ВЛ | 24-ти кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 24-ти кръг | Уест Хям - Манчестър Юнайтед
Толкова пък да мразиш Юнайтед не е истина ! Но е нормално за фен на Арсе 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Що пък да ви мразя
Просто казвам, че според мен, ще паднете в тоя мач
Ние ги бихме там ... и аз даже не знам как

Леевски, оле
- MASTER_COOL
- Контакти:

Това исках да покажа
Ако излезнем така при гостуване, не само Уест Хям, а почти никой отбор няма да има шансове.
Само махни шиптара, че е трагичен напоследък
Ще видим
Аз не вярвам да излезете така - ако сте с Гуардиола -да, ама Ванката не излиза 4-3-3 
Леевски, оле
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това е проблема, че Вангелис я пренебрегва. Този сезон само веднъж излезнахме с 4-3-3 с/у Хъл на Олд Трафорд и записахме комфортна победа с 3:0.
Струпването на толкова класни футболисти в предни позиции се оказа проблем за отбора. Ван Гаал няма смелост да остави двама от тях на пейката и така прави шантави схеми, за да ги подреди всичките и по този начин липсва баланс.
Представям си само резервна скамейка с Ван Перси, Фалкао и Мата
Струпването на толкова класни футболисти в предни позиции се оказа проблем за отбора. Ван Гаал няма смелост да остави двама от тях на пейката и така прави шантави схеми, за да ги подреди всичките и по този начин липсва баланс.
Представям си само резервна скамейка с Ван Перси, Фалкао и Мата
То това е един от проблемите да имаш много скъпи и класни играчи
Като гледам, и при нас се оформя нещо подобно, особено сега като се оправиха контузените
Ще има недоволни - 100% е сигурно
Леевски, оле
Съставът е ясен отдавна
[wrapimg=]http://www.footballuser.com/formations/2015/02/1196699_Manchester_United.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.footballuser.com/formations/2015/02/1196699_Manchester_United.jpg[/wrapimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Айде сега Блинд пак защитник
И ти не спираш с експериментите....
Смолинг в центъра, Джоунс отдясно, Рохо в ляво. Блинд до Рууни, другите са така.
И ти не спираш с експериментите....
Смолинг в центъра, Джоунс отдясно, Рохо в ляво. Блинд до Рууни, другите са така.
Очаквам интересен мач и победа за Юнайтед. Уест Хям са приличен отбор, но срещу по-сериозни съперници играят слабо и допускат елементарни грешки.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Според мен пък имаме доста предпоставки да ги победим. Уест Хем са ми много приятен отбор този сезон , като цяло играят добре и ми се ще да ги видя в топ 4 в края на сезона (е не за наша сметка).
Начина тука според мене е - пълен напред.И без това те рядко вкарват по над 2 гола в двубой.
Така че тука трябва да играем смело и се надявам да излезем така както срещу Лестър.
Минем ли в летаргията от преди Кеймбридж(1-вия) , и да се надяваме на някакви грешки + да ни огрее невероятния късмет , мисля че ще го ядем дебелия.
И като прибавим добрата серия в която сме в момента + допълнителната мотивация от Х-са на Сити и Челси , мисля че няма да имаме особени проблеми.
Само се иска Ван Гаал да си нареди отбора като хората и другото ще си дойде само.
Като цяло от последните 3 двубоя на нашите , съм оптимист - Гаал започна леко да отстъпва от 3-5-2 и ... дано продължава в същия дух.
Начина тука според мене е - пълен напред.И без това те рядко вкарват по над 2 гола в двубой.
Така че тука трябва да играем смело и се надявам да излезем така както срещу Лестър.
Минем ли в летаргията от преди Кеймбридж(1-вия) , и да се надяваме на някакви грешки + да ни огрее невероятния късмет , мисля че ще го ядем дебелия.
И като прибавим добрата серия в която сме в момента + допълнителната мотивация от Х-са на Сити и Челси , мисля че няма да имаме особени проблеми.
Само се иска Ван Гаал да си нареди отбора като хората и другото ще си дойде само.
Като цяло от последните 3 двубоя на нашите , съм оптимист - Гаал започна леко да отстъпва от 3-5-2 и ... дано продължава в същия дух.