GY- в унгарския се произнася ДЬ
Името на отбора е ДЬОШДЬОР
ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Braveheart73
- Контакти:
Re: ЛЕ: Литекс - Дьошгьор - 17.07 | 20:45
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
- OrangePower
- Контакти:
Кашчей написа:Такъв отбор, Дьошгьор, в Унгария не съществува! Има отбор Диошдьор!
Хайде сега подробности. У нас го пишат сайтовете и по двата начина и да се чуди човек как е вярното, а дори в уикипедия е така като в заглавието и аз от там го взех.
OrangePower написа:Кашчей написа:Такъв отбор, Дьошгьор, в Унгария не съществува! Има отбор Диошдьор!
Хайде сега подробности. У нас го пишат сайтовете и по двата начина и да се чуди човек как е вярното, а дори в уикипедия е така като в заглавието и аз от там го взех.
Все едно ли е Литекс и Латекс?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- OrangePower
- Контакти:
Примера ти е доста смешен и ако нямаш друга работа и си тук с цел да се заяждаш по-добре си намери друго занимание.
Името на отбора(Диошгьор или Диошдьор) ли е най-важно или представянето на Литекс. Българските медии пишат Гьор вместо Дьор и Диошгьор вместо Диошдьор.
Успех на Литекс и другите български отбори!
Пожелавам успех на Литекс! 

[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
OrangePower написа:Примера ти е доста смешен и ако нямаш друга работа и си тук с цел да се заяждаш по-добре си намери друго занимание.
Примерът ми е абсолютно адекватен, но трябва главата да не е само закачалка за шапката ти!
Дьошгьор и Диошдьор са две различни имена, които нямат нищо общо помежду си, освен българската спортна журналистика и фенове, като теб!
Успех на Литекс срещу тях!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
noi написа:Името на отбора(Диошгьор или Диошдьор) ли е най-важно или представянето на Литекс. Българските медии пишат Гьор вместо Дьор и Диошгьор вместо Диошдьор.
Ако пишат Верин вместо Пирин дали ще е важно името на отбора?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Литекс няма да имат проблеми.
- OrangePower
- Контакти:
Кашчей написа:OrangePower написа:Примера ти е доста смешен и ако нямаш друга работа и си тук с цел да се заяждаш по-добре си намери друго занимание.
Примерът ми е абсолютно адекватен, но трябва главата да не е само закачалка за шапката ти!
Дьошгьор и Диошдьор са две различни имена, които нямат нищо общо помежду си, освен българската спортна журналистика и фенове, като теб!
Успех на Литекс срещу тях!
Пич забелязвам те, че се взимаш за най-вещият в този форум и знаеш всичко за всички, но хайде пред мен такива неща да не говориш след като не ме познаваш. Не си ти последна инстанция във форума, за да се съобразяваме с твоето мнение и да се мислиш за най-умният от всички и да ми казваш кое става за закачалка и кое за шапка. Казвам ти от къде взимам информацията и не съм си ги измислял аз, така че не ме карай ако обичаш да използвам по остри думи, за да те поставя на мястото ти и после да изям някое наказание. Ако имаш какво да коментираш по тази тема го направи като всички останали, а ако не просто си напусни и си гледай там отбора на който си фен и не се опитвай да наливаш акъл на останалите. Това е най-малкият проблем в момента как се изписва даденият отбор след като всички знаем за кой става дума. В руският еизк се изписва точно както то го казваш, а съдейки по ника ти май си с руски наклонности и затова скачаш за изписването.