Идеи и предложения за клубовете на Еврофутбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Еврофутбол

Мнениеот diplomat » 13 яну 2015 23:22

Кировец, ако вкарат и това в подписа ти като продукт, направо няма да имат грешка. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 яну 2015 23:30

Кировец написа:За да не изгасне не трябва да разчита само на залозите, а сериозно да наблегне на предлаганите странични продукти, които нямат общо със залозите.
Фактът, че заведения виреят по-добре без Еврофутбол е красноречив. Приеми, че имаш кафене, а Еврофутболчето е за между другото, защото той е там така или иначе, но клиентите освен залагащи комарджии са и консуматори и могат да ти докарат добър оборот, ако предлагаш на съобразени цени храни и напитки. Казвам съобразени, защото високите цени ще ги отблъснат - все пак те идват да залагат, да харчат парите си за залози, а скъпи храни и напитки им дърпат от джоба и ще продаваш малко. Внимателно определи цените и промоционалните предложения!

Точно такива са еврофутболите, които ги закриват най-често. Братле, ти за ХЕИ чувал ли си- бирници от класа. :) Отделно имаш повишаване на потребление за ток, наем (ако не е твое) и вода, мъка е... :( В нашия град има не повече от 10 пункта в трите големи квартала, във всеки в който отида да търся печалба около 30-35 лв, ме карат да чакам чак до шестото ходене. Оттук изниква друг много по-уместен и логичен въпрос- аджаба реални ли са публикуваните "виртуални" хорски печалби, като Еврофутбол агонизира? ;) Аз лично не вярвам, докато не видя поне един печеливш да тегли и получи печалбата си в мое присъствие. Следващ въпрос- Какво ще направи Еврофутбол, за да не ме изгуби като клиент? :)
Тук давам и възможни отговори:
1/като клиент съм незначителен и ще ме замести друг балама така или иначе; :)
2/ценен съм като клиент и Еврофутбол ме дарява с печалба един път месечно поне, за да запазим взаимно доверието си; :)
3/подаряват ми пункта с всичките му непокрити месечни задължения в знак на съпричастност. :mrgreen:
4/на клиента се връчва талон за участие в томбола, в който ще се разиграва джакпота. :)

Ще ви дам още по-добра идея за развитие- продавайте мекици, понички, гевреци и кремки, ще изкарате повече, отколкото от еврото на клиентите, щото ако не хапне, нема му дойде на акъла залога. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 яну 2015 00:37

Допреди десетина години в еврофутболите се събираха грамотни хора, с които можеше да си поприказваш за състоянието на отборите, да ти помогнат с информация за прогнозата, да гледаш мача с хора, които разбират какво става. Сега се събират некакви пустиняци, които висат по цел ден, залагат стотинки и не носят пари, за сметка на това гонят по-сериозни клиенти. Играя понякога още еврофутбол, ама сядаме с приятели на друго място, коментираме си мачовете, пием си бира, накрая влизаме в еврофутбола, пускаме фиша и си излизаме. С тия смартфони и уай фай, и за фиша ще спреме да влизаме. Последния път като седнах в еврофутбол, миналата година беше, едни се сбиха, щото беха играли некаква обща система и се скараха, като излезнат мачовете, в картини ли да вложат парите или в апартаменти. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 14 яну 2015 08:05

Iv4o88 написа:Благодаря за съветите на всички до тук. Телевизорите, Wi-fi, промоция кола и кафе предлагам за питие с мезе е малко по трудно защото не се разрешава мезета тип луканки филета и тн. Варианта е към бирата чипс или фъстъци. Таблото с по-големите печалби е страхотна идея от която ще се възползвам. Преди мислех билярдна маса но сега запленен от наскоро завършилото световно по дартс се насочвам по скоро към дартса. Това с пиенето е напълно вярно без силен бар 97% от пунктовете са обречени на фалит... Благодаря ще се радвам да чуя и други предложения :)
Два въпроса...
1.Какво мислите по въпроса с цигарите?
2.Пречи ли еврошанса на играчите на еврофутбол и гонки според вас? :)

Аз мисля, че е лоша идея за бизнеса ти да позволяваш да се пуши в заведението. Дори и да има пушачи от редовните клиенти, които често идват да полафят и гледат някой мач с питие, според мен не си струва да се пуши защото това може да отблъсне други потенциални клиенти. Пушачите спокойно могат да излязят пред заведението на приспособено място (голям пепелник саксия и чадър).
Аз съм от тези клиенти, които спряха да посещават 2 пункта заради цигарения дим. предвид че само влизам попълвам фиша си с предварително намислени мачове и излизам, пак ме дразнят цигарите и спрях да ходя.
Вече е въпрос на лична преценка дали е по-добре да се толерират пушачите които прекарват повечето си време в пункта без да залагат и по този начин да "изгубиш" други потенциални клиенти или обратното :!:
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Идеи и предложения за клубовете на Еврофутбол

Мнениеот iliev72 » 14 яну 2015 09:42

Преди 10-на години и аз съм влизал в такива пунктове , но сега това чист сбор на кибици.
Цялата информация за отборите я има в интернет и няма нужда затова да се ходи в пунктовете.
Трябва да се наблегне ,че преди всичко това е кафе и там не може да се кибичи щото си заложил на два мача.
И същото така да се ограничава висенето на едно кафе часове наред.Иначе казано - клиентите трябва 90% заради кафето и 10% заради еврофутбол.
Иначе ако е обратно няма да оцелееш и това се вижда навсякъде и да се следи за консумацията и да се набляга на нея , а не на залагането.
Това са мои лични наблюдения.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

scot

Мнениеот scot » 14 яну 2015 10:55

Истинския играч изпитва удоволствие, когато печели, защото сам е познал събитието, а не защото му го казва някой друг на готово.
Твоята работа не е да се правиш на познавач, а да предлагаш добри условия, когато хората влезнат в търговското ти помещение!

явно никога не си играл.
Истинския играч пресмета хладнокръвно, играе ЗА ДА СПИЧЕЛИ.....
нема никво удоволствие. само баланс по сметка. и кат почнеш мноо да играеш - винаги губиш.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 яну 2015 10:58

Взимаш 2-3 телевизора и го правиш като спортен пъб 8-) С хубави мебели, масички и т.н. Отделно в единия край един шубер с "щъркели" за хората, дето идват само за фишове ... Неделите и дните на дербитата би трябвало да събираш хора - един по-горе е прав, без пушене, щото става грозно :x Не се скъпи за столовете и мебелите в бар-частта, да са удобни и да може хубаво да се настаниш, щото ако са от ръмбавите ... Като потегли, не е зле да вземеш 5-6 фланелки в рамки да сложиш по стените - е така, за декорация ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 14 яну 2015 12:10

В моя град един собственик на пич е направил нещо много яко ..Когато има някое дерби било то в България или Европа, той предлага на тези, които познаят точния резултат от срещата бира+мезе.
Също много хубаво впечатление прави да има доста футболни артикули по стените.

Шалове,тениски, плакати на отбори.. ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 14 яну 2015 14:27

kostura_1912 написа:
Iv4o88 написа:Здравейте приятели. Идеята ми е следната. Имам пункт на еврофутбол искам да попитам клиенти и колеги за идеи как да развиваме бизнеса си постоянно така че и ние като собственици да сме доволни така и клиентите ни да им е приятно да ни посещават

взе ми си букмеикърка,добре изглеждаща и си готов!

Това е доста относително... Персонала ми е момче и момиче :) Изненадващото за мен беше че при момчето има по голям оборот както на терминала така и на бара.. Колегата е доста на ясно с терминала получават му се нещата и с бара ... Иначе и аз мислех че трика с момичето е добър :)

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 14 яну 2015 14:29

Пробвай с 1 - 2 плейстейшъна/xbox-а с по 4-ри джойстика ( но само фифа и пес ) ... Не всеки може да си позволи да си вземе, а дори и да си вземе, едва ли ще вземе и 4-ри джойстика ... Прави турнирчета ( естествено трябва да има потребление на бира ) ... При 3 бири 4-тата е без пари или нещо от сорта ... Все пак там на ходят само чичаци, а има и младежи ... В еврофутбола под моя блок го има това и се събират хора ... ;)

Върни се в “Игри и забавления”