Tzar_Kiro написа:g3_ev2 написа:Neron написа:aleksandrov77 написа:Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
!
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове!

Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.
Аз пък живях в Москва цели два месеца, веднага след смъртта на непрежалимия Брежнев! Ще бъда кратък - в Москва българското краве сирене беше 1,50 рубли, в София същото сирене беше 2,50 лв. (рублата и лева бяха почти еднакви), кашкавалът Витоша в Москва беше 2,50 рубли, в София беше 3,50 лв., конякът Плиска в Москва - 4,50 рубли, в България - 7 лв. И пр. Братя сме, та чак звънка! Те и сега очакват такова братство от нас, особено политикът номер едно за вековете в интервала (18 - 22), ужасът на САЩ!
Поне не лъжи децата,че остават с грешно впечатление за братята славяни!!!Но май ми се струва че го правиш напълно умишлено!!!
Ех, приятелю, като кажеш "не лъжи" и искаш да излезе, че лъжа! Ами има справочници, данни за октомври - ноември 1982 г., всеки може да провери. Не изпадай в ролята на стар комсомолски агитатор, не успяващ да изпълни мисията си. Ако ли пък е така, ако е толкова фатално за теб да излезе, че не лъжа, е, добре, ЛЪЖА, няма да ти разбивам съдбата сега! Освен това руснаците, обикновените хора, са готини, аз имам много приятели, но не ги отличавам от другите народи, с които съм контактувал. Хората, общо взето, навсякъде са сходни, имат си свои обикновени човешки цели в живота.