Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:Що не направят Чико Дерменджиев
Thurman Murman написа:Генев ли си, женев ли си... Не ми говори глупости и не квалифицирай на кого бил промит мозъка! Това първо. Второ, статията, за която ми говориш, я преписахте от един друг, почти толкова неприятен сайт като вашия. Трето, добре помня какви интриги сеехте дори и в дните, в които строителството вървеше на пълни обороти и то само от злоба. За срутвания, паднали трибуни и т.н. Четвърто - помним как се отразяваха ония измислени случки от дискотеките, където филмарите лъжеха, че уж били футболисти на Ботев. Странно, че нищо не написахте по повод на това, че след "боя", играчите си пиеха уискитата цяла нощ, както и за шамарите, които налепи Лукин на един от "биячите". Що така помиярски представихте лъливата версия на отрепките? Пето - помня много добре и постове във ФБ на оня циганин, дето ви е шеф. Да ги търся ли или много добре знаеш за какво говоря?
Безсмислено е да продължавам повече. Това, че там има един-двама ботевисти, по никакъв начин не накланя везните и не променя политиката на тоя помиярски сайт.
ЕДИТ: От лятото:[13:36:13] Tsvetan Indjov
преди 2 мин. ·
Балона все повече се пука.......
Айде пак ми плямпай сега глупости за тоя кирлив сайт и за оная холера инджов.
Thurman Murman написа:Уж не си част от сайта, пък по едно време бълваше линк след линк от него, очевидно с рекламна цел.
Уж не си част от сайта, пък излиза, че си отлично осведомен за т.нар. им "източници".
Уж не си част от сайта, пък постоянно скачаш на амбразурата за списващите в него.
Уж не си част от сайта, пък редовно плюваш по Пчелата и Андрей...
Странни "съвпадения" за някой, който няма нищо общо. Апропо, аз специално, така и не съм видял досега Андрей да "псува всичко живо в черно-бяло". Дори напротив, доста по-обективен е, когато ги отразява, за разлика от обратните случаи(напр. Инджов - Ботев или ДД - Ботев). Много пъти им е правил и клипове, които други сайтове не са правили. Напр. за финала за Купата, когато разду бройката им и "благородно" излъга, че били 10 000. Това не ми прилича на човек, който "псува всичко живо".
Но както и да е, не ми се спори за глупости. Нито съм му адвокат, нито ме вълнува конкуренцията между сайтовете. Още в първия ми пост по темата, казах няколко безспорни факта, а именно, че ботевисти почти не посещават ТП и, че ако има някой, който да "псува всичко живо", пък макар и образно казано, то това е именно Инджов, а не друг.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост