Поредното безумие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Поредното безумие

Мнениеот Син до гроб_ » 20 юли 2015 21:57

Old_death написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Sotir написа:Враждите между млади безперспективни господа винаги са ме вълнували. Моля, разкажете още по темата.

Веднага: "Аматьорският ЦСКА падна в първата си контрола, фенове се сбиха помежду си...
Очакващият първото си първенство извън футболния елит на България някогашен гранд ЦСКА стартира със загуба новата ера.
На стадиона в Тетевен "червените", които в този мач бяха изцяло в бели екипи, паднаха 0:1 от втородивизионния "Спартак" (Плевен).
Единствения гол вкара Стефан Христов в 25-ата минута.
Изнервени фенове на ЦСКА се сбиха през второто полувреме на трибуните зад вратата на своите. Малкото полицаи не успяха да овладят ситуацията и само гледаха какво става. Не се стигна обаче до сериозни ексцесии."

http://www.blitz.bg/sport/article/154147

:lol: :lol: :lol:

Примера ти е неадекватен . В случая феновете биха няколко пияни , поведението на които е аналогично с това на тия , които вие защитавате . . Следващия ден фен клубът ни излезе с декларация , в която бе описан случая . В нея бе дебело подчертано , че повече няма да се допускат лица в нетрезво състояние . Усещаш ли разликата в поведението и написаното от теб ? Никога не съм защитавал и никога няма да защитавам такова поведение на фенове , независимо на кой отбор симпатизират . Тук също е разликата . Вие вашите си ги къткате и не давате перце да падне върху тях . До къде стигнахме ! Да не смееш да излезеш след мач на отбора ви или да носиш червена дреха !!! Още си ги защитавайте лекетата от СЗ !

Защото пък вие ги мачкате и гоните от стадиона. Само дето един от най-големите ви тартори беше в затвора и е човек на Баретата, и му движи дрогата в София, ама иначе си много отворен и принципен, ъм?! Не съм чул да цивриш срещу този факт. Смешно, злобно човече.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Поредното безумие

Мнениеот delqnski47 » 20 юли 2015 22:08

Old_death написа:
Жестоко нападение се е разиграло в центъра на София в петък, научи ПИК.
Медията ни узна, че четирима левскари са нападнали фен на вечния им противник ЦСКА в градинката на столичната улица "Черковна". Бабаитите са обградили момчето, след като разбрали, че е привърженик на най-титулувания български клуб.
Единият от тях е извадил нож и го е забил в бедрото му. След това заедно с аверите му подло са избягали.
Слава Богу, бдителни съседи са извикали линейка. Момчето е било транспортирано в болница, където раните му са били обработени. Животът му е вън от опасност.
Криминалистите от СДВР са реагирали светкавично. Униформените са предприели незабавни издирвателни мероприятия и са заловили нападателите, които са били на възраст между 17 и 18 години. Оказало се, че някои от тях са с криминални регистрации.
В момента всички те продължават да са в полицейските килии.
Разследващите са ги проверили и за убийството на ученика Георги Игнатов в Борисовата градина, тъй като и в двете деяние е бил използван нож. Внимателната проверка по случая е установила, че те не са съпричастни към бруталното престъпление.
На четиримата гамени със сигурност ще бъде потърсена наказателна отговорност за случая на улица "Черковна".

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BA%D1%88%D1%8A%D0%BD-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%B3%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%B4%D0%B2-news368550.html

Преди няколко дена в Студентски град фенове на един столичен клуб нападнаха група от 4 - 5 човека , фенове на ЦСКА под предлог , че са пели песни на клубът . Тогава в ефир се яви едно синьо недоразумение , което разви темата , че това било нормално , защото неговия отбор имал приятелска среща тоя ден . Написах мнение , с което изразих негодуванието си от такива постъпки , но то бе изтрито след 5 минути ! През 2012 - та година две момчета бяха зверски пребити от тълпа от 10 - 15 бабаити срещу фен клубът на същия отбор на булевард " Тодор Александров " . Причината бе , че момчетата били с червени шалове . След това на два пъти след проверки , полицията намери наркотици в тоя фен клуб . Всичко това бе обгърнато в медийно затъмнение . Преди 2 - 3 месеца написах пост в темата до Томислав Русев . В него изразих възмущението от опитите му в национален ефир да нагнетява омраза . След 3 минути поста ми бе изтрит , а аз бях наказан с едномесечен бан от един син модератор . Въпросът ми е : До кога ? До кога ще безнаказано ще бъдат бити и малтретирани обикновени граждани за това , че не са привърженици на някой клуб ? До кога ще има медийно ембарго за издевателствата на тия изверги ? До кога в България ще има цензура ? До кога клубните пристрастия ще имат приоритет над националните интереси ?

Олд,ако има някаква истина в това,да се надяваме компетентните органи да си свършат работата.Но в тоя форум справедливост няма как да се осъществи,а и това няма какво толкова да го коментираме.Такива случки се случват за съжаление било то от фенове или от обикновени хулигани.Но не съм съгласен да намесваме двата ни гранда в това тук.ЦСКА и Левски не носят отговорност за IQ-то на определени лица.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”