За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Завиждате ли на Лудогорец или се радвате на успехите им?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма

Мнениеот dickinson » 24 окт 2014 14:01

iliyan написа:
slavia_forever написа:Замисли се след тези думи, каква е твоята ценностна система и идеология - да скачаш за Лацио или за Стяуа?! .

Всичко което си написал щеше да е много хубаво и всички щяхме да му се възхищаваме , но ! Е да има едно но това да не беше за сметка на ПБМФ - имаш ли идея колко кораба наряза и продаде Кирето за да може да храни тези ритнитопковци ?! Имаш ли идея още колко хора има намерение да разкара от порт Бургас за да може да дава премии на тези кухи кратуни като Минев , Стояноя и ко.Как тези хора ще се радват на успехите на Лудогорец като за сметка на това безработни.Вместо да се опита да развива ПБМФ го ликвидирва , а за порт Бургас все още не се колко хора ще останат безработни заради чернилки и други безмозъчни ритнитопковци.Да не говоря , че 2010 Кирето обеща да строи завод в Разград , но си остана с голо обещание.Да ти припомня ли ,че пролетта ревна ,че общината трябва да му даде 10 000 лв за нуждите на пансиона , а за стадиона няма смисъл да го споменавам.Кажи как хора да се радват на успехите на Лудогорец като са за сметка на ПБМФ , Биовет и порт Бургас.

Много си информиран, сега ни информирай за Сашо Апашо и Кремиковци и защо над 30 000 човека си загубиха работа (бройката включва работещите във фирмата, фирми работещи за Кремиковци,превозвачи и пристанището Лом)
колко сме ощетени ние като данъкоплатци, нали знаеш кой плати дълговете на Кремиковци и какво стана с присъдата му

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 окт 2014 14:04

iliyan написа:
slavia_forever написа:Замисли се след тези думи, каква е твоята ценностна система и идеология - да скачаш за Лацио или за Стяуа?! И да се биеш пред международните камери със санародници в международни мачове на Националния отбор (макар и не точно ти-вашите публики)?! Да, публиката на Лудогорец няма традиции, но имаха вероятно повече хора, отколкото Левски или ЦСКА след 2 или 3 загуби. Още повече, че Лудогорец направиха така, че много семейства и деца се върнаха на стадиона. Аз също бях на стадиона, видях доста привърженици и наблюдатели от какъв ли не етнос, включетелно международни такива, а цигани почти не видях. И понеже бях и на мачовете на Левски в Шампионската лига, мога да кажа, че основната разлика между Левски и Лудогорец е, че всички мачове на Левски бяха дипломатично казано унизителни и като игра, и като резултати. Докато тези на Лудогорец ВСИЧКИ до момента бяха интригуващи, в които можеше да се случи всичко, даже изобщо не говоря статистика, знаци или голова разлика. Аман от комплекси от единственият отбор в България, който играе футбол, а не подобие на такъв. Нямаше и да пиша, но такива неща чета, не знам каква е тая БГ омраза и завист.

Всичко което си написал щеше да е много хубаво и всички щяхме да му се възхищаваме , но ! Е да има едно но това да не беше за сметка на ПБМФ - имаш ли идея колко кораба наряза и продаде Кирето за да може да храни тези ритнитопковци ?! Имаш ли идея още колко хора има намерение да разкара от порт Бургас за да може да дава премии на тези кухи кратуни като Минев , Стояноя и ко.Как тези хора ще се радват на успехите на Лудогорец като за сметка на това безработни.Вместо да се опита да развива ПБМФ го ликвидирва , а за порт Бургас все още не се колко хора ще останат безработни заради чернилки и други безмозъчни ритнитопковци.Да не говоря , че 2010 Кирето обеща да строи завод в Разград , но си остана с голо обещание.Да ти припомня ли ,че пролетта ревна ,че общината трябва да му даде 10 000 лв за нуждите на пансиона , а за стадиона няма смисъл да го споменавам.Кажи как хора да се радват на успехите на Лудогорец като са за сметка на ПБМФ , Биовет и порт Бургас.

В тая тема, общо взето всички сте прави, макар че спорите. Има нещо много сбъркано в цялата система. Въпросът е първо да не спорим за безсмислени неща, второ: да гледаме в една посока и да мислим за общото благосъстояние и трето - да не формираме отношението си към проекта Лудогорец на базата на конфронтациите в последно време по осите Левски-Лудогорец, ЦСКА-Лудогорец, столица-провинция, и т.н. или пък на базата на глупави изказвания на Домусчиев, а точно обратното - да се освободим от всякакви подобни безсмислени конфронтации, да мислим положително и да се стремим обективно да оценяваме този проект.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 окт 2014 14:10

slavia_forever написа:Знам само, че има отбори, които са тикани нагоре десетилетия наред и за тях вероятно са правени доста повече разходи от горецитираните, а в замяна ги наричаха "еврои**** " и т.н. и в Шамипонската лига им се смееха, докато в момента Лудогорец респектира и това не го казвам аз, тъй като не съм техен фен, но за това говорят фактите.

Хайде се съсредоточим върху Киро и Лудогорец става ли ?! Ако искаш да говорим за другите отбори пусни тема и ще спорим !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2014 14:20

pampi написа:Стига вече бре, запрете се ... :lol:
Гърчолятя, след като победиха Ювентус сигурно са обявили деня за национален празник...Айде дайте го малко по-кротко, щото вече почнахме да се излагаме... 8-)

Гърците не са комплексари. И надали Олимпиакос там е изкарван национален отбор, едва ли не, а цяла сюрия журналисти да те облъчват постоянно - Олимпиакос, гърци, Гърция, Олимпиакос, гърци, Гърция, Олимпиакос, гърци, Гърция, Олимпиакос, гърци, Гърция, Олимпиакос, гърци, Гърция, Олимпиакос, гърци, Гърция .........
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 24 окт 2014 14:21

bastuna2003 написа:
Мистри написа:
parazit написа:
slavia_forever написа:
Blue Warriors написа:Най жалкия отбор стигал до групите без грам фенове и идеология, 2 минути след победата стадиона беше празен като Припят, а фенчетата бяха някакви цигани и лапета, които нямат никаква ценностна система за това какво е любов към един клуб. ;)

Замисли се след тези думи, каква е твоята ценностна система и идеология - да скачаш за Лацио или за Стяуа?! И да се биеш пред международните камери със санародници в международни мачове на Националния отбор (макар и не точно ти-вашите публики)?! Да, публиката на Лудогорец няма традиции, но имаха вероятно повече хора, отколкото Левски или ЦСКА след 2 или 3 загуби. Още повече, че Лудогорец направиха така, че много семейства и деца се върнаха на стадиона. Аз също бях на стадиона, видях доста привърженици и наблюдатели от какъв ли не етнос, включетелно международни такива, а цигани почти не видях. И понеже бях и на мачовете на Левски в Шампионската лига, мога да кажа, че основната разлика между Левски и Лудогорец е, че всички мачове на Левски бяха дипломатично казано унизителни и като игра, и като резултати. Докато тези на Лудогорец ВСИЧКИ до момента бяха интригуващи, в които можеше да се случи всичко, даже изобщо не говоря статистика, знаци или голова разлика. Аман от комплекси от единственият отбор в България, който играе футбол, а не подобие на такъв. Нямаше и да пиша, но такива неща чета, не знам каква е тая БГ омраза и завист.

Е то е ясно,че искат тяхните отбори да са на мястото на Лудогорец.Ако знаеш какво кълнене пада в официалните форуми на Левски и ЦСКА.Стига се до убиване на Домусчиев и палеж на клубния автобус.Закани,че Левски щял да с..е въррху успехите на Лудогорец в групата и да надмине техните рекорди.След победата над Базел 20 левскари постнаха емотиконки с хващане за главате невярващи,че Лудогоре е първият български клуб спечелил точки в групите на Шампионската Лига. ;)

И все пак да цитирам едно мнение на трезво мислещ левскар"Не сме далеч от БГ варианта на БАТЕ Борисов".

Лудогорец даде глътка въздух на такива като теб-унижавани, тъпкани, поставени до стената хора, с провинциално мислене.Мразещи Левски и Цска, по презумпция.Отричащи всичко софийско, но със зъби и нокти стремящи се да станат столичани. :mrgreen:
Сами не разбирате обаче, че тази глътка е плод на слабините на един самозабравил се депесарокомунист. :lol:

Браво, не можеше да го кажеш по-добре! ;)
Само да добавя, че тези цифри за изтичането разстояние са някаква друга мярна единица. Максимално досега на мач са пробягвани около 12 км ;)

Сигурно имаш предвид "марна водица", защото от мЕрна единица си доооста далеч!
Преди 8г. се радвах безкрайно, че Левски достигна до групите на ШЛ. Спорил съм с адски много хора, които се подиграваха, че нищо не са направили, като държах на твърдението, че нямаше как да се противопоставим. Е, да, но Лудогорец ми доказаха, че съм грешал. Явно участието на Левски е било наистина трагично.

Потребителски аватар
Duff
Контакти:

Мнениеот Duff » 24 окт 2014 14:26

Тик-Так1892 написа:Лудогорец надбяга всички останали 31 отбора в Шампионската лига. Това звучи невероятно, но е факт. При победата над Базел футболистите на Георги Дерменджиев са пробягали 160 726 метра, което е рекорд за кръга. Според статистиката на УЕФА с най-голям километраж са Светослав Дяков (16 837 м), Марселиньо (15 997 м) и героят Йордан Минев (15 843 м). Капитанът на Лудогорец е играчът с най-много изтичани метри от началото на турнира - 41 023. В топ 15 са още Минев, Кайсара , Марселиньо и Безяк.

Много интересно,защо футболистите на Лудогорец,които играят за националният и в частност Дяков,не тичат толкова много за България,колкото за този клуб,който след утрешният ден може и да го няма.

:) :lol: Нормално е да тичат толкова - "Който е слаб в главата е силен в краката" - народна мъдрост. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 24 окт 2014 14:27

"а" и "е" са едно над друго на клавиатурата. ;)
С това ли ще ме жегваш, или с журналистическите измислици за 17км пробягани за един мач :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 окт 2014 14:28

iliev72 написа:
slavia_forever написа:Знам само, че има отбори, които са тикани нагоре десетилетия наред и за тях вероятно са правени доста повече разходи от горецитираните, а в замяна ги наричаха "еврои**** " и т.н. и в Шамипонската лига им се смееха, докато в момента Лудогорец респектира и това не го казвам аз, тъй като не съм техен фен, но за това говорят фактите.

Хайде се съсредоточим върху Киро и Лудогорец става ли ?! Ако искаш да говорим за другите отбори пусни тема и ще спорим !

Става дума за Лудогорец и патриотизма в тази тема. Ако разглеждаме бизнесите на собствениците на клубове не смятам, че има общо с патриотима и с Лудогорец. Това, което знам е, че отивам със сина ми на мач, без да попадам в меле с озверели левскари или бероици. Знам че гледам интригуващи мачове с Реал Мадрид, с Ливърпул (многократни европейски шампиони) и с Базел в Шампионската лига и много други международни мачове, в които Лудогорец постоянно доказва класа, която другите БГ отбори нямат. Какво искате от тях? Домусчиев е донесъл толкова пари в БГ, които надали други клубове скоро ще донесат. Лудогорец е контрапункт на българската действителност и вместо да се радваме, че има поне един светъл лъч в БГ спорта, навсякъде само омраза, завист и злоба.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 24 окт 2014 14:31

bastuna2003 написа:"а" и "е" са едно над друго на клавиатурата. ;)
С това ли ще ме жегваш, или с журналистическите измислици за 17км пробягани за един мач :mrgreen:

затъваш.. какво общо има "а" с "я" и "е".
Що се отнася до пробега- 12 300 беше на Дяков.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 24 окт 2014 14:59

slavia_forever написа:
iliev72 написа:

Става дума за Лудогорец и патриотизма в тази тема. Ако разглеждаме бизнесите на собствениците на клубове не смятам, че има общо с патриотима и с Лудогорец. Това, което знам е, че отивам със сина ми на мач, без да попадам в меле с озверели левскари или бероици. Знам че гледам интригуващи мачове с Реал Мадрид, с Ливърпул (многократни европейски шампиони) и с Базел в Шампионската лига и много други международни мачове, в които Лудогорец постоянно доказва класа, която другите БГ отбори нямат. Какво искате от тях? Домусчиев е донесъл толкова пари в БГ, които надали други клубове скоро ще донесат. Лудогорец е контрапункт на българската действителност и вместо да се радваме, че има поне един светъл лъч в БГ спорта, навсякъде само омраза, завист и злоба.

По принцип съм напълно съгласен с теб, само дето не ми се понрави намесата на "...озверели левскари...", че сигурно стават много зулуми и най-вероятно утре на мача ще са много по малко и! заради това, отколкото на Л-ц - Базел е така.
Искам да ти опонирам обаче с това, че преди 4 години бях на мач Левски - Лил заедно с.. жена ми бременна, брат ми с дъщеря му на около 9 г тогава и баща ми. Хората бяха толкова възпитани, че отстъпиха на детето още една седалка за да се занимава нещо, че тя тогава разбра, че футбола и е скучна игра :) .
Тоест и тогава имаше условия да отидеш на мач със семейството, ако искаш и да не ти се случи нищо лошо. Това е конкретен случай, може и да не съм прав, аз рядко ходя на мач, но все пак ми е личен опит.
Впрочем мой приятел разбирайки, че пиша в този форум, ме попита за теб. Андрей - славист, много поздрави от него.

Върни се в “Лудогорец”