ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София
Хайде да прескочим този кръг...
Leeroy написа:В едно съм сигурен че ЦСКА ще излезне без страх, а сините ще излезнат с топка лайна в гащите си от страх и ще има картинки по слиповете им
Викам да се въздържаме от подобни шитни, а? И нашите може да са напълнили гащите при загуба от Зимбру. Тъй че, малко по-сдържано го раздавай!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Leeroy написа:В едно съм сигурен че ЦСКА ще излезне без страх, а сините ще излезнат с топка лайна в гащите си от страх и ще има картинки по слиповете им
Я виж какво правел един рикушет при единственото минаване на центъра в Ловеч. Ебати изхвърлянията, но нека има.
russia написа:Leeroy написа:В едно съм сигурен че ЦСКА ще излезне без страх, а сините ще излезнат с топка лайна в гащите си от страх и ще има картинки по слиповете им
Викам да се въздържаме от подобни шитни, а? И нашите може да са напълнили гащите при загуба от Зимбру. Тъй че, малко по-сдържано го раздавай!
Няма какво сдържано да го давам, ще ги бием с 2:0 сините, а зимбру с 1:0! Ще се срещнем в форума в Неделя и ще видим кой е бил прав.
Трябва едно да е ясно, никаква прошка за сините в Събота! Трябва да използваме всяка възможност да ги мачкаме и унижаваме в чисто футболен аспект.
- Kris_men2000
Май вече си напълнил гащите от страх щом така се перчиш.Само страхливците говорят така безрасъдно и несвързано.Нали знаеш кучето най-много лае когато най-много го е страх.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Черният козел
- Контакти:
Знам аз,знам,че червените ще излезнат без гащи и ще има клецане

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
В Неделя ли ще ви смачкаме? 

- Caligula furious 77
Склонен съм да дам известно предимство на "червените",след като "Левски" стигна, само до равен на собствен терен срещу напълно разбития и съвсем наскоро изцяло обновен тим на "Локомотив" Пловдив!
В дербито след седмица, победител ще е по-малко слабия отбор,а това е именно ЦСКА!
В дербито след седмица, победител ще е по-малко слабия отбор,а това е именно ЦСКА!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]
Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!
Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!
Както писах и в другата тема -Левскар за рикошети да не говори просто,топката не се удари само в масажиста на Локо Пд при изравнителния гол на Домовчийски.