Класиране след 6 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

СТАМАТ

Re: Класиране след 6 кръг

Мнениеот СТАМАТ » 28 авг 2014 15:00

Пловдив1926 написа:По-чисто е втори пост, от колкото редакция. Дори и да има редакция си пише на коя дата е редкатирано. Занимавате се с глупости. Тая игра преди години я почнах аз и ги смятах на ръка тия. От тогава всяка година правим и да ти кажа се е случвало някой да забрави че е пуснал и да пусне втора, винаги сме взимали последната прогноза. Тука старчето малко ги автоматизира нещата, но пак логиката е същата.

Такава игра имаше още преди 2000 година във варненски сайт. Спечелих я аз, но се спазваха правилата! Организаторът лично ми донесе каса бира ММ до Пловдив, въпреки, че не бях от Черно море!!!! Игра без спазване на правила е цирк! Прочетете си точка 3 от ВАШИТЕ, не моите ПРАВИЛА!!!

3. Всеки има право да пуска само по 1 прогноза за даден мач.
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 авг 2014 15:04

Стига глупости бе хора, винаги са се спазвали правилата! Не казвам, че съм първия измислил я, но определено бях първия в нашия раздел. Даже бях направил специална фланелка за победителя, който си я получи и много си я харесваше. В момента staria се забавлява с това да вземе решение и точка. Прекалено много време отделихме на тая глупост.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 авг 2014 15:19

Аз предлагам на жълтите да се забрани играта,а на всички локомотивци да се дадат по 20бонус точки. :mrgreen:
Стамат ще е изключение и има право да играе с до 5 прогнози на кръг. Мисля, че така е справедливо. :mrgreen:

[offtopic]бахти лапешката разправия 3 страници. Преди малко и аз щях да пусна втора прогноза. Добре,че се зачетох и реших да проверя за всеки случай. :)[/offtopic]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 28 авг 2014 17:37

OT18 написа:Аз предлагам на жълтите да се забрани играта,а на всички локомотивци да се дадат по 20бонус точки. :mrgreen:
Стамат ще е изключение и има право да играе с до 5 прогнози на кръг. Мисля, че така е справедливо. :mrgreen:

[offtopic]бахти лапешката разправия 3 страници. Преди малко и аз щях да пусна втора прогноза. Добре,че се зачетох и реших да проверя за всеки случай. :)[/offtopic]

Следователно има ефект от тези 3 страници!!! Аз ако пропусна да дам прогнози, губя(виж първи кръг). Ако пусна 5 прогнози, би трябвало пак да губя, защото не съм равностоен на другите играчи! Има си и точка 3 от правилата на приятната игра! Трябва да се разбере, че Стамат, пройчо или Аврам бакалина , СА РАВНОСТОЙНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ!!! На синовете като деца им позволявах 50 метра аванс като се състезавахме, но тук всеки си носи последствията!!!................. ЗА ДА Е ЧЕСТНО, ИНТЕРЕСНО И ПРИЯТНО!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 31 авг 2014 20:41

Не става дума дали измамникът е фен на Ботев, Локо Пловдив или Хасково. В правилата на играта не пише, че имаш право да даваш по 2 прогнози. Следователно това е нарушение на правилата и е нормално състезателят нарушил правилата да бъде дисквалифициран. Така е във всяко едно състезание. Щом има нарушение на правилата, трябва да има и наказание. И тук няма значение от кой отбор е нарушителят на правилата. Правилата са над фенските пристрастия.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 31 авг 2014 22:17

Сега виждам, че аз съм замесен в дискусията, чак ме призовават да си призная селския тарикатлък :) Пуснал съм две прогнози, защото съм забравил, че съм го направил преди това...Има ли някаква награда, че чак толкова яростно ми се нахвърляте, едва ли не съм най-големия измамник :) Ако съм такъв проблем с неволната си грешка, нямам против да спра да пускам прогнози, вместо да се чудя пуснал ли съм прогноза или не и да ме изкарват измамник даже :D А и като цяло проблема с моята прогноза какъв е, че са ми зачели двете прогнози или че са ми зачели втората, която е била по-силна, че не разбрах?!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 сеп 2014 13:03

smurfcho написа:Сега виждам, че аз съм замесен в дискусията, чак ме призовават да си призная селския тарикатлък :) Пуснал съм две прогнози, защото съм забравил, че съм го направил преди това...Има ли някаква награда, че чак толкова яростно ми се нахвърляте, едва ли не съм най-големия измамник :) Ако съм такъв проблем с неволната си грешка, нямам против да спра да пускам прогнози, вместо да се чудя пуснал ли съм прогноза или не и да ме изкарват измамник даже :D А и като цяло проблема с моята прогноза какъв е, че са ми зачели двете прогнози или че са ми зачели втората, която е била по-силна, че не разбрах?!

Аз не мога да разбера само на мотика ли се правиш или нас се опитваш да правиш на прости?! Разбира се, че няма награди и игричката си е за удоволствие, но това значи ли, че някой не трябва да спазва правилата, че трябва да хитрува или пък ако наистина се е "заблудил"(в което аз не вярвам), точно защото не се играе за награди, най малкото е редно още веднага, след като стана дума за проблема, да излезеш като мъж, да се извиниш и сам да помолиш да не ти се зачита втората прогноза, защото тя е нередовна?!?! Смърфчо тотално ми пада в очите, като излиза с номера "ау, чак сега виждам, че съм замесен в дискусията" след като по време на всичките ни препирни дотук, той беше ОНЛАЙН!!!? Той следеше и четеше всичко и си мълчеше като п**ка, а сега взел да ми се прави на девица?! Смърфчо, няма как пич да ми се чудиш "пуснал ли съм прогноза или не", като всичко е пред теб, връщаш страничките, за секунди става и проверяваш, пуснал ли си или не си! Още повече, че втората ти прогноза не е последните минути преди началото на кръга и да нямаш чак минута-две време да провериш?! Ние доматите не ги ядем с колчетата, нито картофите ги вадим с бомби! И още нещо, да кажем прост си, не се сещаш да провериш дали си дал прогноза и решаваш да я пуснеш отново, както твърдиш (да не говорим, че сам се обиждаш в случая) При това положение пич, новата ти прогноза би било нормално да е същата, като първата?! Не си сигурен дали си дал :mrgreen: , пускаш пак. ОК, ама ти даваш съвсем различна от първата бе пич?! Това какво значи? Значи, че съвсем съзнателно пускаш втора прогноза. Твоите колеги от Локо те защитиха, като изказаха мнение, че си променил решението си и си пуснал втората прогноза за да коригираш първата, ама не си го направил с "цитат" щото било "по-чисто"?!? Е, кое е вярното сега? Което и да е - си в нарушение (в правилата ясно е казано, че се дава ЕДНА прогноза) независимо дали е (несъзнателно :mrgreen: ) или ни правиш на маймуни. Не ти прави чест, само това ще ти кажа. На мене ми стана ясно, че тук правилата са за "някои", а за други може да замижаме и вече ми е все едно какво ще ти отчетат като точки и какво няма. Даже не мисля, че трябва да те наказват с минус точки или дисквалификации някакви. Просто когато нещо се върши извън правилата несъзнателно или не, трябва да се вземе съответното справедливо решение. В случая са дадени две различни самостоятелни прогнози, което е нарушение на правилата и би трябвало да се зачете първата. Ако колегата беше променил прогнозата си, което се прави с ЦИТАТ навсякъде, защото това показва, че го правиш съзнателно, тогава мисля нямаше да има проблем да се зачете новото му решение и извършена промяна, стига да е преди началото на кръга! Нещата се толкова прости, а се налага да пишем тука като замаяни, за да си осигурим настина честна и точна игра, в която да се забавляваме, а не да се дразним и ядосваме.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 сеп 2014 13:19

Препоръчвам ви да не живеете чак толкова в форума...Като съм бил онлайн, да не ми излизат известия случайно, че ми се споменава името в някоя тема или аз съм длъжен да чета всяка една, за да не би някой да ме е споменал случайно? Аз като такъв голям измамник просто ще спря да си пускам прогнозите, за да няма повече такива хора, на които съм паднал в очите :)
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 сеп 2014 13:30

smurfcho написа:Препоръчвам ви да не живеете чак толкова в форума...Като съм бил онлайн, да не ми излизат известия случайно, че ми се споменава името в някоя тема или аз съм длъжен да чета всяка една, за да не би някой да ме е споменал случайно? Аз като такъв голям измамник просто ще спря да си пускам прогнозите, за да няма повече такива хора, на които съм паднал в очите :)

Не Смърфчо, не е нужно да спираш! Просто играй по правилата, а ако нещо без да искаш или пък нарочно направиш, има лесно. Излез като мъж и кажи. Извини се, че си "забравил" и продължи. Така помагаш и на администриращия играта, щото няма да се чуди, какво да прави, та да те скатава ;) Нещата са прости и ясни. Сбъркал, забравил, умишлено или не.. има си правила. Той администратора е затова, да следи и да ги спазва. Толкова е просто...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 сеп 2014 13:41

Iceberg написа:
smurfcho написа:Препоръчвам ви да не живеете чак толкова в форума...Като съм бил онлайн, да не ми излизат известия случайно, че ми се споменава името в някоя тема или аз съм длъжен да чета всяка една, за да не би някой да ме е споменал случайно? Аз като такъв голям измамник просто ще спря да си пускам прогнозите, за да няма повече такива хора, на които съм паднал в очите :)

Не Смърфчо, не е нужно да спираш! Просто играй по правилата, а ако нещо без да искаш или пък нарочно направиш, има лесно. Излез като мъж и кажи. Извини се, че си "забравил" и продължи. Така помагаш и на администриращия играта, щото няма да се чуди, какво да прави, та да те скатава ;) Нещата са прости и ясни. Сбъркал, забравил, умишлено или не.. има си правила. Той администратора е затова, да следи и да ги спазва. Толкова е просто...

Ето "забравил" съм и кажи какво трябва да ми е наказанието според теб и аз го приемам... Да ми анулират точките от кръга, да ми зачетат първата прогноза или ако ще ти е по-спокойно всичките ми точки до сега?

Върни се в “Локо Пловдив”