ЕП обяви 24 април за ден на жертвите на арменския геноцид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЕП обяви 24 април за ден на жертвите на арменския геноци

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 21:36

pomiqr263 написа:Гъс, ти имаш нужда да прочетеш новите правила. Имам само една пишка, ако си бил в Чернобил си е твой проблем.

Няма какво да чета. Гъс се пише, за да се избегне филтъра. А вповече или в повече-не е нормирано, може и двете. Не знам ква пишка имаш, или клитор-твой проблем. Не ме вълнува. Където те хвана, там ще те смачкам, гнидо неука , неграмотна и комплексирана!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 21:40

Синьо сърце написа:
pomiqr263 написа:Гъс, ти имаш нужда да прочетеш новите правила. Имам само една пишка, ако си бил в Чернобил си е твой проблем.

Няма какво да чета. Гъс се пише, за да се избегне филтъра. А вповече или в повече-не е нормирано, може и двете. Не знам ква пишка имаш, или клитор-твой проблем. Не ме вълнува. Където те хвана, там ще те смачкам, гнидо неука , неграмотна и комплексирана!

Всеки пост ти е за комплекси. Здраво те тресат. Може да не е нормирано, но така се пише, щото не висчки са от Младост и Люлин.
Последна промяна от pomiqr263 на 16 апр 2015 22:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 21:49

pomiqr263 написа:
Всеки пост ти е за комплекси. Здраво те тресат. Може да не е нормирано, но така се пише, [b]щото[\b] не висчки са от Младост и Люлин.

Я да видим от колко хиляди поста дали всеки е за комплекси? Аз ли комплекси от вас, неграмотници? Аз съм създал сам дом и семейство, гледам ги и развивам, а такива като тебе чакат на мама 5 кинта за кафйенце...кои сте вие, бе, цървули?
Беги в колибата, казах, да лижеш гъса за десерт и лека нощ!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 22:00

Синьо сърце написа:
pomiqr263 написа:
Всеки пост ти е за комплекси. Здраво те тресат. Може да не е нормирано, но така се пише, [b]щото[\b] не висчки са от Младост и Люлин.

Я да видим от колко хиляди поста дали всеки е за комплекси? Аз ли комплекси от вас, неграмотници? Аз съм създал сам дом и семейство, гледам ги и развивам, а такива като тебе чакат на мама 5 кинта за кафйенце...кои сте вие, бе, цървули?

Не пия кафе и не живея с майка си. Пусни още една сълза. Само с гледане не става. Като цяло изречението ти е в страна грамотна форма.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 апр 2015 22:11

pomiqr263 написа:
Синьо сърце написа:
pomiqr263 написа:

Не пия кафе и не живея с майка си. Пусни още една сълза. Само с гледане не става. Като цяло изречението ти е в страна грамотна форма.

Странна е, само на различните се полага и могат да я направят. Посредствените могат само да гледат и да подсмърчат. Лека нощ, посредствен комплексар!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 апр 2015 12:02

Messi_fan написа:
Old_death написа:Останали са само тия , чиито наследници сега се плюнчат по форумите , вместо да се бунтуват срещу мизерното си съществуване .

Да, прав си. Интересна гледна точка. А кои съфорумници визираш? Би ли изброил никовете поне на някои ? :roll: :|

Няма смисъл да ги посочвам по имена . Всеки , който следи форума , сам ще се досети за кои става въпрос . Не мога да разбера как има хора , които прекарват живота си по форумите , и криейки се зад анонимността на монитора , избиват комплексите си , пръскайки мнения така , както една есетра хвърля хайвера си !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 апр 2015 14:44

Закъсняло ибез последици деяние !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 апр 2015 19:06

Време е нещата да се казват с истинските имена, българите са претърпели още по-тежки времена от арменците - Византийско и Османско робство/иго + почти 50 годишно мачкане от стана на Руската Империя/СССР.

Върни се в “Свободна зона”