Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот russia » 31 авг 2014 00:26

actrus написа:Срещу Лудогорец,заралии имат 1 равен,1 спечелена купа и 2 вкарани гола.Значи са по-стойностен отбор от тия дето и гол не могат да ни вкарат,обаче нещо се губите в челото.Хайде напънете се малко де,че ми омръзна да гледам два реда сълзи и три реда сополи с декларации от човечета в червено.Ей го,и великия терминатор и той даде тон.Щял да подкрепя Ливерпул.Сами си го набиват,после ние сме им виновни.Давайте Заралии сега е момента,зеленото е на мода в БГ.Успех.Надявам се Лудите да бият с 2-0,топката е кръгла и от женски род всичко може да се случи

Като казваш "А", редно е да кажеш и "Б"! Заралии имали една купа, а тези дето гол не са ви вкарвали не ви ли отстраниха за купата? Просто питам, да се сетиш. И как точно си го набиваме? Като не ви подкрепяме ли? Ти в частност, кога си подкрепял ЦСКА в международни мачове? Не че имаме нужда от подкрепата ти/Ви, но пак просто питам? ;)
Дано завършите наравно! Може и двойка, ще почерпя с липов чай. :)
Дано, дано, дано, до всяко зелено същество застане поне още едно, тогава, тогава предвиждам равенство аз... :lol: Ей, накарахте ме да пропея във ваша чест... :mrgreen:
Ще предложа на Богдана да ви я изпее преди мача. :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 31 авг 2014 01:08

russia написа:
actrus написа:Срещу Лудогорец,заралии имат 1 равен,1 спечелена купа и 2 вкарани гола.Значи са по-стойностен отбор от тия дето и гол не могат да ни вкарат,обаче нещо се губите в челото.Хайде напънете се малко де,че ми омръзна да гледам два реда сълзи и три реда сополи с декларации от човечета в червено.Ей го,и великия терминатор и той даде тон.Щял да подкрепя Ливерпул.Сами си го набиват,после ние сме им виновни.Давайте Заралии сега е момента,зеленото е на мода в БГ.Успех.Надявам се Лудите да бият с 2-0,топката е кръгла и от женски род всичко може да се случи

Като казваш "А", редно е да кажеш и "Б"! Заралии имали една купа, а тези дето гол не са ви вкарвали не ви ли отстраниха за купата? Просто питам, да се сетиш. И как точно си го набиваме? Като не ви подкрепяме ли? Ти в частност, кога си подкрепял ЦСКА в международни мачове? Не че имаме нужда от подкрепата ти/Ви, но пак просто питам? ;)
Дано завършите наравно! Може и двойка, ще почерпя с липов чай. :)
Дано, дано, дано, до всяко зелено същество застане поне още едно, тогава, тогава предвиждам равенство аз... :lol: Ей, накарахте ме да пропея във ваша чест... :mrgreen:
Ще предложа на Богдана да ви я изпее преди мача. :mrgreen:

Донякъде си прав.Не очаквам всеки фен да ни подкрепя,но официално лице(Младенов) да казва такива думи в ефира идва вповече.Явно е получил комплекс от Лудогорец-точно тези които ви оправят коефициента и резилите за да можете догодина като сте на 4 място(евентуално)в родното първенство, да се разходите до Европа и да видите как е там.А не да ми скандирате "Турци сте","Ку...и" и др такива,при положение ,че 75% от феновете на Лудогорец са християни.Специално за Стойчо(по-малък е от мен) съм го гледал многократно наживо като футболист,както и головете му срещу Ливърпул.Но откакто стана тренер на ЦСКА е кух като родопска гайда,и все нещо и някой му е пречка.Колкото до подкрепата на Български отбор в Еu,нямаш си напредстава на колко родни отбора съм присъствал на мачовете им от Лондон до Рим и от Мадрид до Москва без бившия СОЦ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2014 01:20

Разбрахме се, да си жив и здрав!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 авг 2014 02:00

russia написа:Разбрахме се, да си жив и здрав!

Аз съм подкрепял дори и ЦСКА в Европа. Искрено се зарадвах, когато бихте Леверкузен или пък Динамо Москва. А сега де, левскарите ще ми препоръчат да си взема червено/зелено шалче. Няма да отрека и че се подигравам на ваши издънки с Тулуза се скъсах от смях след мача, като цяло win/win ситуация :)

Сега ще подкрепя Лудогорец дори срещу моя любим Челси ако играят, защото ще ми е кеф отборче от последната дупка на кавала в Европа да се опъне на европейски гранд. Просто първо съм българин и тогава фен 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 31 авг 2014 04:05

С доста големи очила да гледат предстоящият мач онези "чернодрешковци" ,че цялата им бригада е от Варна кажи речи, факт който няма как да не буди въпросителни у нас.Ако се ИГРАЕ мача,а и ако на нашите им се даде да я играят мачът спокойно си го взимаме,време е и 3т. да вземем от тях а не само Купа :mrgreen: 1-2 Венци,Иво (с глава ес т.)
п.с. Абе Санди,спирка нямаш с твоите пошли коментари относно отбора,как си забравил за темата даже нз,спри да хленчиш и да плюеш по адрес на Берое,ако не ти харесва нещо то просто си изкажи мнението веднъж,ако не се промени сменяй форума,писна ми от такива като теб.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 31 авг 2014 07:14

мили написа:Има вероятност, да сте сред претендентите за титлата. Затова, предполагам, че нашите ще се отнасят сериозно, прогноза 3 - 1.

вярвам, че нашите момчета ще се раздадат докрай.Пък каквото стане въпреки , че с тия съдии теслата ще е голяма.Напред БЕРОЕ.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 31 авг 2014 08:18

Добра подготовка за мача си правите! Или може би застраховка? По-слабият отбор е Берое и проблеми няма да имаме! Ще играем с настроение и ще победим поне с 3-0 пред пълен стадион. Ще има настроение и заради започващия ремонт!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 31 авг 2014 08:44

[quote="mozart"]Добра подготовка за мача си правите! Или може би застраховка? По-слабият отбор е Берое и проблеми няма да имаме! Ще играем с настроение и ще победим поне с 3-0 пред пълен стадион. Ще има настроение и заради започващия ремонт![/quo
застраховката си я направихте вие

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 31 авг 2014 08:45

застраховката си я направихте вие

мили

Мнениеот мили » 31 авг 2014 09:15

Jeni написа:застраховката си я направихте вие

Тя, нашата застраховка винаги е направена от 11те на терена.
А на калпавите самолети, космоса пречи.

Върни се в “Лудогорец”