигов и се облажваха сега ще правят новия Локомотив. Те затриха стария, сега ще правят нов...ми хубаво така да бъде

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 18 авг 2015 21:15

закривай :)
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 18 авг 2015 21:49

Ти какъв си да определяш кого ще подкрепям,ама много се извъдихте разбирачи.Аиде..у лево.Някой ще ми казва кого да подкрепям.Аз като съм гледал Локо сф няма да ти казвам ти къде си бил.Милион пъти съм написал в тоя форум ще подкрепа Локомотив на Локомотивците още ли не е ясно?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 18 авг 2015 22:05

loko29 написа:Ти какъв си да определяш кого ще подкрепям,ама много се извъдихте разбирачи.Аиде..у лево.Някой ще ми казва кого да подкрепям.Аз като съм гледал Локо сф няма да ти казвам ти къде си бил.Милион пъти съм написал в тоя форум ще подкрепа Локомотив на Локомотивците още ли не е ясно?

Ми не съм сигурен, че на години си повече от мене. Да не се окаже, че съм гледал тоя отбор от преди тебе. То, не че е гордост де. А ако локомотивците са измамници и схемаджии, ще ги подкрепяш ли? Тези качества не са ли важни?

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 18 авг 2015 22:12

Точно ти подкрепяш схемаджийте какви са Касев и другия,поставени лица които се правят на наивници.И не си ти човека който ще дава акъл точно тука.Ясен ли съм.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 авг 2015 10:28

Ти пак какъв си бе? Помниш ли 1:6 от Анделехт :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 19 авг 2015 11:08

stefani написа:Ти пак какъв си бе? Помниш ли 1:6 от Анделехт :lol:

Ти мъж ли си жена ли си или нещо друго?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 19 авг 2015 11:44

stefani написа:Ти пак какъв си бе? Помниш ли 1:6 от Анделехт :lol:
Ти пък какво си бе? Оомниш ли 1:3 от ОФИ Крит?

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 19 авг 2015 20:02

izumrud написа:Феновете на Локо София ще се изложат доста, ако тръгнат да подкрепят някакви нови Локомотиви, докато истинският и оригинален клуб си съществува и си играе. Независимо какво е състоянието му, това е Локо София, какъвто и да е като клуб
Четох интервюто на Валери Дамянов досегашния треньор и като се замисля казва истините: тия хора дето бяха край Гигов и се облажваха сега ще правят новия Локомотив. Те затриха стария, сега ще правят нов...ми хубаво така да бъде

Само да те поправя - Василев даде парите за въжетата за козирката, не Гигов. Василев редовно вадеше пари за подръжката на стадиона, нищо че не беше негова работа. Какъвто и да е, пука му. А за жалост истинският Локомотив ще бъде затрит. Защото ония се наместиха там и очакваха да има с какво да се облажат. Но Гигата не е оставил нищичко...

Тъй че като се развият двете сюжетни линии - Локо СФ оригинал - затрит, Локо СФ на Василев - в А окръжна, остава само едно решение - феновете подкрепят новият отбор. Сигурен съм, че никой няма да смени Локо СФ, било то версия 2 със ЦСКА или Левски, Славия и т.н.

Ще се разбере скоро.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Върни се в “Локо София”