Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |

Мнениеот crazy_one » 13 яну 2015 09:08

Трябва да победим Астън Вила и да се настроим за следващите мачове!
Въпреки, че съм склонен да вярвам, че всеки мач е за себе си и трябва да се подготвя самостоятелно, няма как една победа да не настрои играчите за още повече успехи.

Но трябва да се анализира и подготвя всеки мач много внимателно. Същото важи и при загуба....например ако загубим скоро предстоящия ни мач с Челси, не трябва да има драми и "последствия" от това за месец след това. Това е само един мач, в който да кажем сме загубили, защото противника е бил по-силен и подготвен от нас, съдията е повлиял с лошо отсъждане в наша щета или просто играта ни не е потръгнала.
Продължава се напред и се мисли за предстоящите победи.

Знам че звучи по-лесно отколкото е и със сигурност е по-лесно да го напишеш отколкото приложиш, но ако нашите момчета преудолеят този психологически проблем (защото аз си мисля, че в това е основата на не толкова доброто ни представяне до момента през сезона), всичко ще се оправи и ще завършим в Топ 6.

Дано да видим отново Маркович, Джан и Борини в игра за Ливърпул :roll:

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 яну 2015 10:50

Тия нямат гол от 4 мача, чичо Бентеке ще бележи ;) :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 13 яну 2015 13:35

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:На Роджърс не може да му се отрече, че направи много лоши, но ако приемем, че Стъридж, Коутиньо, Сако, Морено, Маркович, Джан и донякъде Лалана са успешни - това си е почти цял отбор..

Точно така ,това е почти цял отбор .Бих добавил и налагането на Стърлинг .Никой друг треньор нямаше да го налага толкова малък.Или щеше да го държи на пейката ,или да го даде под наем или да го обяви за непереспективен и да го продаде .
И сега вместо да говорим за израстването на тоя отбор ,вместо да се радваме ,че младите започнаха да показват страхотните си качества ,вместо да обсъждаме ,че последните няколко мача намерихме ритъма ,сработката ...вместо да коментираме последния мач ,че убихме буквално като гости ,отбора на Съндърланд ,който мисля ,че нито манафите ,нито челси ги победи на техния стадион .Вместо да обсъждаме пълното ни превъзходство ,това ,че имахме към 15 положения ,това ,че не допуснахме грешки в защита ,не допуснахме 1 удар към нашата врата за цял мач ,даже ако щеш да коментираме и страхотния удар на Лазар в гредата и да сме позитивно настроени ..
Искал той нападатели ,аз пак питам ,къде ще играят тия нападатели ? Никъде.На пейката.
Вместо да коментираме ,че продължаваме на цели 4ри фронта .Треньора напипа състава и схемата ,само един вратар трябва и съм убеден ,че ще бием и Челси и Болтън и Бешикташ . И аз мога да си плюя всекидневно Данчо некадръника и Шкъртел ,но защо ,след като бием вече ? Защо след като вида ,че треньора вярва в тия играчи ,какво ми остава ,освен да се примиря и да се моля да играят по добре ?
Суарес го няма .Стъридж го няма 5 месеца.Никой класен играч не иска при нас .Имаме 10 нови ,които искат време за адаптация .... ееее вие кво искате ?

Напълно съм съгласен!Така стоят нещата както ти си ги написал. :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 яну 2015 19:33

crazy_one написа:Трябва да победим Астън Вила и да се настроим за следващите мачове!
Въпреки, че съм склонен да вярвам, че всеки мач е за себе си и трябва да се подготвя самостоятелно, няма как една победа да не настрои играчите за още повече успехи.

Но трябва да се анализира и подготвя всеки мач много внимателно. Същото важи и при загуба....например ако загубим скоро предстоящия ни мач с Челси, не трябва да има драми и "последствия" от това за месец след това. Това е само един мач, в който да кажем сме загубили, защото противника е бил по-силен и подготвен от нас, съдията е повлиял с лошо отсъждане в наша щета или просто играта ни не е потръгнала.
Продължава се напред и се мисли за предстоящите победи.

Знам че звучи по-лесно отколкото е и със сигурност е по-лесно да го напишеш отколкото приложиш, но ако нашите момчета преудолеят този психологически проблем (защото аз си мисля, че в това е основата на не толкова доброто ни представяне до момента през сезона), всичко ще се оправи и ще завършим в Топ 6.

Дано да видим отново Маркович, Джан и Борини в игра за Ливърпул :roll:

Come on MERSEYSIDE REDS!!!

Да завършим шести за мен не е оправяне, а провал.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 яну 2015 20:48

suareshampion написа:Суарес го няма .Стъридж го няма 5 месеца.Никой класен играч не иска при нас .Имаме 10 нови ,които искат време за адаптация .... ееее вие кво искате ?

Аз лично искам клубът да се управлява по начин, който ще кара класните играчи да ИСКАТ при нас. Нелепо е сме втори в Англия, да играем ШЛ и някакъв латино-дрисльо да не иска да подпише с нас, защото искал да живее в Лондон? Това е нелепо в 21 век, приятелю. Което не става с пари, става с много пари - нали знаеш, че при големи заплати класни играчи отидоха да живеят и в Санкт Петербург, и в Махачкала? Ей това не мога да проумея, че ако американците искат да са собственици на гранд, трябва да помагат за това Ливърпул да се върне като такъв. Гледай манафите - седми и пак много големи имена подписаха с тях, дадоха сума милиони за трансфери, днес чета и, че плащали най-големите заплати. Всичко това собствениците им го правят, за да не тръгнат по пътя именно на Ливърпул, нищо че и те са американци, нищо, че са затънали в дългове. На мен ми е много болно от това, което и ти казваш, че Роджърс е принуден да купува втори или трети избор на даден пост, че изпаднали в немилост в Барселона и ПСЖ не искат при нас. Едните преди 5-6 години ги отстранявахме на 1/4-финал в ШЛ, другите преди 5-6 години не са чували какво е това ШЛ. И изведнъж резервите в тези отбори не искат в Ливърпул. Това е най-тъжното ...

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 13 яну 2015 21:44

Karsa Orlong написа: Аз лично искам клубът да се управлява по начин, който ще кара класните играчи да ИСКАТ при нас. Нелепо е сме втори в Англия, да играем ШЛ и някакъв латино-дрисльо да не иска да подпише с нас, защото искал да живее в Лондон? Това е нелепо в 21 век, приятелю. Което не става с пари, става с много пари - нали знаеш, че при големи заплати класни играчи отидоха да живеят и в Санкт Петербург, и в Махачкала? Ей това не мога да проумея, че ако американците искат да са собственици на гранд, трябва да помагат за това Ливърпул да се върне като такъв. Гледай манафите - седми и пак много големи имена подписаха с тях, дадоха сума милиони за трансфери, днес чета и, че плащали най-големите заплати. Всичко това собствениците им го правят, за да не тръгнат по пътя именно на Ливърпул, нищо че и те са американци, нищо, че са затънали в дългове. На мен ми е много болно от това, което и ти казваш, че Роджърс е принуден да купува втори или трети избор на даден пост, че изпаднали в немилост в Барселона и ПСЖ не искат при нас. Едните преди 5-6 години ги отстранявахме на 1/4-финал в ШЛ, другите преди 5-6 години не са чували какво е това ШЛ. И изведнъж резервите в тези отбори не искат в Ливърпул. Това е най-тъжното ...

Доста точно,само където се мъчиш да го обясниш на грешния човек.Оправданието на Браян че Санчес например искал в Лондон е много плитко.Отиде в Лондон защото Арсенал му дават 140 000 паунда на седмица а при нас Джерард взима толкова.Заплатите на новите при нас са от 25 000 до 75 000 да не казвам колко нелогични са някои.Просто като пример Стърлинг взима 40 000,Хендерсън - 55 000 които са твърди титуляри но пичове като Борини - 60 000,Осамата - 50 000,Коатес -50 000,Енрике 65 000.Много се коментира Ройс, да ама как да стане като Сити или Реал например ще му кажат -ето ти 150 000 а ние кво -остави ги тези ела при нас ние сме Ливърпул,ела цъкай за 70 000 и чакай да станем гиганта от преди 25 години....Не знам какво стана с новия договор на Стърлинг ама и там е някаква цигания, а в същото време хора които са нули на терена ако изобщо играят взимат повече от него.За съжаление фактора "пари" е важен за всеки и докато при нас се процедира по начина по който досега няма как да запазим топ играчите си или да привлечем такива.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 яну 2015 00:30

chakalat написа:
Karsa Orlong написа: Аз лично искам клубът да се управлява по начин, който ще кара класните играчи да ИСКАТ при нас. Нелепо е сме втори в Англия, да играем ШЛ и някакъв латино-дрисльо да не иска да подпише с нас, защото искал да живее в Лондон? Това е нелепо в 21 век, приятелю. Което не става с пари, става с много пари - нали знаеш, че при големи заплати класни играчи отидоха да живеят и в Санкт Петербург, и в Махачкала? Ей това не мога да проумея, че ако американците искат да са собственици на гранд, трябва да помагат за това Ливърпул да се върне като такъв. Гледай манафите - седми и пак много големи имена подписаха с тях, дадоха сума милиони за трансфери, днес чета и, че плащали най-големите заплати. Всичко това собствениците им го правят, за да не тръгнат по пътя именно на Ливърпул, нищо че и те са американци, нищо, че са затънали в дългове. На мен ми е много болно от това, което и ти казваш, че Роджърс е принуден да купува втори или трети избор на даден пост, че изпаднали в немилост в Барселона и ПСЖ не искат при нас. Едните преди 5-6 години ги отстранявахме на 1/4-финал в ШЛ, другите преди 5-6 години не са чували какво е това ШЛ. И изведнъж резервите в тези отбори не искат в Ливърпул. Това е най-тъжното ...

Доста точно,само където се мъчиш да го обясниш на грешния човек.Оправданието на Браян че Санчес например искал в Лондон е много плитко.Отиде в Лондон защото Арсенал му дават 140 000 паунда на седмица а при нас Джерард взима толкова.Заплатите на новите при нас са от 25 000 до 75 000 да не казвам колко нелогични са някои.Просто като пример Стърлинг взима 40 000,Хендерсън - 55 000 които са твърди титуляри но пичове като Борини - 60 000,Осамата - 50 000,Коатес -50 000,Енрике 65 000.Много се коментира Ройс, да ама как да стане като Сити или Реал например ще му кажат -ето ти 150 000 а ние кво -остави ги тези ела при нас ние сме Ливърпул,ела цъкай за 70 000 и чакай да станем гиганта от преди 25 години....Не знам какво стана с новия договор на Стърлинг ама и там е някаква цигания, а в същото време хора които са нули на терена ако изобщо играят взимат повече от него.За съжаление фактора "пари" е важен за всеки и докато при нас се процедира по начина по който досега няма как да запазим топ играчите си или да привлечем такива.

Оуен и Макманамън ги изтървахме защото не даваме пари, за Торес мисля ситуацията беше подобна. Суарес подписа за 200 000 паунда, не мисля че там това имаше нещо общо. Но като цяло пари се искат за да се взимат топ играчи, много пари при това. Тевез искаше 160 000 когато преди да премине в Сити, Агуеро 180 000. Ние не.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 яну 2015 08:35

Вие въобще направихте ли си труда да прочетете каква е политика на FSG относно заплатите а ?!
Като гледам сте големи разбирачи , но си нямате хабер от политика на FSG относно заплатите.
Всичко започва с четенето.Вземете прочетете малко и после ръсете "велики" мисли.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 14 яну 2015 13:08

iliev72 написа:Вие въобще направихте ли си труда да прочетете каква е политика на FSG относно заплатите а ?!
Като гледам сте големи разбирачи , но си нямате хабер от политика на FSG относно заплатите.
Всичко започва с четенето.Вземете прочетете малко и после ръсете "велики" мисли.

Айде осветли ни каква им е политиката на великите американците? Я ни обясни също и политиката по която се избира човек само на база статистиката му? Гледай си бейзбола и си мълчи.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 14 яну 2015 13:23

Така наречения "Браян" едва ли определя какви да са заплатите. Аз съм сигурен, че той иска да има Меси и Роналдо в състава си, но не той решава с какви пари да ги офертира. Отделно и американците ще ги сметнат за дърти и невписващи се в политиката им :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”