Кашчей написа:kapacitet написа:1982 написа:tomba написа:Евро 2015 по волейбол ще е тук...аре у лево.
Критериите за домакинство са несравними, мой човек. Сети сe в полза на кое.
Ми не е точно така, построи се герберската Арена Армеец за 100 млн. Дадоха се 10 млн. за реконструкция на Конгресна, толкова и за завършването на Колодрума в Пловдив. За футболен стадион у нас, държавата не е давала такива суми до момента...Да покрият националния стадион целия с козирка и да му увеличат капацитета на 50 000, може и финала на Уефа да вземем...Няма нужда от нов национален стадион, този си е добре, просто да се реконструира - нова модерна козирка върху целия стадион и ще придобие съвсем друга визия, бъдете сигурни.
Къде ще му сложиш паркинга, за да получи нужните 4 звезди? Няма да питам и козирката какъв тип конструкция ще е, при насипен стадион, какъвто е Васил Левски.
Аз съм инженер по радиолокация, най-висшата наука,да настройваш локатора е страхотна наука, истински интелект се изисква, висша работа и ниво!Дайте ми пари и ще го измисля, никакъв проблем, къде къде по-слони въпроси съм решавал!