Официално: Клоп и Борусия се разделят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Официално: Клоп и Борусия се разделят

Мнениеот Der Führer » 15 апр 2015 21:19

slash1912 написа:Още един голям отбор на Борусия отива в историята...Сигурен съм,че пак ще намерят печелившата формула,въпроса е колко време ще им трябва?

Мисля , че още догодина ще са в борбата за тройката . Ако слуховете за Тухел са верни , то той е най-подходящият човек . Колкото и да прозвучи грозно ... Борусия отесня на Клоп . Няма отбор в Германия , който да се бори с Байерн ... най-вече в чисто финансов аспект . Ако на някой му се играе , може да пресметне клко струва на Дортмунд шампионската им селекция ... и колко пари хвърли Байерн за да се върне на върха .
За мен Клоп постъпва правилно . Той достигна лимита си в Бундеслигата , нагоре е само Байерн ... а там в момента е Гуардиола , на който всичко му е простено в момента . Дори и унизителни домакински загуби с 0:4 . Другия варинт е да бе - да остане и да започне да гради нов отбор . Кото означава нови покупки . Дори и в момента решението му е в полза на клуба . Качеството ( откъм играчи ) с което Дортмунд разполага в момента е веднага след това на Байерн . Според Клоп отбора се нуждае от друга философия и аз съм съгласен с него .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 апр 2015 21:44

Der Führer написа:
slash1912 написа:Още един голям отбор на Борусия отива в историята...Сигурен съм,че пак ще намерят печелившата формула,въпроса е колко време ще им трябва?

Мисля , че още догодина ще са в борбата за тройката . Ако слуховете за Тухел са верни , то той е най-подходящият човек . Колкото и да прозвучи грозно ... Борусия отесня на Клоп . Няма отбор в Германия , който да се бори с Байерн ... най-вече в чисто финансов аспект . Ако на някой му се играе , може да пресметне клко струва на Дортмунд шампионската им селекция ... и колко пари хвърли Байерн за да се върне на върха .
За мен Клоп постъпва правилно . Той достигна лимита си в Бундеслигата , нагоре е само Байерн ... а там в момента е Гуардиола , на който всичко му е простено в момента . Дори и унизителни домакински загуби с 0:4 . Другия варинт е да бе - да остане и да започне да гради нов отбор . Кото означава нови покупки . Дори и в момента решението му е в полза на клуба . Качеството ( откъм играчи ) с което Дортмунд разполага в момента е веднага след това на Байерн . Според Клоп отбора се нуждае от друга философия и аз съм съгласен с него .

Интересно лято ни очаква-къде ще отиде Клоп,кой ще го наследи в Борусия,какви трансфери ще има,въобще много неизвестни.Едно нещо обаче няма да се промени-80 000 на "Вестфален" ще подкрепят винаги отбора си,без значение дали са първи или последни!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 апр 2015 23:47

Наследникът (почти) сигурно ще е Тухел. Споразумението му с Майнц изтича в края на юни и ще може да води отбор отново. Има качества, дано наложи стила си в Дортмунд.

Колкото до Клоп, иска ми се да го видя в Милан, защото показа, че може да направи отбор от нищо и че предизвикателствата не го плашат. Особено ако има нови собственици, които да му осигурят и поне малко приличен бюджет. Не ми се вярва да стане обаче, Сити сигурно ще го изкушат, или може би Барселона, ако Енрике изпусне титлата и не играе минимум финал в ШЛ.

Лошото за Борусия е, че не се знае колко от играчите, които именно Клоп изгради, няма да решат и те да напуснат кораба. Ако това се случи, дори и да не се изпадне в някаква супер криза, трудно ще се върнат на позициите от преди година, особено с напиращите Волфсбург, Гладбах, Леверкузен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 апр 2015 01:48

Значи Хумелс отива в Юнайтед на 99%. :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 апр 2015 06:26

Der Führer написа:

Tuхел е същия като Клоп,а Борусия имат нужда от друг тип треньор.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 16 апр 2015 06:27

Това, което Клоп направи с Борусия, беше същински подвиг. Изгради си отбор, два пъти подред стана шампион, взе Купата след запомнящо се 5-2 над Байерн, стигна финал до Шампионска лига... Шапка му свалям !
За жалост всяко хубаво нещо си има и своя край, та така и с неговото присъствие като старши-треньор на Дортмунд. Може би последните новопривлечени играчи(считани за неуспешни покупки), както и очертаващите се трансфери на ключови футболисти го накараха да вземе това решение.
Това е човек, който винаги ще уважавам. Годините с него бяха изпълнени с много емоции. Имаше радост, имаше и тъга, но именно това направи периода му начело на отбора толкова специален.

Danke Kloppo

HEJA BVB
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 апр 2015 06:35

Винаги съм мислил, че той е най-подходящият наставник за наследник на Венгер. Убеден съм, че може да запази някои тенденции, като даде повече хъс и новаторство на отбора

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 11:10

rhaegar написа:Наследникът (почти) сигурно ще е Тухел. Споразумението му с Майнц изтича в края на юни и ще може да води отбор отново. Има качества, дано наложи стила си в Дортмунд.

Колкото до Клоп, иска ми се да го видя в Милан, защото показа, че може да направи отбор от нищо и че предизвикателствата не го плашат. Особено ако има нови собственици, които да му осигурят и поне малко приличен бюджет. Не ми се вярва да стане обаче, Сити сигурно ще го изкушат, или може би Барселона, ако Енрике изпусне титлата и не играе минимум финал в ШЛ.

Лошото за Борусия е, че не се знае колко от играчите, които именно Клоп изгради, няма да решат и те да напуснат кораба. Ако това се случи, дори и да не се изпадне в някаква супер криза, трудно ще се върнат на позициите от преди година, особено с напиращите Волфсбург, Гладбах, Леверкузен.

Не мисля , че ще им тотална разпродажба на играчи ... Всъщност от важните играчи единствено на Гюндоган , Гроскройц и Суботич договорите изтичат през 2016-а . Колкото и да се спряга името на Хумелс , то евентуалната му продажба ще е за много сериозна сума . И то не на всяка цена . По-скоро ще се разчистят играчи които не успяха да се впишат в отбора .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 апр 2015 12:14

Клоп е мечтаният вариант за Байерн, но е твърде хубаво, за да е истина. Плюс това не вярвам в точно този момент да иска да направи това, защото ще предаде най-голямата публика в европейския футбол, която все още го боготвори.
Не считам и че би станал треньор на Сити (или на ПСЖ), защото той не би отишъл в отбор, който е това което е заради парите, в който няма нито един лидер, отраснал с клубната идея. Той не е за отбор-консуматор на големи звезди, а е за отбор, който създава такива и в който колективът изпъква. В Англия вероятни негови дестинации са Ливърпул и Арсенал според мен, но се надявам да не ходи нито в Испания, нито на Острова.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 апр 2015 11:24

Зa Дортмунд ще е вaжно дa нaзнaчaт кaчествен треньор. Ще имa и достa трaнсферa, в двете посоки , със сигурност. Лошото зa тях е, че тaзи годинa нямa дa имaт толковa много приходи, предвид по-рaнното им отпaдaне от ШЛ и по-ниското клaсирaне я Бундеслигaтa.

Върни се в “Футбол - Свят”