Лудогорец ощетява Ботев Пд и ЦСКА,къде е БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Лудогорец ощетява Ботев Пд и ЦСКА,къде е БФС

Мнениеот peliforewer » 23 мар 2015 23:28

Кашчей написа:
peliforewer написа:
volf написа:Ами такъв е бил договорът който са сключили ЦСКА чрез Муранд Трейд със Ботев за Анисе и Лудогорец са го изпълнили буква по буква и точка по точка!
БФС е там където си беше и досега!
Това че в някои клубове когато сключват договори не мислят или го правят по специфичен начин не е проблем на Лудогорец!
А и специално за автора:
Това дали Лудогорец ще платят на някого и на кого, няма да излекува ничии комплекси, така че не хаби надежди около този казус!

Аз не мисля че Джеджев е по-прост от теб,щом и той е озадачен от този договор ,значи има нещо.

Да беше отговорил нещо за едни 800 бона дълг към Ботев, който задържахте..а и надали сте платили и в НАП?!

Отговарям ти за последно тази вечер,темата е за определен казус,другите неща сме ги коментирали ен пъти те не са тема тук.А на на бобо ще му кажа отново че не е работа на Лудогорец да внася парите за Анисе на трета фирма,тези пари са дължими на Ботев Пд.Тук не става въпрос за комплекси,а за една сериозна сума пари,които някой се мъчи да открадне от ЦСКА и Домусчиев му помага.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 23:29

peliforewer написа:
Кашчей написа:
peliforewer написа:
volf написа:Ами такъв е бил договорът който са сключили ЦСКА чрез Муранд Трейд със Ботев за Анисе и Лудогорец са го изпълнили буква по буква и точка по точка!
БФС е там където си беше и досега!
Това че в някои клубове когато сключват договори не мислят или го правят по специфичен начин не е проблем на Лудогорец!
А и специално за автора:
Това дали Лудогорец ще платят на някого и на кого, няма да излекува ничии комплекси, така че не хаби надежди около този казус!

Аз не мисля че Джеджев е по-прост от теб,щом и той е озадачен от този договор ,значи има нещо.

Да беше отговорил нещо за едни 800 бона дълг към Ботев, който задържахте..а и надали сте платили и в НАП?!

Отговарям ти за последно тази вечер,темата е за определен казус,другите неща сме ги коментирали ен пъти те не са тема тук.А на на бобо ще му кажа отново че не е работа на Лудогорец да внася парите за Анисе на трета фирма,тези пари са дължими на Ботев Пд.Тук не става въпрос за комплекси,а за една сериозна сума пари,които някой се мъчи да открадне от ЦСКА и Домусчиев му помага.

Ти да не си чел договора между Ботев и Лудогорец?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 мар 2015 23:31

Виждам че тук пишат изключително некомпетентни хора. Толкова ли е сложно да попитате някой ваш познат юрист или дори грамотен икономист възможно ли е когато дължиш пари на някой да ги платиш на трето лице без това изрично да е уговорено в договора помежду ви или без неговото изрично съгласие. За по-простите да го обясня по този начин: Не може фирма "Х" да плати дълга си към фирма "Y" на фирма "Z" при положение, че в договора между "Х" и "Y" това не е изрично уговорено или при положение, че фирма "Y" изрично не се е съгласила фирма "Х" да плати директно на фирма "Z". Сега четете внимателно какво всъщност е положението, което Иван Джиджев обяснява в интервюто си: В договора между Лудогорец и Ботев няма клауза според която Лудогорец да плати дълга си на трето лице - "Муран трейд", а Ботев не е давал съгласието си Лудогорец да извърши плащане към "Муран трейд". Съвсем скоро всички документи по случая ще видят бял свят и ще разберете колко "почтен" бизнесмен всъщност е така нареченият собственик на Лудогорец /официално Кирил Домусчиев не фигурира като собственик на АД-то, но това е друга по-дълга тема/
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 23 мар 2015 23:33

Кашчей написа:Ти да не си чел договора между Ботев и Лудогорец?!?

Аз съм го чел!
[offtopic]Ще се разминеш с подписа ми 8-)[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 мар 2015 23:49

T&T написа:
Кашчей написа:Ти да не си чел договора между Ботев и Лудогорец?!?

Аз съм го чел!
[offtopic]Ще се разминеш с подписа ми 8-)[/offtopic]

[offtopic]Твой бизнес![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 мар 2015 23:54

Еба го, как така в ЕДИН договор ще пише в две отделни точки, ЕДНИ И СЪЩИ пари да се платят на ДВЕ различни дружества :shock: Тука нещо ми намирисва :roll: Някой се бърка, май нещо. Отделен е въпросът, че няма как Ботев да прави директната продажба и да вземе 225 хил. , а Мангал Трейд - 375 :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 23 мар 2015 23:59

Цецо Чука написа:Вече на няколко пъти се опитах да ви обясня каква е врътката тука когато ставаше въпрос за тези плащания, ама чуваемост-нанайси.
Домусчиев е платил парите дължими на Титаните директно на тях, а не първо на Ботев, нашите само по това могат да имат възражения.
Остава единствено да ни платят някакви малко евра по бонусите за лигата и още една малка сума, но общо взето Домусчиев квито пари е имал да дава ги е дал.

Не смятам, че 25000 евро са проблем за Домусчиев. Може би има някакъв срок в който тези пари да бъдат изплатени. Предполагам, че срокът не е изтекъл и все още има време.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 23 мар 2015 23:59

много се съмнявам,че въобще има реален превод между Лудогорец и Муранд Трейд,най-вероятно всичко е фиктивно и е някаква далавера

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 24 мар 2015 00:03

T&T написа:Виждам че тук пишат изключително некомпетентни хора. Толкова ли е сложно да попитате някой ваш познат юрист или дори грамотен икономист възможно ли е когато дължиш пари на някой да ги платиш на трето лице без това изрично да е уговорено в договора помежду ви или без неговото изрично съгласие. За по-простите да го обясня по този начин: Не може фирма "Х" да плати дълга си към фирма "Y" на фирма "Z" при положение, че в договора между "Х" и "Y" това не е изрично уговорено или при положение, че фирма "Y" изрично не се е съгласила фирма "Х" да плати директно на фирма "Z". Сега четете внимателно какво всъщност е положението, което Иван Джиджев обяснява в интервюто си: В договора между Лудогорец и Ботев няма клауза според която Лудогорец да плати дълга си на трето лице - "Муран трейд", а Ботев не е давал съгласието си Лудогорец да извърши плащане към "Муран трейд". Съвсем скоро всички документи по случая ще видят бял свят и ще разберете колко "почтен" бизнесмен всъщност е така нареченият собственик на Лудогорец /официално Кирил Домусчиев не фигурира като собственик на АД-то, но това е друга по-дълга тема/

Ама как само го обясни на нас простите......
Вживяваш се в ролята на юрист на Ботев а ще се окаже че си една обикновена пръчка. Добре би било преди да правиш такива умопомрачителни заключения да чуеш и другата страна, защо не и третата, пък тогава се изказвай.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 мар 2015 05:19

авторът пита къде е БФС? Ами там където беше при безбройните подобни случаи, когато ЦСКА крадеше играчи от други отбори. Да беше питал тогава....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “ЦСКА”