Играта се подобри и какво от това като взехме 1 точка с голяма доза късмет от последните 2 мача и вкарахме 2 гола от над 45 удара към вратите на Арсенал и МЮ

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sunscres92 написа:wolf написа:Понеже английското първенството е по-добро от немското следните им неща са по-зле от тях- по-малко публика, остарели стадиони, невъзможност един немски клуб да бъде управляван от олигарх който ги е взел за играчка, многократно по-развита юношеска система и не на последно място виждаме в ШЛ вече няколко сезона за какво става въпрос.
Искрено ме разсмя, Борусия и в най-добрата си форма да е от 2009-2012 максимумът им р 3 място. Като сила на отборите как въобще сравняваш 2 първенства....
wolf написа:sunscres92 написа:wolf написа:Понеже английското първенството е по-добро от немското следните им неща са по-зле от тях- по-малко публика, остарели стадиони, невъзможност един немски клуб да бъде управляван от олигарх който ги е взел за играчка, многократно по-развита юношеска система и не на последно място виждаме в ШЛ вече няколко сезона за какво става въпрос.
Искрено ме разсмя, Борусия и в най-добрата си форма да е от 2009-2012 максимумът им р 3 място. Като сила на отборите как въобще сравняваш 2 първенства....
Извинявай, Борусия не помля Реал Мадрид и не бие Арсенал всяка година в групите. Другия специалист издигнал английския въздух в култ.
mitko9311 написа:1:2 или 2:2 Според зависи тактика дали е научил защитата на нова доза смешни изпълнения, защото както всички знаем след всеки изминал негов мач или сезон защитата започва да допуска повече и повече голове и да става все по-жалка и по-жалка ама вината не е в него аз съм виновен ......
Играта се подобри и какво от това като взехме 1 точка с голяма доза късмет от последните 2 мача и вкарахме 2 гола от над 45 удара към вратите на Арсенал и МЮ![]()
Не се гледа играта приятели, а точките(победите) никой няма да помни колко красиво и силно сме играли с МЮ всеки ще помни как МЮ е победил Ливърпул с 3:0, така че спрете да се радвате на хубава игра като защитата ни е по-жалка от тази на Левски и затова пак казвам е виновен ТАКТИКА ........ Отзад също с всеки изминал мач играта се подобрява всеки отбор играе срещу нас пише рекорди цели 2-3 пъти вратата и вкарва толкова гола 100 % успеваемост, а случайно ако не може да я уцели наще им помагат смях смях смях и не знам кой е виновен сигурно феновете са виновни, че обичания БР не може да научи една защитата как да се брани и печели мачове.... Точно тая защита ако беше я научил щеше да спечели титла и да е БОГ сега е никой и такъв ще си остане
Ще чакаме головете да дойдат ама поне по 4-5 на мач, че защитата никога няма да се стабилизира и дори и 3 гола да вкараме 3 ще ни вкарат и точките пак няма да са в Ливърпул да не говора, че му остана една ЛЕ която няма как да спечели, защото тактика в Топ 4 няма да влезне на 100000000 % и от сезон 15/16 пак без ШЛ ама защо да играят като тактика не може да бие Лудогорец и Базел
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта