професор Томов написа:Честно казано, колкото и да взимам сега, искам си четиристотинте лева, които взимах 1988-ма година!
И опашките за стоки 1ва необходимост
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
професор Томов написа:Честно казано, колкото и да взимам сега, искам си четиристотинте лева, които взимах 1988-ма година!
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
-1914- написа:90% от познатите ми и приятелите ми взимат >1000лв чисто, нито се движа с аристократи нито с мутри.
Говоря за хора от София, всички около 30г.
В фирмата в коята работя, сме 200 човека, нито един взима по-малко от 1500лв чисто, като имаме и склад, рецепция и т.н.
Демек, не всички са високо квалифицирани.
Засега съм имал четири работодатели, навсякъде хората са взимали средно 1200лв чисто, като поне половината от тях са били студенти когато са работили в определените фирми.
Според мен, много често хората се съгласни да работят за жълти стотинки, вината трябва да се търси в синдикатите, или по-скоро липсата на такива.
wannabe написа:професор Томов написа:Честно казано, колкото и да взимам сега, искам си четиристотинте лева, които взимах 1988-ма година!
И опашките за стоки 1ва необходимост
BRF написа:-1914- написа:90% от познатите ми и приятелите ми взимат >1000лв чисто, нито се движа с аристократи нито с мутри.
В фирмата в коята работя, сме 200 човека, нито един взима по-малко от 1500лв чисто, като имаме и склад, рецепция и т.н.
Засега съм имал четири работодатели, навсякъде хората са взимали средно 1200лв чисто, като поне половината от тях са били студенти когато са работили в определените фирми.
Според мен, много често хората се съгласни да работят за жълти стотинки, вината трябва да се търси в синдикатите, или по-скоро липсата на такива.
Не знам в какъв сектор работиш,но това са нереални неща!
boabbb написа:BRF написа:-1914- написа:90% от познатите ми и приятелите ми взимат >1000лв чисто, нито се движа с аристократи нито с мутри.
Не знам в какъв сектор работиш,но това са нереални неща!
IТ, предполагамАко е там, даже са малко парите ...
професор Томов написа:Нямаше опашки! Опашките дойдоха с демократичния режим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта