Скандален рефер ще ни свири в Осло

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Скандален рефер ще ни свири в Осло

Мнениеот rebel » 11 окт 2014 21:01

727150 написа:Нито Пенев е ОНЗИ ПЕНЕВ , нито четата е ОНАЗИ ЧЕТА !

Не си далече от истината ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 окт 2014 21:32

Съдията е пич, мача е Х2 8-)
Само Левски!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 11 окт 2014 23:55

Не съм съгласен с теорията на автора, няй малко защото не е мач във А окръжна, където съдията може да не ти позволи да напуснеш твоето поле. Отиваш да играеш футбол, ако имаш притежание на топката над 60 % и вкараш 2-3 гола, няма кой да те реже.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 12 окт 2014 00:44

Важното е нашето представяне да не е скандално. Защото ако е такова, тогава и най-милозливият рефер няма да ни помогне. ;)

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 12 окт 2014 02:04

Дреме ми на вестника дали тия смешници ще паднат с 1 или 5 гола аз си гледам ФК Горно Нанадолнище :mrgreen: .
То държавата пропадна вече а вие за тия топсерсеми сте се загрижили.
Не ги мислете толкова те си взимат милионите а ние ядем хляб и сол.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 12 окт 2014 09:58

Рано е още за крайни изводи-да се стягат и да играят,съдията нека си е скандален.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 окт 2014 11:04

Най-добре да не разчитаме на рефера ;) .

[offtopic]
jembajemba написа:
greenlandia написа:Чудя се защо супата иаре само с едни куци коне
Къде е например Чунчуков от Ботев,Карачанаков от ЦСКА, Венци от Берое ....?Докога с едни и същи. Може да са малки момчета ,но поне ще се надяваме нещо да играят,а така все едно и също. Има толкова други млади ммчета ,по-добре тях отколкото скопените Гаджев,Попов и сие.

Карачанаков няма достатъчно опит. На Венци евала за гола в Баку, но си е дърво. Не мисля че имаме по - добри от сегашните, единствено Апостол не разбирам какво прави централен защитник, въпреки че горе - долу се справи вчера.

Мани тия глупости за опит, формата е най-важна. Карачанаков ако играеше, съм сигурен, че щеше поне 1 да им мушне. В. Христов също е във форма и също добре изпълнява свободните удари.
Опит се трупа и все от някъде трябва да се почне ;) .[/offtopic]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 12 окт 2014 13:59

С разни играещи във втора китайска/втора бундеслига/серия Б и най-слабата защита в Чемпиъншип, все съдията ще ни е виновен. :lol:

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 12 окт 2014 14:03

jembajemba написа:
greenlandia написа:Чудя се защо супата иаре само с едни куци коне
Къде е например Чунчуков от Ботев,Карачанаков от ЦСКА, Венци от Берое ....?Докога с едни и същи. Може да са малки момчета ,но поне ще се надяваме нещо да играят,а така все едно и също. Има толкова други млади ммчета ,по-добре тях отколкото скопените Гаджев,Попов и сие.

Карачанаков няма достатъчно опит. На Венци евала за гола в Баку, но си е дърво. Не мисля че имаме по - добри от сегашните, единствено Апостол не разбирам какво прави централен защитник, въпреки че горе - долу се справи вчера.

Хайде стига с тези глупости за опита, май нямат правилният мениджър тези момчета, не е до опита! ;)
То стана малко като с българските работодатели " Търсим работник до 22 години с минимум 5 години стаж по специалността" !
И Чунчуков и Карачанаков и Венци Христов показват много добра форма в мачовете в А група и би трябвало да получат шанс, вместо играчи играещи във вторите дивизии на първенствата при това не редовно и не са само те, ами Славчев, а Тонев, милиони пъти по добре от дърветата Дяков и Гаджев, но ................сещайте се защо играят дърветата! Няма да има скоро оправия в националния, на мен надеждите ми бяха свързани с Матеус като чуждестранен треньор, искрено се надявах лобитата да изчезнат, но той се провали! Който и да е треньор, винаги се викат играчите с правилните мениджъри, без значение къде, как и колко играят!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

haha

Мнениеот haha » 12 окт 2014 16:15

Заради теми като тази футболът ни е на това дередже.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Национален отбор”