stg333 написа:Lord VOODOO , ти що си мислиш че се заяждам с тебе или ЦСКА, обяснявам как стоят нещата просто, ти би ли ми отговорил защо и как след като не са получавали пари, тия двамата не са разтрогнали на арбитража, но искам да ми отговориш точно
Ок пич:
Този арбитраж трябва да се назначи от БФС. Точно затова казах, че ако УЕФА ще се меси - трябва да глоби БФС затова, че БФС като контролен орган не си е свършил работата. Нито аз, нито ти, нито който и да е от феновете или собствениците на отборите не назначаваме арбитражите - това е работа на Боби Михайлов и неговият екип. За да няма назначен арбитраж има точно 2 варианта:
1. Двамата футболисти Тимонов и Манчев не са подали нужните документи в БФС да бъде насрочена дата за арбитраж и съответно на него да им бъдат прекъснати договорите с ПФК Ботев Пловдив след доказване на финансови неуредици.
2. Документите са подадени в БФС, но някой не си е свиршил работата и по една или друга причина не назначава дата за арбитраж.
Значи: Аз не работя в БФС и нямам представа коя от двете причини е валидна, но съдейки по всички коментари на футболистите и отговорните кадри в ЦСКА и Ботев (дори Селският призна, че футболистите на отбора му са подали молби в БФС за скъсване на договорите им с клуба му) излиза, че БФС не си върши работата! Във връзка с това искам да попитам чий интерес обслужва БФС (за пореден път), че не си върши работата? И смята ли УЕФА най-после да глоби БФС заради тяхната шуробаджинащина???