KнК | Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: KнК | Атлетико Мадрид - Реал Мадрид | 07.01 22:00ч.

Мнениеот JackPackage » 06 яну 2015 13:43

gikahadji написа:
JackPackage написа:1/4 финал бе, Вики, нема се обиждаме, но иначе си прав :lol:

Подкрепям те и аз предпочитам да продължим и да няма контузени и наказани :lol: :mrgreen:

Осминафинал е. Ние чакаме на четвъртфинала :)

А верно е било така :oops: Много мачове до финала на тая тенекия ве :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 яну 2015 14:49

Кейлор Навас ще застане на вратата на Реал Мадрид за всички предстоящи мачове в турнира за Купата на Краля. Новината бе съобщена лично от треньора на “белите” Карло Анчелоти на пресконференцията преди дербито с Атлетико Мадрид на осминафиналите. Двубоят е утре от 22.00 часа на “Висенте Калдерон” Анчелоти заложи на подобен ход миналата година, когато Икер Касийяс пазеше за Купата и в Шампионската лига, а титуляр в двубоите от Примера под рамката заставаше настоящия страж на Милан Диего Лопес. В случая обаче на Навас ще се разчита най-вече за Копа дел Рей, както и за някои по-слаби съперници от първенството като Елче и Райо Валекано.

Този път може и да не видим голче от корнер :oops: Успех на Навас ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 06 яну 2015 14:57

Доста труден мач се очертава за нас особено след загубата и слабата игра срещу Валенсия.Надявам се момчетата да са забрави ли мача с прилепите и да покажат най-доброто си лице и да ни зарадват с една добра победа :) Прогноза 1:2

Потребителски аватар
vannistelroy
Контакти:

Мнениеот vannistelroy » 06 яну 2015 16:26

Стига повече аванти за Дюшеците...РЕАЛ ще ги прегази и в двата мача!!!
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 06 яну 2015 16:50

Isco написа:Доста труден мач се очертава за нас особено след загубата и слабата игра срещу Валенсия.

Срещу Валенсия не играхме никак слабо, превъзхождахме ги във всеки един критерий. Просто прилепите си вкараха малкото положения, а ние реализирахме само една дузпа и изтървахме двойно повече чисти ситуации. Има мачове, когато отборът ти играе слабо и заслужено пада, и такива, когато играта не е лоша, но пропуските решават резултата. Този сблъсък беше от вторите.
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 яну 2015 19:07

Madridist написа:
Кейлор Навас ще застане на вратата на Реал Мадрид за всички предстоящи мачове в турнира за Купата на Краля. Новината бе съобщена лично от треньора на “белите” Карло Анчелоти на пресконференцията преди дербито с Атлетико Мадрид на осминафиналите. Двубоят е утре от 22.00 часа на “Висенте Калдерон” Анчелоти заложи на подобен ход миналата година, когато Икер Касийяс пазеше за Купата и в Шампионската лига, а титуляр в двубоите от Примера под рамката заставаше настоящия страж на Милан Диего Лопес. В случая обаче на Навас ще се разчита най-вече за Копа дел Рей, както и за някои по-слаби съперници от първенството като Елче и Райо Валекано.

Този път може и да не видим голче от корнер :oops: Успех на Навас ;)

Дано се справи в този мач, защото това сега за него ще е истинското изпитание на вратата - дали може да се справи в дерби мач.
Не че не е играл срещу тях, но едно е с Леванте и друго сега с Реал Мадрид :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 06 яну 2015 20:09

Sardukar написа:Интригуващ мач. Ще има сблъсък на визии за играта. Датата на срещата според мен е в полза на Атлетико. Реал Мадрид сякаш тръгват трудно след паузите. Лятото боксуваха много, но след това напипаха верния ритъм и направиха тази страхотна победна серия. Срещу Валенсия не бяха на нужното физическо ниво и сякаш може да повторят трудния старт от началото на сезона. Ще е интересно да се види дали ще забоксуват отново или мача във Валенсия е бил изключение.
Възхищавам се на работата на Чоло Симеоне - отборът му винаги излиза със самочувствие в такива срещи и действа като адска машина за убиване. Това е много повече от стил на игра, това е манталитета, който трябва да имаш, зада си шампион.
Много ще е интересно как ще се справят Реал Мадирд с физическото предизвикателство, което очаквам да отправят Атлетико. Според мен, ролята на Кедира ще е съществена за изхода от двубоя (това с уговорката, че Атлетико заложат на повечето от титулярите си)

ПП Последните мачове, които съм гледал м/у двата отбора, провокациите са идвали и от двете страни. Миналата година в същия турнир, Коста го пребиха от ритане без топката на Бернабеу... не мисля, че Реал Мадрид има проблем с мръсните номера, дори понякога разчита на тях ;)

Интересно как след всяка загуба на Реал всички започват да си мислят, че отбора ще тръгне яко надолу. Лятото във всичките контроли играхме предимно с млади момчета и хора, които по-рядко попадат в титулярните 11. Срещу Валенсия просто не се получиха нещата. Не мисля, че сме ги превъзхождали и положенията бяха малко до 80 минута, като пропуска на Бейл беше сериозен. Има и такива мачове и е невъзможно винаги да печелиш. Колкото до Кедира - интересно мнение при положение, че той има един мач като титуляр този сезон и то в сблъсък за купата срещу Корнела (отбор, който едва ли много хора са чували). Да не говорим и, че рядко влиза като резерва.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 яну 2015 20:19

Не виждам да съм написал, че след загубата от Валенсия, Реал Мадрид са загубили всичко през този сезон :lol:
Според мен стартираха колебливо и се чудя дали сегашната пауза ще им се отрази по същия начин.
Иско, Кроос и Хамес са прекрасни футболисти, но така на Реал М им липсва физическо присъствие в средата на терена и си мисля, че Кедира може да бъде пробван. Все пак, тази купа не е основната цел пред Реал Мадрид (според мен). Експерименти някой централен бранител да играе в средата на терена (например Пепе) май вече не практикува, тъй че ми се ще да видя Кедира.

ПП Т0рес титуляр. Пожелавам му успех!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Реал Мадрид”