Били ги обиждали, егати цървулите, честно. Да ни били накажели, защо? Защото, някакви забравили се парвенюта получили няколко обиди. Отдавна не сме 89-та, и всеки получава това, което е заслужил. Никой не може да вменява мнение на маса от хора, всичко си е спонтанно. Мен ако ме обиждат така, ще сведа глава и ще се махна възможно най-бързо, а не да се държа нагло и безочливо. Може би "Мазникът-любител на мургави мъже", иска следващия път с хляб и сол да го посрещнем и с цветя да го изпратим.
Боже в какво време живеем
Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
РосенВарна
- Контакти:
Re: "Патриотични" медии настояват за наказание на Ботев
А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
Кучетата си лаят, орлите си летят.
РосенВарна написа:А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
Ако беше фен на отбор различен от Лудогорец можеше да разбереш.
В момента е излишно да ти се обяснява. Поне още 3 години.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
РосенВарна написа:А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
къде видя плюене?ама наистина да го наплюят,явно господина се обиди от "непатриотичните" възгласи ,като дори съдията му направи забележка да престане с педeрастките номера и да играе
А какво да кажем за "патриотите", които се оказаха по-добри майстори в храченето от камилите и се скъсаха да плюят един БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛ?! И всичко се случва отново преди дербито, след като преди миналото беше ударен с бутилка най-кроткия треньор в футбола ни...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
-
РосенВарна
- Контакти:
subzero написа:РосенВарна написа:А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
Ами фен съм на отбор, различен от Лудогорец, е и?
Невероятно обяснение даваш, няма що. Дано не възпитаваш така и децата си/ако имаш такива/.
Нека аз да ти обясня и то с една дума- простащина. Жалко, че я има във всеки отбор.
РосенВарна написа:subzero написа:РосенВарна написа:А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
Невероятно обяснение даваш, няма що. Дано не възпитаваш така и децата си/ако имаш такива/.
Нека аз да ти обясня и то с една дума- простащина. Жалко, че я има във всеки отбор.
Вероятно за това си най-активен във форум "Лудогорец".
За моите деца не се тревожи. Не ги уча да плюят по хората,но и не ги уча да лижат задници.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
-
РосенВарна
- Контакти:
джони написа:РосенВарна написа:А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
къде видя плюене?ама наистина да го наплюят,явно господина се обиди от "непатриотичните" възгласи ,като дори съдията му направи забележка да престане с педeрастките номера и да играе
Ами гледай мача повторно по телевизията, друго няма какво да ти кажа. Операторът дори го даде в едър план. Говоря за Христо Златински.
Каквото повикало, такова се обадило. Петричев е една голяма плюнка и явно привлича други плюнки към себе си. Кирчо е свикнал хората около него и най-вече журналята да използват слюнката си за да му доставят удоволствие и очевидно е изненадан от това отношение към мургавия му любовник.
Фен на Левски на 24.09.2014г. :
N3-BUL написа:Мъките тепърва започват, ние набираме скорост а розовките тепърва ще търпят провал след провал
-
РосенВарна
- Контакти:
subzero написа:РосенВарна написа:subzero написа:РосенВарна написа:А какво ще кажете за плюенето срещу Златински? Той пък какво ви беше виновен?
Вероятно за това си най-активен във форум "Лудогорец".![]()
За моите деца не се тревожи. Не ги уча да плюят по хората,но и не ги уча да лижат задници.
Кой го казва-в темата за Лудогорец от 33 коментара 5 са твои