Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Мнениеот sapio0o » 14 май 2015 10:40

drvasko98 написа:Така е, в Реал е пълно със слаби играчи. Горе долу са на нивото на Компостела. Затова трябват 3 нови Месита и поне 5-има Роналдовци. Боже, до какви извращения води гледането на съвременен футбол.

За такива като тебе трябва да обясня, че в случая се нуждаем от 2-3 нови попълнения основно заради късата скамейка и липсата на качествени алтернативи при негативен развой. Вчера ни трябваше гол цяло второ полувреме при 1:1, но от всичките три възможни смени, ние имахме само 1 и тя бе Чичарито. 8-)

То реално и през сезон 2013/2014, когато взехме ШЛ нямахме кой знае какво на пейката, но тогава поне Хесе и Мората играеха редовно. Дали като титуляри, за да почине някой, дали като резерва няма значение. Иско/Ияра/Каземиро дори Кедира също имаха своите минути и за играчите имаше много повече почивка. Сега след натовареният сезон и многото мачове е нормално футболистите да са изтощени. Контузиите също повлияха до известна степен.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 май 2015 10:46

Тази година срещу силните отбори,Реал в голяма част от мачовете нямаше идея как да пробие защитите им и гледахме центриране след центриране....Ювентус,Атлетико(на няколко пъти) мачовете които решиха Ла Лига-Виляреал,Билбао,Валенсия и т.н само центрирания и чакане на Роналдо/Бензема/Чичарито да вкарат някой гол ...дори победата на Рамон Санчес Писхуан дойде след 3 центрирания и 2 гола с глава.Това не е Реал Мадрид и работата в защита на противниковите отбори се улеснява с такава игра.
Реал се нуждал от играч с техника и дрибъл,играч тип Ди Мария,който да минава играчи и да отваря пространства за атакуващите играчи ,КР и Бейл не са дрибльори,това трябва да е ясно на всички,Марсело е единственият с дрибъл който минава съперникови играчи,но един ляв бек не стига!
Какви са опциите?Играчи като Азар изглеждат непродаваеми.....реалната възможност е Марко Ройс-играч в най-добрите си години,бърз,доста по-техничен от Бейл,свикнал да пресира и да играе бързо заради стила на Клоп от последните години.Във всеки мач срещу Реал правеше защитата на пух и прах,миналата година същата работа,добре че беше БОГ Михитарян....че иначе нямаше да видим и ДЕСЕТАТА.
Ройс и Верати и отбора заспива според мен :cool: Мъките на Бейл нямат край и е най-добре за всички той да смени обстановката.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 май 2015 10:57

Аз не мога да приема факта, че през 2015 и най-вече в последните 2 месеца играем само и единствено с центрирания. Някой помни ли кога за последно Роналдо отбеляза сам срещу вратаря с крак? Ако ще вкарва ще е с глава или в близост до вратаря на празна. Няма ги извеждащите подавания на Ди Мария и най-вече тези на Модрич. Липсва креативност. Иско напоследък мачка топката и обикаля кръгом. Нищо интересно от него. Хамес се старае и постоянно измисля нещо, но само той не стига. Триото в атака не е на ниво в последно време. С правилните трансфери (не много на брой) и разкарване на Ияра, Кедира, евентуално Арбелоа и пращане на Хесе някъде под наем ще се завърнем по-силни догодина. Вече взехме Данило, Асенсио и Каземиро се връща, освен ако не го оставим за още една година в Порто. То всъщност крилото от Майорка едва ли ще получава много шанс за изява. :roll: Верати и аз се надявам да го вземем. Лукас от ПСЖ е добър, но за него спекулации май няма. Ройс няма да го върна, но не го и искам кой знае колко, Агуеро нищо чудно да се хвърлим за него, а ако стане ще го вземем. Предполагам, че ще избере нас пред Сити - причините са много. Вратар не знам дали трябва. Аз искам Касийяс да играе още, а Навас също може и да се пробва.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 14 май 2015 11:01

Това, което си написал за ДЕСЕТАТА не е вярно. Много преди пропуските на Михтарян, всичко можеше да свърши с една дузпа, пропусната от Ди Мария. Някога ти върви, друг път не(като вчера). Никай не прави ротации на големите си звезди, нито пък държи в резерв такива. Безсмислено е постоянно да се сменят играчи, още по-малко с по-слаби от наличните. Реал има отличен отбор, съставен от фуболисти в чудесна възраст и трябва да го съхрани без големи промени. Има нужда от подсилване, но не и от кардинални промени.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 май 2015 11:05

Pichichi написа:Да не прозвучи нахално на партньорите на К.Роналдо- Бензема,Чичарито,Бейл са за смяна!
Нито един от тях не е на нивото на партньорите на Меси- Л.Суарес, Неймар и това може да натежи в следващите години ако Реал
не направи промяна там, проблема е че за да уравновесят нещата им трябват играчи като Азар и Кун Агуеро примерно които трудно
ще им ги продадат. Иначе в защита Арбеола, Коентрао вече нямат ниво за Реал, Кедира също. Хесе според мен не е добре да го продават
да не стане като с Мората но иначе ако го продавате да идва в Атлетико!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Роналдо не е на нивото на Неймар??

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 май 2015 11:12

sapio0o написа: Вратар не знам дали трябва. Аз искам Касийяс да играе още, а Навас също може и да се пробва.

Икер е една от най-големите легенди като цяло на футбола ,спечелил е всичко на клубно и национално ниво КАТО КАПИТАН,но е време да започне нова ера на вратата на Реал Мадрид.Сравни неговата игра и принос за резултатите на отбора след контузията му при Моуриньо,с тези на Де Хея,Куртоа,Нойер,Браво,Тер Щеген,Облак и т.н .....вижда се разликата ....Икер не е и в топ 5 на вратарите в света ,а това не е никак приемливо за Реал Мадрид.Давид Де Хея трябва да бъде привлечен!
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 май 2015 12:55

Феновете на Реал много ще го псувате Де Хея, сигурен съм ! А ако дойде и не успее веднага да пасне на отбора, ще го изядат. Феновете на Реал са страшно капризни, Де Хея няма да има статута на Икер и ще го унищожат след 1вата по-сериозна грешка.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 май 2015 13:02

Rofles написа:Феновете на Реал много ще го псувате Де Хея, сигурен съм ! А ако дойде и не успее веднага да пасне на отбора, ще го изядат. Феновете на Реал са страшно капризни, Де Хея няма да има статута на Икер и ще го унищожат след 1вата по-сериозна грешка.

Аз съм на същото мнение.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 май 2015 13:16

Юнайтед предложи 80 млн. паунда за Бейл

моля те взимай ги и ги инвестирай в Ройс и Верати

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 май 2015 13:17

Трябва да се вземат футболисти на постове - ляв бек, централен защитник, двама дефанзивни халфове, крило, централен нападател
Да напуснат - Арбелоа, Коентрао, Кедира, Бейл, Чичарито
Под наем може да се дадат - Силва, Начо, Ияра
Последна промяна от LaRgO на 14 май 2015 13:18, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”