Жоро и Вальо Братоеви отпадат от Световното

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Жоро и Вальо Братоеви отпадат от Световното

Мнениеот stoyankd » 20 авг 2014 20:26

ros написа:Константинов пренебрегна собственото си его и идеали, за да стане национален селекционер. Не бе отдавна времето, когато той и Ники Иванов обявиха пред всички за част от игрите във Федерацията. Сега сам каза, че всичко е минало. Нищо чудно съгласието за отстраняването на Братоеви да е част от договорката и цената за поста.

Развиваш някаква невероятна конспирация. Треньорът сам отслабва отбора си, който отива на световен форум за да угоди на Д. Лазаров, който е в конфликт с Матей. А защо тогава Константинов направи всичко за да върне Матей? Защо не изгони Соколов и Салпаров? И още нещо ще ти кажа, което съм го виждал с очите си-Надка Велева и Ева Дойчева(мир на праха й) бяха близки приятелки. Поинтерсувай се кой са тия жени.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2014 20:51

Последните години отборът си вземаше четвъртите места на турнирите, но се виждаше, че нищо ново не предлага като състав. А сърбите извадиха нови звезди, играещи в Италия, като ни отупаха няколко пъти подред. За да вкара нещо свежо, Пламен трябва да извади някого. След връщането на Андрей резонно, че братята ще бъдат аут.
Трябва да бием Куба, Германия, за да се класираме за финалната шестица - програма максимум.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 авг 2014 21:12

Георги можеше поне да е резерва на Жеков. По-опитен е от Добромир. А Вальо има много хубав сервис и може да затрудни всяка защита, а и подобри посрещането си. Градинаров не съм го гледал, но може би ще вземе Божилов като полеви играч. Все пак каквото реши Константинов, това е. Гледа ги как се представят на тренировките и контролите и най-добре знае в каква форма са.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 авг 2014 21:19

Пълна тъпотия, Добромир Димитров не става и за трети разпределител. Вальо също има място в състава... ужас. Ще ни смелят на това първенство.
Само Левски!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 авг 2014 21:44

Аз съм твърдо зад решението на Пламен. Няма по - предвидлив и еднообразен разпределител от ГБ ! До колкото съм чувал и устата му е голяма. Голямо самочувствие натрупаха, но без покритие. До колкото знам са интриганти № 1 в отбора. С една дума "не ги дишам" тия !!! Браво на Пламен ! Мъдро решение ! В полза на отбора !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 авг 2014 21:45

stoyankd написа:
ros написа:Константинов пренебрегна собственото си его и идеали, за да стане национален селекционер. Не бе отдавна времето, когато той и Ники Иванов обявиха пред всички за част от игрите във Федерацията. Сега сам каза, че всичко е минало. Нищо чудно съгласието за отстраняването на Братоеви да е част от договорката и цената за поста.

Развиваш някаква невероятна конспирация. Треньорът сам отслабва отбора си, който отива на световен форум за да угоди на Д. Лазаров, който е в конфликт с Матей. А защо тогава Константинов направи всичко за да върне Матей? Защо не изгони Соколов и Салпаров? И още нещо ще ти кажа, което съм го виждал с очите си-Надка Велева и Ева Дойчева(мир на праха й) бяха близки приятелки. Поинтерсувай се кой са тия жени.

Ако не си забелязал, главния мениджър на националните отбори и доверено лице на шефа отново най - вероятно ще се състезава. Ако не помниш колко време Жоро Братоев обикаля отбори, за да си намери тим, с който да играе ще е необходимо да си припомниш. И е хубаво да се сетиш къде игра Георги преди тази сага и кой беше директор на отбора. А защо Пламен се е съгласил на тази игра - нямам идея, но все пак във визитката му ще си остане едно Национален селекционер на България!!!
Не съм привърженик на конспирациите, но фактите се навързват в много неприятен ред! Ааааа и още нещо - обявяването, че Матей е в разширения състав без да е получил съгласието му не е "направил всичко да го върне"

ПП Благодаря за идеята... сега ще потърся инфо за двете дами
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 авг 2014 23:41

Бил им е шута :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 авг 2014 09:08

За мен е толкова важно дали са отпаднали Братоеви от националния (моето мнение е, че Добромир е по-разнообразен разпределител с по-добър сервис, куца му само блока). Важно е дали отборът показва нещо по-добро, като игра в сравнение с предишния наставник.
Това, което аз виждам е:
1. Сервисът е значително подобрен.
2. Защитата е видимо по-стабилна.
3. Все още имаме огромни проблеми в атака.
4. Има още много какво да се желае на блок.

Днес и утре предстоят 2 срещи, които мисля, че ще дадат отговор дали можем да мечтаем за нещо повече от влизане в шестицата (това е програмата минимум при съперниците, които ще имаме).

Ако някой не е разбрал, мачовете с Франция и Бразилия ще бъдат предавани по БНТ.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ivan_svet
Контакти:

Мнениеот ivan_svet » 21 авг 2014 09:31

План Константинов показва, че е треньор с голям хоризонт за развитие. Добре е, че все пак избраха него. Негово право е да избира и решава, след като и отговорността за представянето ни ще е негова. Пък и на нац. отбор са нужни както "свежа кръв", така и приемственост. А интриги е имало и сигурно ще има, докато ръководството на БФВ е несменяемо.

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Мнениеот evernazion » 21 авг 2014 14:44

Жоро Братоев има голяма уста и Пламен реши , да я затвор
и.

Върни се в “Световно първенство по волейбол”