gikahadji написа:JackPackage написа:1/4 финал бе, Вики, нема се обиждаме, но иначе си прав![]()
Подкрепям те и аз предпочитам да продължим и да няма контузени и наказани![]()
Осминафинал е. Ние чакаме на четвъртфинала
А верно е било така

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gikahadji написа:JackPackage написа:1/4 финал бе, Вики, нема се обиждаме, но иначе си прав![]()
Подкрепям те и аз предпочитам да продължим и да няма контузени и наказани![]()
Осминафинал е. Ние чакаме на четвъртфинала
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Кейлор Навас ще застане на вратата на Реал Мадрид за всички предстоящи мачове в турнира за Купата на Краля. Новината бе съобщена лично от треньора на “белите” Карло Анчелоти на пресконференцията преди дербито с Атлетико Мадрид на осминафиналите. Двубоят е утре от 22.00 часа на “Висенте Калдерон” Анчелоти заложи на подобен ход миналата година, когато Икер Касийяс пазеше за Купата и в Шампионската лига, а титуляр в двубоите от Примера под рамката заставаше настоящия страж на Милан Диего Лопес. В случая обаче на Навас ще се разчита най-вече за Копа дел Рей, както и за някои по-слаби съперници от първенството като Елче и Райо Валекано.
Isco написа:Доста труден мач се очертава за нас особено след загубата и слабата игра срещу Валенсия.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Madridist написа:Кейлор Навас ще застане на вратата на Реал Мадрид за всички предстоящи мачове в турнира за Купата на Краля. Новината бе съобщена лично от треньора на “белите” Карло Анчелоти на пресконференцията преди дербито с Атлетико Мадрид на осминафиналите. Двубоят е утре от 22.00 часа на “Висенте Калдерон” Анчелоти заложи на подобен ход миналата година, когато Икер Касийяс пазеше за Купата и в Шампионската лига, а титуляр в двубоите от Примера под рамката заставаше настоящия страж на Милан Диего Лопес. В случая обаче на Навас ще се разчита най-вече за Копа дел Рей, както и за някои по-слаби съперници от първенството като Елче и Райо Валекано.
Този път може и да не видим голче от корнерУспех на Навас
Sardukar написа:Интригуващ мач. Ще има сблъсък на визии за играта. Датата на срещата според мен е в полза на Атлетико. Реал Мадрид сякаш тръгват трудно след паузите. Лятото боксуваха много, но след това напипаха верния ритъм и направиха тази страхотна победна серия. Срещу Валенсия не бяха на нужното физическо ниво и сякаш може да повторят трудния старт от началото на сезона. Ще е интересно да се види дали ще забоксуват отново или мача във Валенсия е бил изключение.
Възхищавам се на работата на Чоло Симеоне - отборът му винаги излиза със самочувствие в такива срещи и действа като адска машина за убиване. Това е много повече от стил на игра, това е манталитета, който трябва да имаш, зада си шампион.
Много ще е интересно как ще се справят Реал Мадирд с физическото предизвикателство, което очаквам да отправят Атлетико. Според мен, ролята на Кедира ще е съществена за изхода от двубоя (това с уговорката, че Атлетико заложат на повечето от титулярите си)
ПП Последните мачове, които съм гледал м/у двата отбора, провокациите са идвали и от двете страни. Миналата година в същия турнир, Коста го пребиха от ритане без топката на Бернабеу... не мисля, че Реал Мадрид има проблем с мръсните номера, дори понякога разчита на тях
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта