часа на полуфинала на България??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: часа на полуфинала на България??
25:13 - Кошмарно !!! На квалификациите в Габрово играха толкова добре -класираха се без загуба. Днес обаче..
абе хора това е бразилия все пак

theboy написа:абе хора това е бразилия все пак![]()
![]()
така е,а и дори и да загубим,имаме две победи в групата и пак продължаваме.А третия гейм засега водим 12:10

За вас моряци ний живеем...
айде и в тоя гейм отекохме 17:13 за бразилия ,но нищо все пак сме на полуфинал което си е много добре като се има предвид от колко години не бяхме ходили на световно
Още веднъж пожелавам успех на Момичетата на полуфинала и дано ни зарадват с Медал

Още веднъж пожелавам успех на Момичетата на полуфинала и дано ни зарадват с Медал

ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
за съжаление загуба 0:3,но нищо главите горе и успех на полуфинала
За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Тия спортни медии в България нищо не казват да му се не види...
Гледах спортните новини едвам го споменаха, а преди това 2 часа ми говорят за Левски и ЦСКА
Вместо да почнат с националките ни, нищо , че са жени пак си е национален отбор.
Аз дори не знам нито едно име от нашите , нито от кой отбор ? Казаха ми, че имало 3 момичета от Марица.
А и за световната лига, отпаднахме и все едно свърши света. Нищо не казаха за това, че Бразилия са били днеска Куба по спортните новини.
Може нашите да са отпаднали, но си мисля, че трябва поне да отразят финалите на лигата.
Гледах спортните новини едвам го споменаха, а преди това 2 часа ми говорят за Левски и ЦСКА
Вместо да почнат с националките ни, нищо , че са жени пак си е национален отбор.
Аз дори не знам нито едно име от нашите , нито от кой отбор ? Казаха ми, че имало 3 момичета от Марица.
А и за световната лига, отпаднахме и все едно свърши света. Нищо не казаха за това, че Бразилия са били днеска Куба по спортните новини.
Може нашите да са отпаднали, но си мисля, че трябва поне да отразят финалите на лигата.