Идеи и предложения за клубовете на Еврофутбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Еврофутбол
Кировец, ако вкарат и това в подписа ти като продукт, направо няма да имат грешка. 

- dreben23
- Контакти:
Кировец написа:За да не изгасне не трябва да разчита само на залозите, а сериозно да наблегне на предлаганите странични продукти, които нямат общо със залозите.
Фактът, че заведения виреят по-добре без Еврофутбол е красноречив. Приеми, че имаш кафене, а Еврофутболчето е за между другото, защото той е там така или иначе, но клиентите освен залагащи комарджии са и консуматори и могат да ти докарат добър оборот, ако предлагаш на съобразени цени храни и напитки. Казвам съобразени, защото високите цени ще ги отблъснат - все пак те идват да залагат, да харчат парите си за залози, а скъпи храни и напитки им дърпат от джоба и ще продаваш малко. Внимателно определи цените и промоционалните предложения!
Точно такива са еврофутболите, които ги закриват най-често. Братле, ти за ХЕИ чувал ли си- бирници от класа.

Тук давам и възможни отговори:
1/като клиент съм незначителен и ще ме замести друг балама така или иначе;

2/ценен съм като клиент и Еврофутбол ме дарява с печалба един път месечно поне, за да запазим взаимно доверието си;

3/подаряват ми пункта с всичките му непокрити месечни задължения в знак на съпричастност.

4/на клиента се връчва талон за участие в томбола, в който ще се разиграва джакпота.

Ще ви дам още по-добра идея за развитие- продавайте мекици, понички, гевреци и кремки, ще изкарате повече, отколкото от еврото на клиентите, щото ако не хапне, нема му дойде на акъла залога.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Допреди десетина години в еврофутболите се събираха грамотни хора, с които можеше да си поприказваш за състоянието на отборите, да ти помогнат с информация за прогнозата, да гледаш мача с хора, които разбират какво става. Сега се събират некакви пустиняци, които висат по цел ден, залагат стотинки и не носят пари, за сметка на това гонят по-сериозни клиенти. Играя понякога още еврофутбол, ама сядаме с приятели на друго място, коментираме си мачовете, пием си бира, накрая влизаме в еврофутбола, пускаме фиша и си излизаме. С тия смартфони и уай фай, и за фиша ще спреме да влизаме. Последния път като седнах в еврофутбол, миналата година беше, едни се сбиха, щото беха играли некаква обща система и се скараха, като излезнат мачовете, в картини ли да вложат парите или в апартаменти. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Iv4o88 написа:Благодаря за съветите на всички до тук. Телевизорите, Wi-fi, промоция кола и кафе предлагам за питие с мезе е малко по трудно защото не се разрешава мезета тип луканки филета и тн. Варианта е към бирата чипс или фъстъци. Таблото с по-големите печалби е страхотна идея от която ще се възползвам. Преди мислех билярдна маса но сега запленен от наскоро завършилото световно по дартс се насочвам по скоро към дартса. Това с пиенето е напълно вярно без силен бар 97% от пунктовете са обречени на фалит... Благодаря ще се радвам да чуя и други предложения![]()
Два въпроса...
1.Какво мислите по въпроса с цигарите?
2.Пречи ли еврошанса на играчите на еврофутбол и гонки според вас?
Аз мисля, че е лоша идея за бизнеса ти да позволяваш да се пуши в заведението. Дори и да има пушачи от редовните клиенти, които често идват да полафят и гледат някой мач с питие, според мен не си струва да се пуши защото това може да отблъсне други потенциални клиенти. Пушачите спокойно могат да излязят пред заведението на приспособено място (голям пепелник саксия и чадър).
Аз съм от тези клиенти, които спряха да посещават 2 пункта заради цигарения дим. предвид че само влизам попълвам фиша си с предварително намислени мачове и излизам, пак ме дразнят цигарите и спрях да ходя.
Вече е въпрос на лична преценка дали е по-добре да се толерират пушачите които прекарват повечето си време в пункта без да залагат и по този начин да "изгубиш" други потенциални клиенти или обратното

LIVERPOOL RULZZ
Re: Идеи и предложения за клубовете на Еврофутбол
Преди 10-на години и аз съм влизал в такива пунктове , но сега това чист сбор на кибици.
Цялата информация за отборите я има в интернет и няма нужда затова да се ходи в пунктовете.
Трябва да се наблегне ,че преди всичко това е кафе и там не може да се кибичи щото си заложил на два мача.
И същото така да се ограничава висенето на едно кафе часове наред.Иначе казано - клиентите трябва 90% заради кафето и 10% заради еврофутбол.
Иначе ако е обратно няма да оцелееш и това се вижда навсякъде и да се следи за консумацията и да се набляга на нея , а не на залагането.
Това са мои лични наблюдения.
Цялата информация за отборите я има в интернет и няма нужда затова да се ходи в пунктовете.
Трябва да се наблегне ,че преди всичко това е кафе и там не може да се кибичи щото си заложил на два мача.
И същото така да се ограничава висенето на едно кафе часове наред.Иначе казано - клиентите трябва 90% заради кафето и 10% заради еврофутбол.
Иначе ако е обратно няма да оцелееш и това се вижда навсякъде и да се следи за консумацията и да се набляга на нея , а не на залагането.
Това са мои лични наблюдения.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Истинския играч изпитва удоволствие, когато печели, защото сам е познал събитието, а не защото му го казва някой друг на готово.
Твоята работа не е да се правиш на познавач, а да предлагаш добри условия, когато хората влезнат в търговското ти помещение!
явно никога не си играл.
Истинския играч пресмета хладнокръвно, играе ЗА ДА СПИЧЕЛИ.....
нема никво удоволствие. само баланс по сметка. и кат почнеш мноо да играеш - винаги губиш.
Взимаш 2-3 телевизора и го правиш като спортен пъб
С хубави мебели, масички и т.н. Отделно в единия край един шубер с "щъркели" за хората, дето идват само за фишове ... Неделите и дните на дербитата би трябвало да събираш хора - един по-горе е прав, без пушене, щото става грозно
Не се скъпи за столовете и мебелите в бар-частта, да са удобни и да може хубаво да се настаниш, щото ако са от ръмбавите ... Като потегли, не е зле да вземеш 5-6 фланелки в рамки да сложиш по стените - е така, за декорация 

Леевски, оле

- storm
- Контакти:
В моя град един собственик на пич е направил нещо много яко ..Когато има някое дерби било то в България или Европа, той предлага на тези, които познаят точния резултат от срещата бира+мезе.
Също много хубаво впечатление прави да има доста футболни артикули по стените.
Шалове,тениски, плакати на отбори..
Също много хубаво впечатление прави да има доста футболни артикули по стените.
Шалове,тениски, плакати на отбори..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
kostura_1912 написа:Iv4o88 написа:Здравейте приятели. Идеята ми е следната. Имам пункт на еврофутбол искам да попитам клиенти и колеги за идеи как да развиваме бизнеса си постоянно така че и ние като собственици да сме доволни така и клиентите ни да им е приятно да ни посещават
взе ми си букмеикърка,добре изглеждаща и си готов!
Това е доста относително... Персонала ми е момче и момиче

Пробвай с 1 - 2 плейстейшъна/xbox-а с по 4-ри джойстика ( но само фифа и пес ) ... Не всеки може да си позволи да си вземе, а дори и да си вземе, едва ли ще вземе и 4-ри джойстика ... Прави турнирчета ( естествено трябва да има потребление на бира ) ... При 3 бири 4-тата е без пари или нещо от сорта ... Все пак там на ходят само чичаци, а има и младежи ... В еврофутбола под моя блок го има това и се събират хора ... 

Върни се в “Игри и забавления”