Без Тимонов и Манчев в ЛЕ ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Без Тимонов и Манчев в ЛЕ ...

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 13:03

Явно ти не четеш и не слушаш какво казват хората. Снощи лично Пенко Пенков каза, че са се обърнали към Пловдивския районен съд, но тъй като хората са в отпуск заседание ще има по -късно. Обаче картотеките не могат да чакат. И второто което каза човека е, че според законите в България това което направиха тия мизерници от БФС е против и техните правилници. Тоя апелативен съд не е законен. Така, че не казвай на другите да четат като ти не си наясно.

А ти какво очакваш да каже Пенков, след като е наясно, че са се осрали до шия с тримата от "Ботев"?Пловдивският районен съд не може да отмени или направи картотека-това първо.Второто е, че този вид спорове, в спорта, се решават на друго ниво.Против правилниците на БФС е неизхвърлянето на "Ботев" и ЦСКА за изцепки на публиката им в два мача подред.Надали е против правилниците им да не картотекират неосвободени от отбора си играчи.
Не говори за Апелативен съд, ако не правиш разлика между Спортен арбитражен съд и Апелативен съд.Още малко и ще отнесете въпроса до Висшия Конституционен Съд, защото са нарушени конституционните права на ЦСКА да не спазва правила и закони.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 юли 2009 13:46

Я вземи си махни сините очила и си препомни как отмъкнахте Георги Христов. Или да ти припомня как навсякъде се пишеше, че Да Коща има договор с геренци преди да разтрогне. Така, че не ми говори кой винаги е против законите. До колкото помня и Минев го взехте по същия начин. Значи за едни има закони, а за други не така ли? Всичко е кристално ясно. Просто тъй като не можахте да се преборите с ЦСКА за нито един от футболистите който искахте сте на принципа Щом няма да са при нас няма да са никъде. И тъй като само при тримата от Ботев можеше да направите нещо момчетата сега ще страдат. И защо??? Защото ние сме отбора на всички власти нали? Футболният ви съюз се управлява от ЦСКА-ри и затова ние всяка година правим селекция от играчи с действащи договори който виждаш ли все илиза, че имало как да преминат на Герена ей така без да им се правят проблеми. Аман вече от такива разбирачи като тебе. Недай си боже това стане с ваши играчи ще смъкнете и Михайлов и всички под него. Ама нали сега ви се подлагат. Затова малчите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2009 15:11

stannn написа:Я вземи си махни сините очила и си препомни как отмъкнахте Георги Христов. Или да ти припомня как навсякъде се пишеше, че Да Коща има договор с геренци преди да разтрогне. Така, че не ми говори кой винаги е против законите. До колкото помня и Минев го взехте по същия начин. Значи за едни има закони, а за други не така ли? Всичко е кристално ясно. Просто тъй като не можахте да се преборите с ЦСКА за нито един от футболистите който искахте сте на принципа Щом няма да са при нас няма да са никъде. И тъй като само при тримата от Ботев можеше да направите нещо момчетата сега ще страдат. И защо??? Защото ние сме отбора на всички власти нали? Футболният ви съюз се управлява от ЦСКА-ри и затова ние всяка година правим селекция от играчи с действащи договори който виждаш ли все илиза, че имало как да преминат на Герена ей така без да им се правят проблеми. Аман вече от такива разбирачи като тебе. Недай си боже това стане с ваши играчи ще смъкнете и Михайлов и всички под него. Ама нали сега ви се подлагат. Затова малчите.

Виж колко мнения имам аз и колко ти!Ако не те мързи, попрочети малко повече, преди да ме обявяваш директно за фен на "Левски".Това ви е главната слабост на феновете на двата набедени `гранда`-никога не ви минава през ум, че може да има и фен, различен от този на `вечният враг`.Щом ни критикува значи е левскар, респективно цесекар.Тази болест не се лекува, вярвай ми, и колкото по-дълго продължава, толкова по са и лоши последствията.

Казах го в друга тема, но не ми пречи и тук-отбор не се прави, като сменяш половината играчи на полусезон.Когато махнеш свестния треньор и назначиш недоразумение.. още по-малко става отбор.Чичовото ще има доста ръжен хляб да изяде докато стигне наполовина на усета и дарбата на чичо си.Иначе приказва.., ой как приказва.. но само приказва.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”