Радио Гонг : Левски с/у Удинезе - Аудио запис

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Re: Радио Гонг : Левски с/у Удинезе - Аудио запис

Мнениеот genius » 12 фев 2015 15:55

Еех, славни години бяха, цяла зима не изтрезняхме :mrgreen: . Дет се казва живеехме мач за мач :) През 1-2 седмици мачкахме в Европа, а в Бг първенството се разтичахме леко по едно време, настигнахме червените, бой в тиквите и One Way Ticket за оня йешич. Но най ме е яд за мача с Шалке. Един приятел ми вика- ако ни беше треньор чичо Пенчо с неговия късмет и калитковщина, отивахме на финал

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 12 фев 2015 17:29

Taz написа:
AntrAcsA написа:
Taz написа:Те Удинезе не завършиха ли 12-ти същатата година? (не се заяждам, просто ми е странно кое му е вилокото на тоя "успех").

Амииии .. всичко ! Като почнеш от ПУБЛИКАТА , атмосфера , играчите, треньора, коментатори , драмата, и на последно място но не по важност .. 1/4 финал за купата на УЕФА ?? :?

Е да ама един 1/4 финал за УЕФА се издига в култ и се омаловажават далеч по-големи (може би десетки пъти) успехи на другия отбор? Много старенен манталитет имате, а на времето би било провал да отпаднеш от отбор от ранга Удинезе. Няма лошо 1/4 финал си е добро постижение (било то и като не си срещнал по пътя си труден съперник)...

Те и Ливърпул така стигат 1/2 финал без да срещат сериозни съперници - Пример 1981 , ОПС Финландия , Абърдиин и цска София , но за разлика от последните , успяха да спечелят 4 трофея , вместо да се гордеят с полуфиналите си и изиграните мизерни 6 мача в европа :)
Удине , Марсилия и Оксер са , като Барса , Реал и Байерн , спрямо ОПС финалдия , Абърдиин и цска София.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 12 фев 2015 18:06

Направи и YOUTBE версия на записите .

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4nB5slu6YmY[/youtube]

Някои хора не разбират значението на тази тема.. няма за цел да възхвалява колко са вeлики Левски в европа или не , исках да споделя тези записи , изпълнени с много положителни емоции , които ни липсват в последно време !

Не ме интересува ЦСКА , не ме интересува колко са били слаби или не Удинезе . . .
Последна промяна от AntrAcsA на 13 фев 2015 17:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 13 фев 2015 16:38

Браво за положения труд! Хубави спомени от времето , когато радиото беше радио , коментаторите - коментатори и феновете - фенове.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”