El Commandante написа:plovdivram написа:Заради тези ЧЕТИРИ годинки вие НЕ СПЯХТЕ да УЧИТЕ ДЕЦАТА СИ, ЧЕ ЛОКО ПЛОВДИВ СА МАНГАЛИ!!!
Приятелю,това което си написал просто не отоваря на истината.
Ако си спомняш времената когато Ботев беше Тракия, то няма как да не си спомняш и етническия състав на публиката на Локомотив по онова време.
Не ми се влиза в подробности и не ми се качва снимков материал,за да не си помислите че се заяждам или нещо такова.
Вие се изчистихте (поне на стадиона) чак по времето на Г.Илиев. Всъщност за негативната промяна в отношението на феновете на Ботев към вас можете да се сърдите само на себе си. Ако до Г.Илиев всички приемаха Локо като малкото братче,което макар и хилаво си е наше и трябва да се подкрепя,да му се дават точки за да не изпадне и т.н. то след това всички ви намразиха,защото станахте арогантни на база на парите и играчите от Кюстендил,започнахте да си измисляте история,изнагляхте и изобщо-превърнахте се в нещо крайно противно.
Разбирам че бидейки фен на Локо,особено за тези на по 20-22 години е изключително трудно,да не кажа невъзможно да осъзнаят какво точно представлява отбора ви,разбирам че на фона на кратката история на ходенето на мачове,за такива деца звучи нереалистично че отбора ви винаги е бил втора цигулка в Пловдив и никога не е бил някакъв фактор в първенството,с изключение периода "Илиев", но...такива са фактите за жалост..
P.S. Няма ли да се пуска тема за купата на БГ бе?

Ти пак извади сапуна... Обясних ти, че най-добрите ми приятели са били жълти! С тях съм ходил на дербита и никой не ми е викал циганин. И с други приятели, не жълти съм ходил и пак никой не ме е обиждал. Тази гнусотия, се появи, след като се обособиха секторите. Преди това сядахме заедно и не се знеше, кой от Локо, кой е от другите. Такива навиквания нямаше, затова и на дербита имаше по 1-2 коли полицаи. Ходя по мачове като осъзнат фен от 82-83 г. Такива цигани, мигани НЕ е имало.
За "малкия отбор", който сте спасявали от изпадане. Ами, че аз си спомням, с каква злоба и хъс играехте с/у Локо! Ако можехте 20 да вкарате, всичките щяхте да ги отбележите. За спасяването от Б група. Ами 1980 г. имате възможност да ни спасите, но цяла мач изратвате топката или напред или извън стадиона. 0-0 завършва мача и Локо изпада. Ами за сезон 1973/74 г, когато Локо може да стане шампион? Първи Тракия ги спира с 1-0. Нали Големият брат от Борисовата градина така е заповядал. Не си създавайте легенди, ако искате да ви взимат на сериозно. Кой е тоя Сандокана? Оня, дето брокерите го взеха да ви разпява агитката, щото била пълна скръб??? Този ли е???
Омразата идва единствено от вас! Според жълтия фолклор по-скоро слънцето ще изгрее от запад, отколкото Локо да стане шампион. Е, да ама не... После дойдоха хората ви играни пред Пощата, скандиранията: По двама в гроб и т.н.
За Купата. Много съм доволен от жребия!
p.s."Малкия отбор" имаше 3 юноши в Мексико 86. А "големия" само един Костадинов. Садъка беше титуляр, а вашите "звезди" го гледаха по телевизията. По потник с домашна ракия и кисело зеле. Ние имаме 5 пъти Футболист на Годината, а вие нито един! Ние имаме треньор на национален отбор играл на Световно, а вие пак нямате! Щото сте "големи"....