http://bgvolleyball.com/result.php?grou ... champ=2929
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
dido1302 написа:Ами туркините, които не взеха точка от Сърбия какво да кажат ? Те се борят за медали всеки път. Хайде недейте да се правите на пророци, ами подкрепяйте момичетата. Какво и да направят няма да е малко. Ние на световно при жените не помня от кога не сме играли. Този отбор набира страхотна скорост и с всяка следваща година на топ отборите ще им става все по-трудно срещу нас. Кузюткин ги е стегнал и вече правят далеч по-малки амплитуди в представянията си и това си личи ясно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Туркините нямам идея защо са без Неслихан Дарнел, не мисля че Йозсой е от нейната класа. Не ги знам какви претенции за медали са имали, но аз лично смятам, че доста са се надценили.
волейбола си отива
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:За Йозсой не знаех, че е от Разград, интересно.
А знаеш ли защо туркините не разчитат на Дарнел, тя всъщност се омъжи и май сега е Демир, но как да е, любопитно ми е защо са без най-добрата си състезателка в последните години.
Върни се в “Световно първенство по волейбол”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта