От Левски: Ние ще играем в групите, а ЦСКА и Литекс не
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: От Левски: Ние ще играем в групите, а ЦСКА и Литекс не
Батков е идиот. Пиша го в 50% от постовете си свързани с БГ футбола. Каквото и да е казал, няма значение. Съсипва Левски, прави се на интересен дразни и досажда. Успех на всички в евротурнирите! Феновете го заслужават!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
ако обръщаме внимание на простотиите на тоя малоумник... лошо ,лошо за футбола в БГ.УСПЕХ НА МОРЯЦИТЕ И НА ВСИЧКИ
Щом Батков е толкова нахален както винаги му пожелава да бият Баку,после жребият да ги изпрати срещу БАТЕ и пак да паднат.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина
litex02 написа:Ръководството на Левски в лицето на собственика на тима - Тодор Батков изрази мнение, че сините ще бъдат единственият български отбор, който ще играе тази година в групите на някой от двата европейски турнира - Шампионска лига или Лига Европа.
Според адвоката другите родни представители в евопейските клубни турнири - ЦСКА, Литекс и Черно море няма да се класират за груповата фаза на втория по значимост турнир под егидата на УЕФА.
"Нашата цел сега е задължително класиране в групите или на Шампионската лига или на Лига Европа, което при постигане ще бъде голямо постижение, защото съм сигурен, че в близките години нито един български отбор няма да го повтори", изрази увереност президентът на шампионите.
Не съм гледал всички изказвания, така че ти вярвам за цитата?! Но Батков го чух, съвсем случайно, като се изказа за школата на "Левски" и за порочната практика на треньорите.... За това му мнение му свалям шапка, но, че е пълен ненормалник с мания за величие, съм ви го писал десетки пъти в този форум!...
Аз съм националист (в нормалният /добрият/ смисъл на нази дума), затова не мога да не съм за доброто представяне на всички български отбори в турнирите!!! Всички мои опоненти да го духат!!!
"Да живей България!!!"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
vaskokora написа:ти полудя бе
Това за мен ли беше?!
Презирайки всеобщото израждане
- bigbonusprize
- Контакти:
raikoonen написа:Щом Батков е толкова нахален както винаги му пожелава да бият Баку,после жребият да ги изпрати срещу БАТЕ и пак да паднат.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Тоз цървул Борат явно много е слънчасал,апък и за такива луди като него си има заведения!
litex02 написа:Ръководството на Левски в лицето на собственика на тима - Тодор Батков изрази мнение, че сините ще бъдат единственият български отбор, който ще играе тази година в групите на някой от двата европейски турнира - Шампионска лига или Лига Европа.
Според адвоката другите родни представители в евопейските клубни турнири - ЦСКА, Литекс и Черно море няма да се класират за груповата фаза на втория по значимост турнир под егидата на УЕФА.
"Нашата цел сега е задължително класиране в групите или на Шампионската лига или на Лига Европа, което при постигане ще бъде голямо постижение, защото съм сигурен, че в близките години нито един български отбор няма да го повтори", изрази увереност президентът на шампионите.
Той и миналата година игра срещу"Изкуствено създадено отборче от изкуствена създадена държава" И всички помниме какво се случи.

Еми ето заради такива надувковци като него аз не харесвам Левски и им пожелавам загуби в Европа.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина