Преди 25 години: Кой какво правеше в петък, Десети ноември?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bufy

Re: Преди 25 години: Кой какво правеше в петък, Десети ноември?

Мнениеот bufy » 10 ное 2014 17:54

botevist_75 написа:П.С Гледам,че някои са писали,че са го гледали на "Юност".Ние имахме цветен "Електрон 714 Д" Супер екстра :mrgreen: Двама големи мъже го вдигаха със голям зор.Не можеше да влезе за задната седалка на" Ладата" и плъзгачите за звука се чупиха :mrgreen:
Младежите сигурно мислят,че им говоря на китайски :mrgreen:

Е, като стана дума, ние имахме Рубин, специално издание за Олимпиадата в Москва 1980 г.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 ное 2014 18:04

Като стана дума за телевизори се сетих, че мачовете на ЦСКА(Средец) с Барселона ги гледах на цветен "Шилялис"... А мача Средец-Витоша 5:0 на черно-бял "София 21"по време на една студентска бригада, в стола на едно АПК...
Последна промяна от pampi на 10 ное 2014 18:06, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 18:06

pampi написа:
stefani написа:
nib написа:
stefani написа:Ако "Десети ноември" се беше забавил само 1 месец още, Народът щеше да избие цялата комунистическа върхушка и сега щеше да е нещо много по различно :)

или си тъп или си малък. Мисля че си и двете. Нищо лично :mrgreen:

Ако беше по умен щеше да знаеш какво стана в Румъния :lol: Нищо лично :lol:

И какво стана в Румъния бе, лудо-младо...? :lol:
КГБ и Секуритате изиграха един цирк, чиято основна цел беше да изгорят и изнесат архивите с тайните агенти, да затворят устата на Чеушеску и да оглавят румънската "демокрация". Скоро даже имаше някакъв западен филм по темата. У нас, сценарият беше по-различен, просто партийните дейци си създадоха "опозиционни" партии и "дисиденти", чрез тях разграбиха икономиката на страната и вече 25 години си го връткат от тоз в оня... 8-)

Абсолютно вярно!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 18:14

Какъв ден е днес, за да съм правил нещо по-специално и то преди 25 години :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 ное 2014 18:21

bufy написа:
botevist_75 написа:П.С Гледам,че някои са писали,че са го гледали на "Юност".Ние имахме цветен "Електрон 714 Д" Супер екстра :mrgreen: Двама големи мъже го вдигаха със голям зор.Не можеше да влезе за задната седалка на" Ладата" и плъзгачите за звука се чупиха :mrgreen:
Младежите сигурно мислят,че им говоря на китайски :mrgreen:

Е, като стана дума, ние имахме Рубин, специално издание за Олимпиадата в Москва 1980 г.

Тоя Рубин тежеше колкото една пералня :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 10 ное 2014 18:30

Аз тогава бях в 10-ти клас, отидох за втория час и след него отидох на главната на кино с двама съученика и с нетърпение чаках да стане 2 часа,защото се бях разбрал с баща ми след училище да се чакаме пред Корекома,за да си купя нов двукасетъчен касетофон Универсум-най мощния и най голям който имаха :lol: ,беше си труден за носене,но с як саунд. :lol: Бащата тогава ми каза,че Т.Живков е подал оставка и май идва капитализъма с голяма безработица и ще е страшно гадно.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 ное 2014 18:35

pampi написа:
stefani написа:
nib написа:
stefani написа:Ако "Десети ноември" се беше забавил само 1 месец още, Народът щеше да избие цялата комунистическа върхушка и сега щеше да е нещо много по различно :)

или си тъп или си малък. Мисля че си и двете. Нищо лично :mrgreen:

Ако беше по умен щеше да знаеш какво стана в Румъния :lol: Нищо лично :lol:

И какво стана в Румъния бе, лудо-младо...? :lol:
КГБ и Секуритате изиграха един цирк, чиято основна цел беше да изгорят и изнесат архивите с тайните агенти, да затворят устата на Чеушеску и да оглавят румънската "демокрация". Скоро даже имаше някакъв западен филм по темата. У нас, сценарият беше по-различен, просто партийните дейци си създадоха "опозиционни" партии и "дисиденти", чрез тях разграбиха икономиката на страната и вече 25 години си го връткат от тоз в оня... 8-)

Много странно мнение имаш за цирка с водещ Береяну и трупове по улиците? Няма какво да спорим, явно ти си от ония които не гласуват и викат, че всички са еднакви ! Аз съм от другите които розличават дори близнаците :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

bastuna203
Контакти:

Мнениеот bastuna203 » 10 ное 2014 18:40

caci написа:Аз тогава бях в 10-ти клас, отидох за втория час и след него отидох на главната на кино с двама съученика и с нетърпение чаках да стане 2 часа,защото се бях разбрал с баща ми след училище да се чакаме пред Корекома,за да си купя нов двукасетъчен касетофон Универсум-най мощния и най голям който имаха :lol: ,беше си труден за носене,но с як саунд. :lol: Бащата тогава ми каза,че Т.Живков е подал оставка и май идва капитализъма с голяма безработица и ще е страшно гадно.

Баща ти е усещал накъде духа вятъра. Аз тогава съм бил на 5 години и нямам спомен. В първи клас си спомням как майка ми излизаще 6 сутринта, за да може да купи хляб. Помня и магазина на последната спирка на трамвай 1 в Иван Вазов с празните рафтове :|

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 10 ное 2014 19:46

Ето го и прословутия "Юность" Ц-401 с който посрещнахме демокрацията в къщи ! Червения ни "красеше" секцията !!!
http://www.rw6ase.narod.ru/000/tw/elektronika_c401.html

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 ное 2014 20:47

Tatone написа:Не си ли имал София 81 направо не се хвали.

Точно!!! Нищо не е познал от живота онзи, който не е гледал 120-инчов София '81 :!:
Някои хора казват: едно момче е възмъжало тогава, когато успее да вдигне и носи баща си на гръб.
И тези люде бъркат! Младежът става Мъж, когато успее да вдигне и свали по стълбите (най-малко 3 етажа) София '81 без помощта на хаспел :!:

Върни се в “Свободна зона”