Както днес по-рано казах от такива калитари като тоя мухъл най да те е страх...играй си срещу ББС и да си знаеш че биеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:КОР за Брих...това не е фал за ВТОРИ жълт картон!![]()
![]()
![]()
![]()
Както днес по-рано казах от такива калитари като тоя мухъл най да те е страх...играй си срещу ББС и да си знаеш че биеш![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
sapio0o написа:JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
А Вие, ей така веднъж на 16 години, може да ни вземате по някое друго дерби.
JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
JackPackage написа:sapio0o написа:JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
хаха, след боя тази година и факта че ви отнехме 3 от 4-те турнира за които играете...бързо забравихте мача преди 2 месеца....ама то ти забрави че си фен на Нюкасъл и Арсенал, та това ли няма да забравишПрофанче
Ходи празнувай, все пак това ви е най-големия успех този нулев сезон
paceto написа:JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
Интересно как вадиш само за пример проявите на Реал, а си мълчиш за тези от ваша страна, които бяха в пъти в повече и в двата мача. Ние поне си признахме след първият мач, че трябваше да бъде изгонен Карвахал и Манджукич, но ти говореше само за Карвахал и не каза нищо за вашите играчи. Поне като ще съдим този и онзи да го правим и в двете посоки
sapio0o написа:JackPackage написа:sapio0o написа:JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
хаха, след боя тази година и факта че ви отнехме 3 от 4-те турнира за които играете...бързо забравихте мача преди 2 месеца....ама то ти забрави че си фен на Нюкасъл и Арсенал, та това ли няма да забравишПрофанче
Заяждаш се ти, заяждам се и аз. Какъв ти е проблема, смешник такъв? Нищо не съм забравил, стига ми изопачава думите. Всеки път идвам с добро да коментирам и виждам как се оправдаваш със съдии и прочие.
JackPackage написа:sapio0o написа:JackPackage написа:sapio0o написа:JackPackage написа:Екстра свири, щото ви угажда затова...той и Мажич първия мач свири екстра нали, като позволи кечманията от Рамос и Карвахал....както и да е - един път от осем мача ще ни биете, но в ШЛ ще е....е поне не беше финал тази година де
Заяждаш се ти, заяждам се и аз. Какъв ти е проблема, смешник такъв? Нищо не съм забравил, стига ми изопачава думите. Всеки път идвам с добро да коментирам и виждам как се оправдаваш със съдии и прочие.
Какво идваш с добро бе профан, след като казваш че не уважаваш Атлетико, били кечисти и т.н., кое ти е доброто - имате си форум, където се пише само от ваши фенове - пишете си там, имате си и тема за мача. Тази тема е умишлено направена, за да не пиша (аз и другите странични фенове) във вашата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост