"ЦСКА" София - "Вихрен" Сандански (25.07.2015г.) FT 5:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: "ЦСКА" София - "Вихрен" Сандански (25.07.2015г.) FT 5:1
Резултатите в контролите не са от значение, но пък си личи, че с всеки следващ мач сработката между играчите е все по-добра. Всеки се старае много, имаше разнообразие в атаките ни, имаше добри комбинации... Има прилична конкуренция на повечето позиции, така че и да не вземем още играчи, пак ще имаме достатъчно широка скамейка. Само в отбрана окъсяхме доста заради контузии, та дано с Гръчнов проблемът да не е сериозен и да е на линия за началото на сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Да носиш капитанската лента на ЦСКА е чест!
GOLEADOR написа:Жеста към Антов ми хареса.Дано тази чест с която бе удостоен младока да му помогне в развитието му като футболист.Успех Вальо!
Така е, но все пак лентата се носи от заслужилите. Днес май за пръв път капитанската лента в Левски бе носена от чужденец...но Прохазка с поведението си на терене и извън терена заслужи това призвание и бе аплодиран бурно, когато слагаше лентата!
Инак звучи тъжно ЦСКА да играе със селски отбори от кол и въже, половината шкембеллии и махмурлии, и на базата на тези жалки подобия на мачове да се правят спортно-технически анализи, ама такива са реалностите...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:GOLEADOR написа:Жеста към Антов ми хареса.Дано тази чест с която бе удостоен младока да му помогне в развитието му като футболист.Успех Вальо!
Така е, но все пак лентата се носи от заслужилите. Днес май за пръв път капитанската лента в Левски бе носена от чужденец...но Прохазка с поведението си на терене и извън терена заслужи това призвание и бе аплодиран бурно, когато слагаше лентата!
Инак звучи тъжно ЦСКА да играе със селски отбори от кол и въже, половината шкембеллии и махмурлии, и на базата на тези жалки подобия на мачове да се правят спортно-технически анализи, ама такива са реалностите...
Неуместен ти е коментара в тая тема. Ние сме аматьори, все пак, можем дадем капитанската лента и на бай Добри. Коментираме нивото, на което се намираме, това ниво, от което е произлязла единствената Златна топка от България. Защо намесваш отбори, които практически са същите аматьори, но професионалист на хартия. Нима Йелгава и Милсами изглеждаха като професионалисти? Или бившия младежки национал Михаил Иванов (не беше ли от синята школа?)...
Синьо сърце написа:GOLEADOR написа:Жеста към Антов ми хареса.Дано тази чест с която бе удостоен младока да му помогне в развитието му като футболист.Успех Вальо!
ниска
Коментарът ти е погрешен.Личи си,че не си запознат с реалиите във В група.Всички отбори които играха с ЦСКА до момента са с много ниска средна възраст.Те са съставени предимно от млади момчета от региона като Марица и Вихрен или подсилени с бивши юноши на Ловеч,ЦСКА,Локо и др. като Спартак и Оборище плюс някой друг ветеран.Това с лентата беше просто една символика в неофициален мач.Вие по принцип си разчитате на чужденци и е нормално такъв да ви е капитан.Седем чужденци ви бяха титуляри продължавате си политиката от последните години без да мръднете и крачка напред игрово и организационно.
Re: ЦСКА София-Вихрен Сандански (контролна среща)25.07.2015г
petko.h.markov написа:luxorus написа:С Джуджака като треньор нищо добро не ви чака.По-добре другия казанлъчанин Тошко Янчев.
Можело да си я подават по земята и да играят бързо.
Отдалече си личеше, че почеркът е доста по-различен от този на Стойчо. Бързо обработване на топката, с пасове по земя и от дълбочина, както и много движение на целия отбор. Вярно, на моменти имаше грешки в някои отигравания, но определено ми харесва стила, който се опитват да наложат Ицо и Владо.
Re: ЦСКА София-Вихрен Сандански (контролна среща)25.07.2015г
luxorus написа:С Джуджака като треньор нищо добро не ви чака.По-добре другия казанлъчанин Тошко Янчев.
Мдаа, вече съм напълно спокоен, че Христо е най-правилният избор за старши-треньор. До тук е без грешка във всяко едно отношение.
Вярно че в контрола, но аз по-красив футбол в истинския му смисъл от футболисти с червени фланелки не бях гледал.
-
angelofdeath
- Контакти:
Контролите са едно, а истинските мачове друго. Първите са за обиграване на отбора и изчистване на грешките. Официалните срещи ще са други, доста по-сериозни. Все пак, като гледам желанието на момчетата за изява съм сигурен, че на Армията ще има голови фиести. Събрали сме играчи със солидни качества и В група ще бъде едно малко стъпало напред към върховете.