Кой ще предава испанската Ла Лига през този сезон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

naskov
Контакти:

Re: Кой ще предава испанската Ла Лига през този сезон?

Мнениеот naskov » 11 авг 2015 12:52

mironi88 написа:Четох някъде, че има вариант БТВ и ТВ+ да си поделят правата, като по-интересните мачове ще бъдат предавани от БТВ. Има ли някаква официална и сигурна информация относно това къде ще се предават мачовете?

В едно коментарно студио на Шампионска Лига по БТВ през Май,споменаха,че есента ще излъчват ЛаЛига ,но заедно с ТВ+ ли или сами - не стана ясно.

naskov
Контакти:

Мнениеот naskov » 11 авг 2015 12:54

Red Warrior написа:Тук 4 лева, там 4 лева, ама само за 1 телевизор... Да видите как, ако никой не им плаща само месец за тъпите мачове, как всички ще ги пуснат безплатно.

Що бе колега,аз имам три приемника и таксата ми е за един абонат,а не за един телевизор....4 лева за трите ми телевизора.....ако някой те будалка с допълнителна такса си е за твоя сметка.

parksf
Контакти:

Мнениеот parksf » 11 авг 2015 13:05

naskov написа:
mironi88 написа:Четох някъде, че има вариант БТВ и ТВ+ да си поделят правата, като по-интересните мачове ще бъдат предавани от БТВ. Има ли някаква официална и сигурна информация относно това къде ще се предават мачовете?

В едно коментарно студио на Шампионска Лига по БТВ през Май,споменаха,че есента ще излъчват ЛаЛига ,но заедно с ТВ+ ли или сами - не стана ясно.

Ами тогава защо още няма нищо официално ако го бяха взели щяха да наводнят ефира както правят Нова.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2015 15:15

naskov написа:
Red Warrior написа:Тук 4 лева, там 4 лева, ама само за 1 телевизор... Да видите как, ако никой не им плаща само месец за тъпите мачове, как всички ще ги пуснат безплатно.

Що бе колега,аз имам три приемника и таксата ми е за един абонат,а не за един телевизор....4 лева за трите ми телевизора.....ако някой те будалка с допълнителна такса си е за твоя сметка.

Зависи от оператора. Близуу ги пускат заедно с основния пакет, други на тв приемник. Аз съм ги сиктердосал откакто се разбра, че ЦСКА няма да е в "А" група.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 авг 2015 18:18

naskov написа:

Такова нещо за първи път чувам да са казвали? :roll:
За Серия А казаха в едно такова студио, ама за Ла Лига за първи път се появява такава информация, а много се дискутира по тази тема по форумите и сайтове т.е. ако наистина си чул нещо такова това щеше да се повтаря доста често или поне щеше да се появи като статия. Имаше една такава статия около края на юни, но тя беше писана според слухове, а не че е казано било в ефир такова нещо и в нея щяха да го споменат :roll:

Да не се бъркаш със Серия А?

Върни се в “Футбол - Свят”