plamenst7 написа:ohoboho написа:За да са пълни стадионите тия прошляци трябва да спечелят по-младата публика, а това не става с легенди как преди 30 години май били играли с еди кой си голям отбор ... става с игра СЕГА. А игра сега няма, няма дори наченки .. е как да са пълни стадионите?
А как са пълни стадионите в третото ниво на Англия, в серия Б на Италия или дори някъде в Алжир и Мароко? Да не мислиш, че там играят по-силен футбол от наще? Едва ли! Просто на нас манталитета ни е такъв. Винаги ще намерим за какво да мрънкаме и неоволстваме, дори всичко да ни е наред, а пък какво остава ако не е наред.
Аз най-отговорно смята, че третото ниво на Англия по нищо не отстъпва на А група, дори напротив

То само като видиш стадионите на едните и на другите и ти става ясно, че има известна разлика. Също така, нека сравним какво гледат в първа и втора лига в Англия - дали гледат местни младежи (къде младежи, къде чичковци, че има някои на по 40 години близо), които вкарват хъс и борба или гледат както при нас спънати маймуни от знайни и незнайни африкански държавици, които са дошли само за да взимат заплата няколко пъти над средната (която разбира се няма кой да им дава никъде другаде, защото нищо не могат) ? Ми че и аз по-скоро бих отишъл на мач от първа лига, отколкото на такъв в А група
Ако играят българчета интересът ще е пъти по-голям дори нивото да остане ниско и това е доказано от историята - нека не се лъжем, че нивото на А група някога е било кой знае какво, но посещаемостта е била и друга. Ама така няма да ги има голяма част от сегашните далавери .. и ако ония бандити преценяват, че далаверите са им по-важни от хората на стадиона, за чий пък аз или който и да е ще иде да гледа цирка ?
Колкото до Алжир и Мароко - нашенските герои къде ли не са падали, така че не смея да сравнявам вече !
Че манталитетът ни не е готин в това отношение - така е. Но все пак, тук ако не те умори от смях това, което става на терена, като нищо може да го направи самият стадион, че повечето са аха-аха да се срутят.. не ми е сериозно някакси да обвиняваме само манталитета на феновете, нека си кажем някои неща и за манталитета на "бизнесмените" у нас, които реално изгониха хората от стадионите