kartacha_hs написа:Съгласен съм с -1914-. Накрая ще си се задомя на село и ще си ходя по мачове на селския отбор. За радост към момента в България, била тя също проядена от уговорки, се играят мачове. Дори смятам, че се играят повече мачове, отколкото навън.
Колкото повече пари, толкова повече интереси. Винаги съм бил оптимист за футбола, ще продължавам да съм такъв и до гроба. За жалост и клубовете ясно показват, че им се играе за милионите в джобовете, а не за хилядите по стадионите.
Вицът на деня! В България се играели повече истински мачове, ама друг път... Да напомням ли за фамозната контрола между България и Естония в безлюден турски курорт, когато никому известен съдия (без отличителни знаци) свири четири дузпи в мача? Наскоро излезе информация, че са правени опити за уговаряне мача на българския национален отбор с Швеция от САЩ'94... Забравихте ли и за небезисветния президент на Беласица Петрич, с прякор Коце Маца, за когото се твърдеше от всички чуждестранни служби, че е един от наместниците на футболната мафия в Европа? Между другото същият този изчезна безиследно. Едва ли има друга страна като България, в която да са застреляни толкова много президенти на отбори! Та дори и сега, когато сме 2014 година, голяма част от клубовете ни продължават да се управляват от съмнителни типове от бившите силови групировки и най-различни местни феодали. А коя е единствената държава в Европа, в която няма почти нито един осъден за черно тото и буквално не се говори нищо за този иначе прогресивно нарастващ тумор във футбола? Е сигурно това е така, защото както казваш - "в България се играят най-много истински мачове..."