Полицаят с подкупа: Не си спомням случая

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Полицаят с подкупа: Не си спомням случая

Мнениеот 1982 » 19 ное 2014 18:49

Човекът взел 20 лева и стана световен проблем, еби му майката.

Ега се срути парламентът и да погребе живи онея 240 корумпирани търтея.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 ное 2014 18:50

fcb_bg написа:Не спомнял, а? Ми да ти пуснем видеото, а? Ебаси слабопаметния тарикат. Ама се сети да пусне молба за пенсийка и то със задна дата. К'во да си спомня, ебаси професионалното сгъване на двайсетачка дето демонстрира. :evil:

Всички милиционери са такива нагляри. ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 19 ное 2014 18:50

Да дадат на хората нормални заплати,с които да живеят без лишения и тогава на никой няма и да му мине през ума да взима подкупи,след като знае,че ако бъде спипан ще го изритат на мига.Докато са такива възнагражденията подкупите няма как да бъдат спрени ,без значение на какво ниво са.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 ное 2014 19:18

Tommi написа:То се разиграват корупционни схеми за милиони, ама 20-те лева на полицаят се оказаха големият проблем. :lol:

Те по-трудно се хващат, защото се опитват да ги крият по хиляди начини.
Трябва да се хващат и такива малки схеми, защото така се съсипват други по веригата.

Само сметни колко човека минават на ден през ръцете му и съм сигурен, че поне 10 човека му дават по 20 лева, а някои и повече да кажем по 50, ами това са си 200 лева и горница чиста пара + поне 600 от заплатата му, а на месец той изкарва по подобен начин повече от 200 лева от рушвети. Сметни сега колко пара има този чичка на месец и сметни да речем още 100 такива човека какви суми стават. :)

barri
Контакти:

Мнениеот barri » 19 ное 2014 19:32

Преди малко казаха, че фамилното му име е "Тръпков", а не Тъпков :) :)

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 ное 2014 20:22

Добре де всеки плюе полицая а никой не казва нито дума за този мазен плужек който го подкупва.Значи да отървем акт от 200 кинта даваме подкуп от 20 лева и после плюем полицаите като хамали.Защо като мъж не каже -пиши ми акт щом съм виновен.Защото и той като полицая е подкупна пут****а и за 20 лева ще направи мин*т на катаджията само да отърве големият акт. ЗАТОВА НАЙ - СПРАВЕДЛИВО Е ДА АРЕСТУВАТ И ДВАМАТА И ДВАМАТА ДА ГИ СЪДЯТ ПО ЕДНО ЗА -ПОДКУП.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 19 ное 2014 20:23

1982 написа:Човекът взел 20 лева и стана световен проблем, еби му майката.

Ега се срути парламентът и да погребе живи онея 240 корумпирани търтея.

Баш!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 19 ное 2014 20:37

Red Warrior написа:
fcb_bg написа:Не спомнял, а? Ми да ти пуснем видеото, а? Ебаси слабопаметния тарикат. Ама се сети да пусне молба за пенсийка и то със задна дата. К'во да си спомня, ебаси професионалното сгъване на двайсетачка дето демонстрира. :evil:

Смятай какъв тренинг има. По-добър е от Астор. :lol: Между другото Томи каза, че това били само 20 лева, но я да сметне 18 години всеки ден 100 х 20 колко правят :idea: На една колежка на майка ми брат й стана катаджия. За 6 месеца си купи кола. А след още година и половина апартамент. Колко кинти са това? Май не са само 20 лева. :roll:

Ми да кажем, че половината от това което си написал остава за него. Нали знаеш, има си хора по веригата и не "работи" за себе си.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 19 ное 2014 20:37

Kris_men2000 написа:Добре де всеки плюе полицая а никой не казва нито дума за този мазен плужек който го подкупва.Значи да отървем акт от 200 кинта даваме подкуп от 20 лева и после плюем полицаите като хамали.Защо като мъж не каже -пиши ми акт щом съм виновен.Защото и той като полицая е подкупна пут****а и за 20 лева ще направи мин*т на катаджията само да отърве големият акт. ЗАТОВА НАЙ - СПРАВЕДЛИВО Е ДА АРЕСТУВАТ И ДВАМАТА И ДВАМАТА ДА ГИ СЪДЯТ ПО ЕДНО ЗА -ПОДКУП.

Ето още един който само списващ е честен,типично по нашенски.
Но колко ли пъти е бутал двайсеттарата за да отърве акта.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 19 ное 2014 20:39

baltimore написа:
Red Warrior написа:

Смятай какъв тренинг има. По-добър е от Астор. :lol: Между другото Томи каза, че това били само 20 лева, но я да сметне 18 години всеки ден 100 х 20 колко правят :idea: На една колежка на майка ми брат й стана катаджия. За 6 месеца си купи кола. А след още година и половина апартамент. Колко кинти са това? Май не са само 20 лева. :roll:

Ми да кажем, че половината от това което си написал остава за него. Нали знаеш, има си хора по веригата и не "работи" за себе си.

Както е казал народа:
На чужди пари лесно се прави сметка.

Върни се в “Свободна зона”